Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Wekkerradio top 10 (wekkerradio's met bluetooth)

Redactie     17:16     No comments

beste wekkerradio bluetooth

Hier vind je de top 10 van wekkerradio's. Al de wekkers in deze top 10 ondersteunen bluetooth zodat je ze ook als bluetooth speaker voor je telefoon kunt gebruiken, je kunt je telefoon er mee opladen en je kunt jezelf met je favoriete muziek op je smartphone laten wekken.

Hieronder vind je de top 10 van bluetooth wekkerradio's en meer goede wekkerradio's met bluetooth.Wekkerradio als (draadloze) oplader smartphone

Een bluetooth wekkerradio beschikt normaal gesproken ook over een USB-poort zodat je er muziek mee af kan spelen vanaf je smartphone of vanaf een usb-stick. Daarnaast kun je deze USB-poort gebruiken om je smartphone mee op te laden.

Veel van bovenstaande wekkerradio's kun je ook gebruiken als draadloze oplader. Mits je telefoon daar natuurlijk geschikt voor is. Je hoeft dan 's nachts alleen maar de smartphone op de wekkerradio te leggen om deze op te laden. Wel zo makkelijk!


Wekkerradio als draadloze oplader

AIC wekkerradio als draadloze oplader


Gewekt wordt via muziek vanaf diverse bronnen

Het voordeel van een goede wekkerradio met bluetooth is dat je ook gewekt kan worden via de muziek vanaf je mobiele telefoon, bijvoorbeeld via bestanden, Spotify of YouTube. Maar ook jezelf laten wekken via FM radio is natuurlijk mogelijk (het is immers een wekkerradio), je kunt een zoemer gebruiken of mp3 bestanden vanaf een UBS-stick. Dit alles is tenminste bij de meeste van deze moderne wekkerradio's mogelijk.

In sommige van deze bluetooth wekkerradio's is ook een CD speler ingebouwd.

Wekkerradio met accu

Sommige van deze bluetooth wekkerradio's beschikken ook over een accu. Daardoor kun je ze ook als reiswekker op als portable bluetooth speaker gebruiken. 

DAB+ wekkerradio

Voor de meest heldere en storingsvrije ontvangst van radio kies je voor een DAB+ wekkerradio. DAB+ is digitale radio via de ether en kan net zoals FM gratis ontvangen worden. De kwaliteit is een stuk beter (want digitaal). Steeds meer wekkerradio's kunnen naast FM ook DAB+ digitale radio-uitzendingen ontvangen.

Kijk hierboven voor de beste wekkerradio's met bluetooth. Of kijk bij de wekker radio testen voor nog meer beste wekkerradio's (met of zonder bluetooth).Foto's: AIC

Onderwerp:
Hier boven vind je de top 10 met beste wekkerradio's met bluetooth en een overzicht met meer goede bluetooth wekkerradio's. Een wekkerradio met bluetooth kun je ook als bluetooth speaker voor je telefoon gebruiken en vaak kun je er je smartphone draadloos mee opladen. DAB+ wekkerradio's, die digitale radio kunnen ontvangen, kom je ook steeds vaker tegen.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.