Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste sleutelvinder (beste keyfinder)

Redactie     17:11     No comments

Beste sleutelvinder test beste keyfinder


Een keyfinder, of sleutelvinder. is een handig hulpmiddel om je autosleutels (of andere sleutels) snel terug te vinden als je ze weer eens kwijt bent. Zo'n sleutelvinder heeft de vorm van een sleutelhanger waaraan je je sleutels hangt. Ben je ze kwijt dan kun je de keyfinder via je smartphone of een afstandsbediening een geluidssignaal laten geven.

Het is dan alleen zaak dat je je smartphone of afstandsbediening wel weet te vinden.

In het overzicht met aanbiedingen keyfinders vind je al deze sleutelvinders met al hun mogelijkheden, specificaties en prijzen.

Hieronder kijken we naar de beste keyfinder, de Nuttracker Nut 4 van Nutale.

Beste sleutelvinder: Nuttracker Nut 4

Niet de goedkoopste keyfinder, maar de Nuttracker is wel de beste sleutelvinder. Met de keyfinder moet het wel raar lopen wil je je sleutels, of ander voorwerp waaraan de Nuttracker is verbonden, niet terug kunnen vinden.

De Nuttracker Nut 4 werkt met een app die je op je Android of Apple smartphone kunt installeren. Met de app kun je tot wel 6 Nuttrackers beheren. Met deze app kun je zien wat de afstand is tussen je telefoon en de Nuttracker. Het bereik is 50 meter. Natuurlijk kun je deze beste keyfinder ook een geluidssignaal laten geven.

beste sleutelvinder keyfinder nuttrackerDe Nuttracker Nut 4 beschikt over GPS. Verlies je het voorwerp met de Nuttracker dan kun je de op een Google Maps kaartje in de app zien waar je voor het laatst verbinding had.

Deze beste sleutelvinder is dus niet alleen geschikt om te achterhalen waar je je sleutels hebt neergelegd. Je kunt hem ook aan een tas, koffer, portemonnee of ander voorwerp hangen. Of in de zak van je jas steken. Deze beste keyfinder is er klein genoeg voor.

Wat ook handig is: De Nuttracker Nut 4 werkt ook omgekeerd. Als je wel sleutel hebt maar je smartphone niet kunt vinden kun je op een knopje van de sleutelvinder drukken en je smartphone een signaal laten geven.

Een keyfinder is een aanrader voor iedereen die sleutels, telefoon of andere spullen telkens kwijt is, en als je zo'n sleutelvinder wil aanschaffen is de Nuttracker absoluut de beste koop. Zoek je een goedkopere sleutelvinder? Kijk dan bij de bovenstaande aanbiedingen van keyfinders voor andere goede keyfinders.

Foto's: Nutale (fabrikant Nuttracker)


Onderwerp:
Altijd je sleutels of andere spullen kwijt? Een keyfinder / sleutelvinder helpt je. De Nuttracker van Nutale is de beste keyfinder / beste sleutelvinder uit de test. Deze beschikt ook over GPS om verloren of gestolen spullen terug te vinden. Deze beste keyfinder uit de test werkt met een app en je kunt er (omgekeerd) ook je smartphone mee opsporen.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.