Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste printer voor thuiskantoor, ZZP en kleine bedrijven

Redactie     16:07     No comments

beste printer thuiskantoor zzp klein bedrijf

Het aanwijzen van een beste printer is lastig omdat iedereen andere eisen stelt aan zijn printer. Vandaar dat er ook zoveel tests van printers zijn met veel verschillende uitkomsten. De één print vooral foto's, de andere veel brieven. Hier kijken we naar de resultaten van een test van printers voor het thuiskantoor, voor ZZP'ers, voor kleine bedrijfjes en voor de thuiswerkplek.

Het betreft printers die het qua snelheid, mogelijkheden en kwaliteit winnen van de goedkoopste thuisprinters, maar die een stuk goedkoper zijn dan de zakelijke printers. Kleine bedrijfjes en ZZP'ers hebben geen echt geavanceerde printer nodig maar willen natuurlijk wel mooi printwerk afleveren.

In de top 10 van printers voor het thuiskantoor vind je de meest populaire printers die voor zakelijk thuisgebruik geschikt zijn. Het betreft tien uiteenlopende printer want niet iedere ZZP'er of kleine ondernemer vraagt hetzelfde van zijn printer.


Inkjet printer of laserprinter?

Zo kom je in de top 10 zowel laserprinters als inkjet printers tegen. Print je vooral veel brieven, facturen en andere teksten, dan is een laserprinter voor jou de beste printer. Een laserprinter is namelijk vooral goed in het printen van zwarte teksten. De letters zijn bij een laserprinter scherper en mooier en de kosten voor inkt per pagina tekst liggen bij een laserprinter een stuk lager dan bij een inkjet printer. Een laserprinter wordt vooral voor bulkwerk gebruikt.

Een inkjet printer daarentegen drukt foto's en gekleurde afbeeldingen weer mooier af. Daarom wordt er voor thuisgebruik meestal gekozen voor een inkjet en op kantoren waar veel geprint wordt voor een laserprinter.


All-in-one printer

Maar of het nu een laserprinter of een inkjet printer betreft, ZZP'ers en kleine ondernemers kiezen meestal voor een alles in één printer, een all-in-one printer die niet alleen kan printen maar ook kan scannen en zodoende als kopieerapparaat ingezet kan worden. Daarbij is het belangrijk dat je ook zonder computer op de printer een kopietje kunt maken. Dan heb je een volwaardig kopieerapparaat in je thuiskantoor staan, tegen de lage prijs van een all-in-one printer.


Meer eisen printer thuiskantoor

En zo zijn er meer eisen aan een printer voor een thuiskantoor te stellen. Print je veel, dan is de printsnelheid veel belangrijker dan bij iemand die af en toe een document print. Gebruik je de all-in-one printer intensief dan is het fijn als je niet velletje voor velletje om de scanplaat hoeft te leggen, maar dat je automatisch een stapel papier kunt doorvoeren. En print je veel rapporten, dan wil je waarschijnlijk om papier te sparen graag automatisch dubbelzijdig kunnen printen.

Op Beste Printer Kopen vind je een Printer Keuzehulp waarmee je makkelijk de voor jou beste printer kunt vinden door al deze wensen en eisen aan te vinken.


Onderwerp:
Hierboven vind je de top 10 van beste printers voor een thuiskantoor Dit zijn de beste printers voor een ZZP er of klein bedrijfje. Deze beste printer voor het thuiskantoor kan een laserprinter of een inkjet printer zijn, maar vrijwel altijd is de beste printer voor een kantoor thuis een all-in-one printer omdat je met een goede alles in één printer een kopieerapparaat overbodig maakt. Via Beste Printer Kopen kun je zelf op zoek gaan naar je beste printer thuiskantoor.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.