Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste babyfoon testen Consumentenbond en Kieskeurig

Redactie     11:47    

beste babyfoon test consumentenbond kieskeurig 

Als je een babyfoon koopt wil je natuurlijk wel een betrouwbare babyfoon die niet hapert op de momenten dat je kindje je hulp nodig heeft. Daarom hebben we hier een overzicht van betrouwbare en goede babyfoons. Het betreft de beste babyfoons uit de Consumentenbond test en de babyfoons met de beste reviews op Kieskeurig.


De best geteste babyfoons

Hieronder vind je deze beste babyfoons uit de test en de winkels waar je ze goedkoop kunt kopen:


Alecto babyfoon met camera

Alecto babyfoon met camera


Babyfoon met camera en zonder camera

Een camera en beeldscherm op de babyfoon heeft een goede toegevoegde waarde. Je hoeft dan niet alleen op het geluid af te gaan maar je kunt ook zien wat er aan de hand is. Vroeger waren babyfoons met camera een stuk duurder dan de babyfoons zonder camera, maar tegenwoordig hoef je het voor de prijs niet te laten. Een eenvoudige babyfoon met camera is niet veel duurder dan een babyfoon die alleen met geluid werkt.

Maar let op. De ene babyfoon met camera is de andere niet. Bij eenvoudige camera babyfoons staat de camera vaak op één punt gericht. Bij meer geavanceerde babyfoons kun je de camera via de ouder-handheld op afstand draaien en inzoomen. Zo kun je ook zien wat er verder in de kamer gebeur. Handig als het kindje zijn bed heeft verlaten.


Alecto babyfoon zonder camera
Alecto babyfoon zonder camera


Handige functies

Een babyfoon kan veel extra functies en mogelijkheden bevatten. Sommigen zijn nuttiger dan anderen. Een paar mogelijkheden om rekening mee te houden zijn:

  • De bovengenoemde van afstand te bedienen camera
  • Geluidsactivatie die ervoor zorgt dat de babyfoon zich meldt als er geluid gemaakt wordt op de kinderkamer. Bij beeldactivatie wordt dan meteen het beeldscherm aangeschakeld.
  • Terugspreekfunctie waarmee je via de ouder-handheld met het kindje kunt praten en hem of haar zo gerust kunt stellen.
  • Temperatuurweergave. Deze toont de temperatuur in de kinderkamer op de handheld van de ouders.
  • Uitbreidbaarheid met een extra babyunit. Hierbij kun je een tweede babyfoon aan de ouder-handheld koppelen zodat je twee verschillende kinderkamers op één ouder-unit in de gaten kunt houden.
  • Nachtlampje en slaapliedjes. Twee functies die je vanaf de ouder unit op afstand kunt bedienen.
  • Babyfoon met app. De babyfoon wordt met het WiFi netwerk verbonden zodat je de babyfoon ook op je smartphone kun bedienen (via een app) en de camerabeelden kunt bekijken. Dit werkt ook op grote afstand via internet.
  • Opnamefunctie.  Een luxe functie waarbij je de beelden ook nog achteraf kunt bekijken.


Op Beste Babyfoon Kopen vind je een Babyfoon Keuzehulp waarmee je de voor jou beste babyfoon makkelijk kunt selecteren. Dit doe je onder andere door de bovenstaande mogelijkheden aan te vinken als je prijs stelt op deze functies.

Je vindt op Beste Babyfoon Kopen ook de beste winkels om goede babyfoons goedkoop te kopen alsmede de Babyfoon Top 10 en veel meer tips en informatie voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste babyfoon.

Je vindt daar nog veel meer handige selectiemiddelen voor het vinden van je beste babyfoon zoals het gewenste bereik, de fabrikant en natuurlijk de maximale prijs die je wilt betalen.

Zie ook: Meer babyfoons testen


Onderwerpen:
Beste babyfoons test consumentenbond kieskeurig, babyfoon met camera, test beste babyfoon consumentenbond.

 


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.