Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste babyfoon testen Consumentenbond en Kieskeurig

 

Kijk hier voor de beste babyfoon uit de Consumentenbond test en volgens Kieskeurig. Plus de goedkoopste winkels voor een goede babyfoon.

beste babyfoon test consumentenbond kieskeurig 


Als je een babyfoon koopt wil je natuurlijk wel een betrouwbare babyfoon die niet hapert op de momenten dat je kindje je hulp nodig heeft. Daarom hebben we hier een overzicht van betrouwbare en goede babyfoons. Het betreft de beste babyfoons uit de Consumentenbond test en de babyfoons met de beste reviews op Kieskeurig.


De best geteste babyfoons

Hieronder vind je deze beste babyfoons uit de test en de winkels waar je ze goedkoop kunt kopen:


Alecto babyfoon met camera

Alecto babyfoon met camera


Babyfoon met camera en babyfoon zonder camera

Een camera en beeldscherm op de babyfoon heeft een goede toegevoegde waarde. Je hoeft dan niet alleen op het geluid af te gaan maar je kunt ook zien wat er aan de hand is.

Vroeger waren babyfoons met camera een stuk duurder dan de babyfoons zonder camera, maar tegenwoordig hoef je het voor de prijs niet te laten. Een eenvoudige babyfoon met camera is niet veel duurder dan een babyfoon die alleen met geluid werkt.

Maar let op. De ene babyfoon met camera is de andere niet. Bij een eenvoudige camera babyfoon staat de camera vaak op één punt gericht. Bij een meer geavanceerde babyfoon kun je de camera via de ouder-handheld op afstand draaien en inzoomen. Zo kun je op het scherm ook zien wat er verder in de kamer gebeurd. Handig als het kindje zijn bed heeft verlaten.


Alecto babyfoon zonder camera
Alecto babyfoon zonder camera


Handige babyfoon functies

Een babyfoon kan veel extra functies en mogelijkheden bevatten. Sommigen zijn nuttiger dan anderen. Een paar mogelijkheden om rekening mee te houden zijn:


 • Heeft de babyfoon een van afstand te bedienen camera?

 • Beschikt de babyfoon over geluidsactivatie die ervoor zorgt dat de babyfoon zich meldt als er geluid gemaakt wordt op de kinderkamer. 

 • Beschikt de babyfoon naast geluidsactivatie ook over beeldactivatie? Bij beeldactivatie wordt bjj het waarnemen van geluid meteen het beeldscherm aangeschakeld.
   
 • Heeft de babyfoon een terugspreekfunctie? Via deze functie kun je via de ouder-handheld met het kindje praten en hem of haar zo gerust kunt stellen.
   
 • Geeft de babyfoon de temperatuur weer?. Temperatuurweergave toont de temperatuur in de kinderkamer op de handheld van de ouders. Zo kun je via de babyfoon zien of het te warm of te koud is op de slaapkamer.
   
 • Is de babyfoon set uitbreidbaarheid met een extra babyunit? Je kan dan een tweede babyfoon aan de ouder-handheld koppelen zodat je twee verschillende kinderkamers op één ouder-unit in de gaten kunt houden. Meer dan twee babyfoons koppelen is dan ook vaak mogelijk. Ideaal om meerdere kinderen op verschillende kinderkamers via de babyfoon in de gaten te houden.

 • Heeft de babyfoon een nachtlampje? Vooral handig als je de babyfoon elders gebruikt, bijvoorbeeld bij logeren. De babyfoon doet dan meteen als nachtlampje dienst. Het nachtlampje is dan meestal van afstand te bedienen.
   
 •  Beschikt de babyfoon over slaapliedjes? Je kan de babyfoon dan van afstand een slaapliedje laten afspelen. Heel handig als het kindje wakker geworden is. Een slaapliedje helpt ontspannen en daarmee in slaap komen.
   
 • Is de babyfoon met  een app te bedienen? Een heel handige optie want zo kun je de baby of het kind ook via het scherm van je smartphone in de gaten houden en de babyfoon met een app op je telefoon bedienen. De babyfoon wordt dan met het WiFi netwerk verbonden waardoor je de babyfoon ook op een PC, laptop of smartphone kun bedienen (via een app) en de camerabeelden kunt bekijken. Dit werkt ook op grote afstand via internet. Je hoeft dus zelf niet in huis te zijn.

 • Heeft de babyfoon een opnamefunctie? Dit is een luxebabyfoon functie waarbij je de beelden van de camera ook nog achteraf nog kunt bekijken.


Beste babyfoon kopen

Op Beste Babyfoon Kopen vind je een Babyfoon Keuzehulp waarmee je de voor jou beste babyfoon makkelijk kunt selecteren. Dit doe je onder andere door de bovenstaande mogelijkheden aan te vinken als je prijs stelt op deze functies.

Je vindt op Beste Babyfoon Kopen ook de beste winkels om goede babyfoons goedkoop te kopen alsmede de Babyfoon Top 10 en veel meer tips en informatie voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste babyfoon.

Je vindt daar nog veel meer handige selectiemiddelen voor het vinden van je beste babyfoon zoals het gewenste bereik, de fabrikant en natuurlijk de maximale prijs die je wilt betalen.


Zie ook: Meer babyfoons testen


Onderwerp:
Hier vind je de beste babyfoons uit de Consumentenbond babyfoon test en de babyfoon reviews ban Kieskeurig. Kijk hier voor de beste babyfoon met camera uit de consumentenbond test en de beste camera zonder camera uit de test van babyfoons. Hierboven kijken we ook naar de verschillende functies van babyfoons zoals een babyfoon met geluidsactivatie, een babyfoon met beeldactivatie en een babyfoon met app.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.