Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste zakelijke printer voor thuiskantoor, ZZP en kleine bedrijven (MKB)

De beste zakelijke printer uit de test voor een klein kantoor, ZZP 'er of thuiskantoor vind je hieronder in de top 10 van printers voor het thuiskantoor.

beste printer thuiskantoor zzp klein bedrijf

 

Het aanwijzen van een beste printer is lastig omdat iedereen andere eisen stelt aan zijn printer. Vandaar dat er ook zoveel tests van printers zijn met veel verschillende uitkomsten. De één print vooral foto's, de andere veel brieven. Hier kijken we naar de resultaten van een test van zakelijke printers voor het thuiskantoor, met de beste ZZP printer, de beste MKB printer en de beste printer voor de thuiswerkplek.

 
Het betreft goede printers die het qua snelheid, mogelijkheden en kwaliteit winnen van de goedkoopste thuisprinters, maar die een stuk goedkoper zijn dan de zakelijke printers voor grote kantoren. 

Kleine bedrijfjes en ZZP'ers hebben geen echt geavanceerde bulkwerk printer nodig maar willen natuurlijk wel mooi printwerk afleveren.

 

De beste thuiskantoor printers

In de top 10 van printers voor het thuiskantoor vind je de meest populaire printers die voor zakelijk thuisgebruik geschikt zijn. Het betreft tien uiteenlopende printer want niet iedere ZZP'er of kleine ondernemer vraagt hetzelfde van zijn printer.

Meer beste kantoorprinters

Of kijk bij de beste kantoorprinter test voor nog meer goede kantoorprinters voor ZZP en MKB, maar ook voor grotere bedrijven.

Je kan ook onderstaande printer keuzehulp gebruiken om de voor jou meest geschikte printers te selecteren.

printer keuzehulp


Zakelijke inkjet printer of laserprinter?

Zo kom je in de top 10 zowel laserprinters als inkjet printers tegen. Print je op je thuiskantoor vooral veel brieven, facturen en andere teksten, dan is een laserprinter voor jou de beste printer. Een laserprinter is namelijk vooral goed in het printen van zwarte teksten. De letters zijn bij een laserprinter scherper en mooier en de kosten voor inkt per pagina tekst liggen bij een laserprinter een stuk lager dan bij een inkjet printer. Een laserprinter wordt vooral voor bulkwerk gebruikt.
 

Een inkjet printer daarentegen drukt foto's en gekleurde afbeeldingen weer mooier af. Daarom wordt er voor thuisgebruik meestal gekozen voor een inkjet en op kantoren waar veel geprint wordt voor een laserprinter.


Zakelijke all-in-one printer

Maar of het nu een laserprinter of een inkjet printer betreft, ZZP'ers en kleine ondernemers kiezen meestal voor een alles in één printer, een all-in-one printer die niet alleen kan printen maar ook kan scannen en zodoende als kopieerapparaat ingezet kan worden. 
 

Daarbij is het belangrijk dat je ook zonder computer op de printer een kopietje kunt maken. Dan heb je een volwaardig kopieerapparaat in je thuiskantoor staan, tegen de lage prijs van een all-in-one printer.


Meer eisen printer thuiskantoor

En zo zijn er meer eisen aan een zakelijke printer voor een thuiskantoor te stellen. Print je veel, dan is de printsnelheid veel belangrijker dan bij iemand die af en toe een document print.
 
Gebruik je de all-in-one printer intensief dan is het fijn als je niet velletje voor velletje om de scanplaat hoeft te leggen, maar dat je automatisch een stapel papier kunt doorvoeren. En print je veel rapporten, dan wil je waarschijnlijk om papier te sparen graag automatisch dubbelzijdig kunnen printen.
  

Op Beste Printer Kopen vind je een Printer Keuzehulp waarmee je makkelijk de voor jou beste zakelijke printer kunt vinden door al deze wensen en eisen aan te vinken.


Onderwerp:
Hierboven vind je de top 10 van beste printers voor een thuiskantoor Dit zijn de beste zakelijke printers voor een ZZP er of klein bedrijfje. Deze beste printer voor het thuiskantoor kan een laserprinter of een inkjet printer zijn, maar vrijwel altijd is de beste bedrijfs printer voor een kantoor thuis een all-in-one printer omdat je met een goede alles in één bedrijfs printer een kopieerapparaat overbodig maakt. Via Beste Printer Kopen kun je zelf op zoek gaan naar je beste printer thuiskantoor of klein zakelijk gebruik.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Printer Expert4 juni 2024 om 14:07

    De beste printer voor zakelijk gebruik is een laserprinter omdat deze zwarte tekst scherper en mooier kan printen, omdat een laserprinter grote hoeveelheden printwerk sneller kan printen en omdat de printkosten bij zo'n professionele printer lager liggen.

    Maar als je een ZZP'er bent die maar heel zelden een printje maakt, en bijvoorbeeld alleen af en toe een factuur uit print, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een goede goedkope printer zoals een inkjet printer. Ik adviseer je dan een goede printer voor thuisgebruik in plaats van een dure printer voor een kantoor, bedrijf of andere zakelijke gebruiker.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.