Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste nachtlampje

 

Voor veel kleine kinderen is een nachtlampje erg belangrijk. Met een lichtje op de slaapkamer voelen ze zich veilig. Hier de beste nachtlampjes.


beste nachtlampje test

We kijken hier naar de beste nachtlampjes in verschillende soorten. Met het beste nachtlampje voor een klein kind of baby, het beste nachtlampje voor in het stopcontact en het beste nachtlampje met sensor.

Overzicht aanbiedingen alle nachtlampjes

Liever zelf je beste nachtlampje uitzoeken? In het overzicht met aanbiedingen van alle nachtlampjes vind je er vele honderden. Met een keuzehulp om je geschikte nachtlampje te vinden.


Hieronder vind je de beste nachtlampjes in 3 categorieën.

Beste nachtlampje klein kind

Kadoing nachtlampjes zijn heel leuke nachtlampjes voor de kinderkamer of babykamer. Niet alleen zijn er Kadoing nachtlampjes in vele vormen (bijvoorbeeld leeuw, eenhoorn, dino, beer, puppy, konijn en nog veel meer), ook kun je via een afstandsbediening de kleur van het nachtlampje instellen waarbij je de keuze hebt uit 8 kleuren licht.

Kadoing nachtlampje kind

Kadoing nachtlampje kind (konijn)

Tip: De kleur rood helpt bij de aanmaak van het slaaphormoon melatonine en is dus het beste kleur licht voor een nachtlampje.

Ook kun je kiezen voor constant licht of licht dat "ademt", je kunt de helderheid instellen, en als je niet wil dat de nachtlamp de hele nacht brand kun je een timer instellen.

Een Kadoing nachtlampje is oplaadbaar en steek je niet in het stopcontact. Dat kun je als voordeel of als nadeel zien. In ieder geval ben je helemaal vrij met bepalen waar je het nachtlampje neer zet.

Kijk hier onder voor de prijs, alle modellen en alle specificatie van dit beste nachtlampje voor een kind (4,8 uit 5 sterren).


Beste nachtlampje voor stopcontact

Heb je wel graag een nachtlampje voor in het stopcontact? Een nachtlampje die je nooit hoeft op te laden? Dan is Enjoy Living nachtlampje de beste nachtlamp (5 sterren waardering). 

Ook bij dit nachtlampje kun je kiezen uit meerdere kleuren licht. De felheid van het licht wordt aan het omgevingslicht (of het gebrek daaraan) automatisch bepaald en de nachtlamp is dusdanig vormgegeven dat hij in geen tweede stopcontact blokkeert.

Nachtlampje stopcontact Enjoy Living

Nachtlampje stopcontact Enjoy Living


Je kan het Enjoy Living nachtlampje in sensor mode zetten (zodat hij alleen bij beweging gaat branden) of de nachtlamp continue licht laten geven. Iets dat kleine kinderen vaak op prijs stellen. Voor het stroomgebruik hoef je het niet te laten, want dit lampje kost nog geen 2 euro aan stroom per jaar.


Beste nachtlampje met bewegingssensor

Heb je liever een nachtlampje met bewegingssensor? Het beste nachtlampje met bewegingssensor is van Hello Tomorrow (met een waardering van de maximale 5 sterren). Dit is het beste nachtlampje om in de gang of overloop te plaatsen. Als een kind (of jezelf) naar het toilet gaat springt het nachtlampje aan. 

Het nachtlamp met sensor geeft voldoende licht om de weg naar de WC te vinden, of om bijvoorbeeld van een trap af te dalen, maar het is dusdanig gedempt dat je er ook geen last van hebt. Bovendien heeft het led licht een warme witte kleur (2700K) die geen negatieve invloed op de biologische klok heeft en je slaap dus nadelig beïnvloed.

Nachtlampje met sensor Hello Tomorrow

Nachtlampje met sensor Hello Tomorrow


Het nachtlampje kan direct in een stopcontact worden aangebracht. De sensor detecteert bewegingen tussen de 0 en 4,5 meter en na 20 seconden zonder beweging gaat het licht weer uit. Ook herkent de sensor daglicht zodat hij (indien gewenst) alleen 's nachts werkt.

Kijk hieronder voor de dit beste nachtlampje met bewegingssensor.


Bij de bovengenoemde aanbiedingen van alle nachtlampjes vind je nog veel meer goede nachtlampjes.


Zie ook:


Onderwerp:
Wat is het beste nachtlampje? Hier de beste nachtlampjes uit de test in 3 soorten. Het beste nachtlampje voor een klein kind, de beste nachtlamp voor in het stopcontact en het beste nachtlampje met bewegingssensor. Bij de nachtlamp aanbieden vind je nog veel meer goede nachtlampjes.


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *