Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste draadloze opladers

Redactie     20:18     No comments

Beste draadloze oplader Belkin

Geen geklooi met stekkers en draadjes, maar gewoon je smartphone op een lader leggen en gaan met die banaan. Draadloos opladen is een eigentijdse manier van opladen. Modern en van deze tijd. En vooral praktisch en heel makkelijk. Hier een overzicht van de beste opladers uit een test van experts op dit gebied.

Het betreft meerdere beste draadloze opladers. Optimale draadloze opladers voor verschillende apparatuur. Bij de door experts aanbevolen draadloze opladers vind je deze beste draadloze opladers uit de test. Jet betreft de beste draadloze opladers voor iPhone en de beste draadloze opladers voor een Samsung telefoon, maar bijvoorbeeld ook diverse beste middenklasse draadloze opladers voor als de beste (maar dure) topklasse draadloze opladers buiten je budget vallen.

Het voordeel van een draadloze oplader hoeven we natuurlijk niet uit te leggen. Geen gepruts met draadjes, maar gewoon je telefoon op een oplader leggen en opladen maar! Je moet alleen wel een draadloze oplader hebben die bij jouw smartphone past en natuurlijk wil je dat er wel een beetje snel opgeladen wordt.

Belkin 3-in-1 draadloze oplader
Belkin 3-in-1 draadloze oplader

Geschiktheid voor jouw telefoon

Voor wat betreft de geschiktheid voor jouw smartphone, dat is geen probleem meer. Qi is de standaard voor draadloos opladen. Dus iedere Qi smartphone (of ander apparaat) werkt met iedere Qi lader. 

De snelheid van opladen kan wel verschillen. Dat is dus iets om rekening mee te houden als je een Qi lader kiest. Sommige Qi draadloze opladers zijn optimaal geschikt voor Samsung, andere voor bijvoorbeeld iPhone.

Draadloos opladen heeft iets mysterieus. Je legt je telefoon op een oplader en de stroom "stroomt" over. Maar heel magisch is het niet. Beide apparaten (smartphone en draadloze oplader) beschikken over een spoel. En deze spoelen kunnen energie van elkaar overnemen.

Kies wel altijd voor een Qi oplader. Qi is geen techniek maar een certificering. Dit geeft aan dat een Qi draadloze oplader veilig is. In supermarkten of bekende Chinese webwinkels tref je veel draadloze opladers aan die niet over deze goedkeuring beschikken. Dit zijn geen aanraders, ze kunnen je accu / batterij beschadigen. Afraders dus!

En misschien een overbodige tip, maar niet iedere mobiele telefoon ondersteunt draadloos opladen.Let daar dus wel even op bij de specificaties van jouw mobiele telefoon. Kan je mobiele telefoon wel draadloos opgeladen worden? Dan is het belangrijk om te weten dat deze techniek merkonafhankelijk is. Je hoeft dus geen Samsung oplader te kopen om je Samsung telefoon op te laden. Maar let er wel op of de gewenste oplader compatibel is met je telefoon.

Zens draadloze oplader
Zens draadloze opladerSnelheid van opladen

De mogelijkheid om draadloos op te laden is meestal universeel, maar de snelheid van opladen kan sterk verschillen.  Een Samsung draadloze oplader kan misschien zowel Samsung smartphones als iPhones opladen, maar de snelheid van opladen kan verschillen. Misschien gaat dat bij een Samsung wel drie keer sneller.

Daarom kun je het beste een draadloze oplader kiezen die voor jouw smartphone geoptimaliseerd is. Dat scheelt heel veel in de tijd van het opladen van een mobiele telefoon.

Kies je draadloze oplader

Heb je moeite om een geschikte draadloze oplader te vinden? Kijk dan vooral eens in het overzicht alle draadloze opladers, daar vind je ze allemaal. Zo'n 600 draadloze opladers in totaal! Natuurlijk word je wel geholpen om uit dit onoverzichtelijk grote aantal opladers de voor jou beste draadloze opladers te kiezen.

Je kunt natuurlijk opgeven voor welk type telefoon de draadloze oplader geschikt moet zijn, maar ook hoeveel apparaten gelijktijdig draadloos opgeladen moeten kunnen worden, of de oplader extra snel moet kunnen opladen, welke aansluitingen er voor (optioneel) bedraad opladen aanwezig moeten zijn en veel meer.En ook je maximale prijs kun je opgeven. Zo kun je heel snel en makkelijk de voor jou beste draadloze oplader vinden.Foto bovenaan: Belkin draadloze oplader

Onderwerp:
Hier boven vind je de beste draadloze opladers voor verschillende apparaten. Bij veel goede draadloze opladers kun je meerdere apparaten gelijktijdig opladen. Maar de snelheid van opladen kan sterk per apparaat verschillen.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.