Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gaming headsets (hoogste waardering)

Redactie     16:22     No comments

Beste gaming headsets test Astro

 

Bij het spelen van games hoort een goede headsets. Een gaming headset van hoge kwaliteit met een goed geluid, een hoog draagcomfort en een goede microfoon. Hier een overzicht van de beste gaming headsets, de game headsets met de hoogste waardering.


Het betreft de beste gaming headsets voor de PC, Mac, en voor alle soorten gameconsoles, zoals Xbox, Playstation, Nintendo Switch e.d. In het overzicht alle gaming headsets met de hoogste waardering vind je al deze headsets voor gamers.

Je kunt daar uit al deze beste gaming headsets de voor jou persoonlijk beste game headset selecteren door je eisen aan te vinken. Hieronder wat tips voor het op die manier selecteren van de voor jou beste gaming headset.

Selecteer je console

Je kunt selecteren door aan te geven welk console je gebruikt (bijv. Xbox of Playstation) en welk type (bijv. PS3, PS4, PS5). Zo jou je alleen de game headsets over die op jouw game console of computer werken.

 

Trust gaming headset alle consoles en computers

Trust gaming headset voor alle consoles en computers

 

Gebruik je meerdere soorten game consoles / computers. Kies dan voor een headset die op al jouw apparaten werkt. Er zijn bijvoorbeeld goede universele gaming headsets die zowel op PC, Mac, Xbox, Nintendo en Playstation werken.


Draagwijze headset

Er zijn verschillende manieren om de headset op je hoofd te dragen. Omdat veel gamers vaak vele uren aaneen gamen is het draagcomfort erg belangrijk bij een game headset. De meeste games geven voorkeur aan een over ear gaming headset. Zo'n koptelefoon die geheel over de oren valt is het meest comfortabel om te dragen en levert bovendien een goed geluid en sluit het omgevingsgeluid het best buiten.

Gaming headset over ear Hunterspider

Hunterspider gaming headset over-ear

Daarnaast zijn er on ear headsets, die op oorschelp zitten, en in ear headsets (oordopjes), maar deze zijn als gaming headset een stuk minder gewild en daarmee een stuk minder gangbaar. Maar ook de beste van die headsets voor gaming vind je in het overzicht met hoogst gewaardeerde gaming headsets.


Draadloze headsets of gaming headset met kabel

Verder kun je nog kiezen tussen een bedrade en een draadloze gaming headset. Ee snoerloze gaming headset geeft wat meer bewegingsvrijheid, hoewel dat bij het gamen niet altijd heel belangrijk wordt gevonden. Bovendien is een draadloze game headset wat zwaarder omdat er een accu in zit. De duurdere draadloze gaming headsets zijn dan ook in de minderheid.


Draadloze gaming headset Astro

Draadloze Xbox gaming headset Astro


Kijk voor de beste gaming headsets (bedraad en draadloos) in het bovenaan genoemde overzicht met best gewaardeerde game headsets.


Surround sound gaming headset

Een goede gaming headset, maar nog meer levensecht is het geluid dat via meer dan 2 kanalen komt. Dan krijg je een surround geluid. De onderstaande Turtle Beach gaming headset produceert zelfs een 7.1 surround geluid.

Gaming headset surround geluid Turtle Beach

Gaming headset surround geluid Turtle Beach

Kijk bij de bovenstaande gaming headsets met de hoogste waardering voor de beste gaming headsets in alle soorten. Je vindt daar zowel luxe game headsets als goedkope gaming headsets van goede kwaliteit.

Zie ook: Beste headsets test

Foto bovenaan: Astro gaming headset

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.