Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste sleutelvinder (key finder, sleutel tracker)

 

De beste sleutelvinder uit de test. Deze sleutel vinder wordt ook wel keyfinder of sleuteltracker genoemd.

Beste sleutelvinder test beste keyfinder

Een keyfinder (sleutel vinder, sleutel tracker) is een handig hulpmiddel om je autosleutels (of andere sleutels) snel terug te vinden als je ze weer eens kwijt bent. Zo'n sleutelvinder heeft de vorm van een sleutelhanger waaraan je je sleutels hangt. Ben je ze kwijt dan kun je de key finder via je smartphone of een afstandsbediening een geluidssignaal laten geven.

Sleutel vinden met de smartphone

Het is dan alleen zaak dat je je smartphone of afstandsbediening wel weet te vinden. Let dus goed op het bereik van de sleuteltracker. Het bereik van een sleutel vinder kan uiteen lopen van 20 meter tot meer dan 80 meter.

In het overzicht met aanbiedingen keyfinders vind je al deze sleutel trackers met al hun mogelijkheden, specificaties (waaronder het bereik) en de lage prijzen.

Hieronder kijken we naar de beste sleutelvinder uit de test, de Nuttracker Nut 4 van Nutale.

Beste sleutelvinder: Nuttracker Nut 4

Het is niet de goedkoopste sleutel tracker, maar de Nuttracker Nut keyfinder is wel de beste sleutelvinder. Met de keyfinder moet het wel raar lopen wil je je sleutels, of ander voorwerp waaraan de Nuttracker is verbonden, niet terug kunnen vinden.

Beste sleuteltracker met app

De Nuttracker Nut 4 sleutel tracker werkt met een app die je op je Android of Apple smartphone kunt installeren. Met deze keyfinder app kun je tot wel 6 Nuttrackers beheren. 

Met de de Nutttacker sleutelvinder app kun je zien wat de afstand is tussen je telefoon en de sleutel tracker en zo je sleutelbos opsporen. Het bereik van de key finder is 50 meter. Natuurlijk kun je deze beste keyfinder ook een geluidssignaal laten geven.


beste sleutelvinder keyfinder nuttracker

Beste sleutel tracker / keyfinder NuttrackerBeste sleutelvinder met GPS

Maar deze beste sleutel tracker kan nog meer. De Nuttracker Nut 4 sleutel vinder beschikt over een GPS ontvanger. Verlies je het voorwerp met de Nuttracker dan kun je de op een Google Maps kaartje in de sleutelvinder app zien waar je voor het laatst verbinding had.

Deze beste sleutelvinder is dus niet alleen geschikt om te achterhalen waar je je sleutels hebt neergelegd. Je kunt de sleuteltracker ook aan een tas, koffer, portemonnee of ander voorwerp hangen. Of in de zak van je jas steken. Deze beste sleutel tracker is er klein genoeg voor.

Ook voor het opsporen van je smartphone

Wat ook handig is: De Nuttracker Nut 4 keyfinder werkt ook omgekeerd. Als je wel sleutel hebt maar je smartphone niet kunt vinden kun je op een knopje van de sleutelvinder drukken en je smartphone een signaal laten geven.

Een keyfinder / sleutel tracker is een aanrader voor iedereen die sleutels, telefoon of andere spullen telkens kwijt is. Als je zo'n sleutelvinder wil aanschaffen is de Nuttracker absoluut de beste koop. Zoek je een goedkopere sleutelvinder? Kijk dan bij de bovenstaande aanbiedingen van keyfinders voor andere goede sleutel trackers.

Zie ook:

Foto's: Nutale (fabrikant Nuttracker keyfinder)


Onderwerp:
Altijd je sleutels of andere spullen kwijt? Een keyfinder / sleutelvinder helpt je. Met een keyfinder vind je de sleutels via de smartphone. De Nuttracker van Nutale is de beste keyfinder / beste sleutel tracker uit de test. Deze beschikt ook over GPS om verloren of gestolen spullen terug te vinden. Deze beste keyfinder uit de test werkt met een app.  Je kunt met deze beste sleuteltracker (omgekeerd) ook je smartphone opsporen, en deze beste sleutelvinder met app kun je ook goed gebruiken voor het terugvinden van bijvoorbeeld een jas of tas met je sleutel vinder. 

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *