Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste tondeuse

Een overzicht met alle beste tondeuses. Iedere tondeuse heeft de hoogste waardering. Met een keuzehulp om makkelijk jouw beste tondeuse te selecteren.

Beste tondeuse test

Voor een heel kort kapsel of een gladde kale knikker heb je geen kapper nodig. Wel een goede tondeuse. Maar wat is de beste tondeuse? Hier kijken we naar de beste tondeuses van dit moment.


Dit zijn de beste tondeuses

Hieronder vind je een overzicht met alle beste tondeuses. Al deze tondeuses hebben een vijf sterren waardering gekregen. Het betreft tondeuses in alle prijsklassen. Van een goede maar goedkope tondeuse van nog geen 25 euro tot een professionele tondeuse zoals kappers en kapsters deze gebruiken.


Van iedere beste tondeuse vind je in het overzicht een beschrijving, foto's, reviews van gebruikers, en natuurlijk alle mogelijkheden, alle specificaties en de laagste prijzen.

Hieronder kijken we naar een aantal van de beste tondeuses uit de test:

Wahl Super Taper

De hoogste gebruikerswaardering is er voor de Super Taper van Wahl. Deze beste tondeuse is ook voor professioneel gebruik geschikt. Daarmee is het zeker niet de goedkoopste tondeuse, maar wel een tondeuse die zijn prijs van circa 100 euro meer dan waard is.

Wahl tondeuse beste tondeuse test

Beste tondeuse: Wahl Super Taper


De Wahl Super Taper is de meest verkochte tondeuse met snoer in het kappersvak. Deze professionele tondeuse beschikt dus niet over een accu. Wel kun je deze tondeuse onder de kraan afspoelen.

Dit is een tondeuse die je als kapper gebruikt of die je koopt als je het hele gezin en eventueel ook familie en vrienden wil kunnen trimmen. Je hebt dan een serieuze tondeuse tegen een heel schappelijke prijs in handen.

Meer goede Wahl tondeuses

In het overzicht met beste tondeuses kom je nog meer goede Wahl tondeuses tegen, zoals de goedkopere Wahl Home Pro Vogue tondeuse  en de Wahl 300 HomePro tondeuse die speciaal voor thuisgebruik zijn ontwikkeld en snoerloze tondeuses (met accu) zoals de Wahl Chromepro en de Wahl Magic Clip Cordless. Al deze Wahl tondeuses hebben een 5 sterren waardering gekregen.

Wahl maakt heel veel verschillende tondeuses. Hieronder vind je ze allemaal met al hun gegevens. Hieronder bevinden zich ook de bovenstaande beste tondeuses van Wahl.
 

Philips 7000 tondeuse

Maar er zijn meer goede tondeuse fabrikanten. Bij Kieskeurig kwam de Philips 7000 tondeuse er als beste tondeuse uit. Zoek je een snoerloze tondeuse? Dan raden we deze beste tondeuse van Philips aan. Je kunt er anderhalf uur draadloos mee trimmen voor de tondeuse weer aan de lader moet.

Philips 7000 tondeuse

Philips 7000 tondeuse


Met 28 verschillende lengtestanden (van 3 mm tot 28 mm) , een turbo-functie voor dikker haar en de mogelijkheid de tondeuse onder de kraan schoon te spoelen is dit een bijzonder plezierige en veelzijdige tondeuse. Diverse technieken zoals DualCut (met dubbelzijdige mesjes) en Trim-n-Flow Pro (voorkomt dat lange haren vastdraaien) maken dit ook tot een technisch zeer goede tondeuse. 

Er zijn goedkopere tondeuses te koop, maar het verschil tussen een goede tondeuse en een goedkope tondeuse is duidelijk merkbaar. Met deze professionele tondeuse ben je je eigen kapper.

Andere goede Philips tondeuses
In het overzicht met beste tondeuses kom je nog meer Philips tondeuses tegen die de 5 sterren waardering hebben gekregen, zoals de nog luxere Philips 9000 met 400 lengtestanden van 0,5 mm tot 42 mm, een geheugenfunctie voor 3 favoriete lengtes en een accu die het 2 uur kan volhouden.

Philips 9000 tondeuse

Philips 9000 tondeuse


Bij de onderstaande aanbiedingen van Philips tondeuses vind je ook goedkopere Philips tondeuses zoals de Philips 3000 tondeuse en de Philips 5000 tondeuse.


Panasonic ER 1611

Een andere tondeuse die meer dan eens als beste tondeuse uit de test is gekomen is de Panasonic ER 1611. Dit is de beste draadloze tondeuse voor professioneel gebruik. Daar hangt echter wel een prijskaartje aan. Van alle hier genoemde goede tondeuses is de Panasonic ER 1611 de duurste met een prijs van meer dan 150 euro.

Panasonic ER 1611 tondeuse

Panasonic ER 1611 tondeuse


Voor de thuiskapper of kapsalon is dat snel terugverdiend maar voor thuisgebruik is dit alleen de beste tondeuse voor wie echt het allerbeste wil. Zo zijn de messen gemaakt van hoogwaardig carbon en superscherp. Hou er wel rekening mee dat de Panasonic ER 1611 een maximaal bereik van 15 mm heeft en alleen droog te gebruiken is.

Hieronder vind je meer informatie over de Panasonic ER 1611 tondeuse voor professioneel gebruik en de veel eisende gebruiker.


Braun HC5010

Een hoge waardering is er ook voor deze Braun tondeuse. De Braun HC5010 is een goede, maar ook relatief goedkope tondeuse. Een tondeuse met een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.

Ondanks zijn lage prijs is dit een heel goede tondeuse voor hoofdhaar, snor en baard met veel mogelijkheden. Met superscherpe mesjes van gehard staal, acht lengte instellingen, een geheugen voor de meest recente instellingen en de mogelijkheid de tondeuse onder de kraan af te spoelen.

Braun HC5010 tondeuse

Braun HC5010 tondeuseEr worden twee trim-opzetstukken meegeleverd en de tondeuse werkt zowel via een stroomsnoer als via de dubbele batterij. Trimmen kan in lengtes van 30 mm tot 240 mm. De Braun HC5010 is een aanrader als je een voordelige maar goede tondeuse zoekt. Hieronder vind je deze beste koop tegen een lage prijs.


Meer goede tondeuses

Meer goede tondeuses die de score van 5 sterren hebben gehaald vind je in het overzicht bovenaan. Met onder andere de beste tondeuses van BaByliss, Kemei,  Remington en de bovengenoemde merken (Wahl, Philips, Braun en Panasonic).

Of kijk op Beste Tondeuse Kopen voor de beste winkels waar je online al deze goede tondeuses goedkoop kunt kopen.Onderwerp:
Met een goede tondeuse heb je geen kapper nodig. Hier boven vind je de beste tondeuses uit de test en kijken we naar enkele van deze beste tondeuses. Het betreft goede tondeuses van Philips, Braun, Wahl en Panasonic. Van een professionele kappers tondeuse tot een goede goedkope tondeuse. In het overzicht beste tondeuses vind je nog meer goede tondeuses en op Beste Tondeuse Kopen kun je goedkope winkels vinden om een goede tondeuse te kopen plus een keuzehulp voor bij het vinden van de voor jou persoonlijk beste tondeuse.

Een reactie posten

0 Reacties