Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste game headset

Kies je beste game headset uit een overzicht met alle best geteste gaming headsets. Met tips, informatie en aanbiedingen.

Beste gaming headsets test Astro

 

Bij het spelen van games hoort een goede game headset. Een gaming headset van hoge kwaliteit met een goed geluid, een hoog draagcomfort en een goede microfoon. Hier een overzicht van de beste game headsets, de game headsets met de hoogste waardering.


Game headsets met de hoogste waardering

Het betreft de beste game headsets voor de PC, Mac, en voor alle soorten gameconsoles, zoals Xbox, Playstation, Nintendo Switch e.d. In het overzicht alle game headsets met de hoogste waardering vind je al deze headsets voor gamers.

Je kunt daar uit al deze beste game headsets de voor jou persoonlijk beste game headset selecteren door je eisen aan te vinken. Hieronder wat tips voor het op die manier selecteren van de voor jou beste game headset.

Selecteer je console

Je kunt selecteren door aan te geven welk console je gebruikt (bijv. Xbox of Playstation) en welk type (bijv. PS3, PS4, PS5). Zo jou je alleen de game headsets over die op jouw game console of computer werken.

 

Trust game headset alle consoles en computers

Trust game headset voor alle consoles en computers

 

Gebruik je meerdere soorten game consoles / computers. Kies dan voor een headset die op al jouw apparaten werkt. Er zijn bijvoorbeeld goede universele game headsets die zowel op PC, Mac, Xbox, Nintendo en Playstation werken.


Draagwijze headset

Er zijn verschillende manieren om de headset op je hoofd te dragen. Omdat veel gamers vaak vele uren aaneen gamen is het draagcomfort erg belangrijk bij een game headset. De meeste games geven voorkeur aan een over ear game headset. Zo'n koptelefoon die geheel over de oren valt is het meest comfortabel om te dragen en levert bovendien een goed geluid en sluit het omgevingsgeluid het best buiten.

Game headset over ear Hunterspider

Hunterspider game headset over-ear

Daarnaast zijn er on ear headsets, die op oorschelp zitten, en in ear headsets (oordopjes), maar deze zijn als gaming headset een stuk minder gewild en daarmee een stuk minder gangbaar. Maar ook de beste van die headsets voor gaming vind je in het overzicht met hoogst gewaardeerde gaming headsets.


Draadloze headsets of game headset met kabel

Verder kun je nog kiezen tussen een bedrade en een draadloze game headset. Een snoerloze game headset geeft wat meer bewegingsvrijheid, hoewel dat bij het gamen niet altijd heel belangrijk wordt gevonden. Bovendien is een draadloze game headset wat zwaarder omdat er een accu in zit. De duurdere draadloze game headsets zijn dan ook in de minderheid.


Draadloze game headset Astro

Draadloze Xbox game headset Astro


Kijk voor de beste game headsets (bedraad en draadloos) in het bovenaan genoemde overzicht met best gewaardeerde gaming headsets.


Surround sound game headset

Een goede game headset zorgt voor een prima geluid in je games, maar nog meer levensecht is het geluid dat via meer dan 2 kanalen komt. Dan krijg je een surround geluid. De onderstaande Turtle Beach gaming headset produceert zelfs een 7.1 surround geluid.


Game headset surround geluid Turtle Beach

Game headset surround geluid Turtle Beach

Kijk bij de bovenstaande gaming headsets met de hoogste waardering voor de beste game headsets in alle soorten. Je vindt daar zowel luxe gaming headsets als goedkope gamr headsets van goede kwaliteit.

Zie ook: 

Foto bovenaan: Astro gaming headset


Onderwerp:
Zoek je een goede headset voor bij het gamen? Hier vind je de beste game headsets. Iedere beste game headset uit bovenstaande lijst heeft een waardering van 5 sterren gekregen. Het betreft de beste game headsets voor ieder soort game console en de PC. Verder vind je hier links naar de beste gaming headsets uit de test, de beste headsets uit de test (algemeen) en geven we tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van je beste game headset.

Een reactie posten

0 Reacties