Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vochtvreter voor huis, auto, caravan e.d.

 

Bison vochtvreters zijn als beste vochtvreter getest. Kijk hier voor een Bison vochtvreter en andere goede vochtvreters.
 
Beste vochtvreter test Bison


Vocht in huis, of bijvoorbeeld in de auto, kan een een behoorlijk probleem zijn. Voor het effectief verwijderen van vocht is een elektrische luchtontvochtiger de beste oplossing. Helaas is zo'n elektrisch apparaat niet altijd goede te gebruiken. Een niet elektrische vochtvreter is dan een goed alternatief. Hier kijken we naar de beste vochtvreters voor een grote of een kleine ruimte.

De beste prestaties worden behaald door de Bison vochtvreter. Het gaat daarbij om twee soorten vochtvreters. Een box voor in een grotere ruimte zoals een kamer of caravan en een zakje voor kleine ruimtes zoals een auto of een kledingkast. Hieronder informatie over deze beide beste vochtvreters.

Vochtvreter aanbiedingen

Kijk voor meer gegevens en prijzen van beide beste vochtvreters bij de onderstaande aanbiedingen Bison vochtvreters. Je vindt daar ook alle vochtvreter navullingen tegen een lage prijs.


Bij alle aanbiedingen kun je nog meer vochtvreters goedkoop kopen. Onder andere een vochtvreter van Rubson, Pattex, Pingi, AEG, Wenko en Sorbo, maar ook van minder bekende merken.

Hieronder kijken we naar de verschillende Bison vochtvreters.


Bison Original vochtvreter

De Bison Original vochtvreter is een vochtverwijderaar voor in huis. Het is namelijk een vrij grote box die plat neergezet moet worden voor het beste gebruik. Deze vochtvreter vul je met een kristallen (ook verkrijgbaar als navulling) of navulzakjes die het overtollige vocht uit de lucht halen en als water in de lekbak laten belanden. 

Deze Bison vochtvreter is heel geschikt voor gebruik in een kamer, caravan (bijvoorbeeld in de winteropslag), schuur, garage , washok of op een boot. De Bison Original vochtvreter werkt (afhankelijk van de vochtigheidsgraad) wel 2 a 3 maanden. 


Deze beste vochtvreter is ook voor grotere ruimtes geschikt. Er zijn twee versies. De Bison vochtvreter met een inhoud van 450 gram is geschikt voor ruimtes tot 45 vierkante meter, en de versie met een inhoud van een kilo zelfs tot ruimtes tot wel 100 vierkante meter.

In de video hier boven zie je een demonstratie van het gebruik.

Door het toevoegen van een zogenaamde vochtmagneet heeft Bison de vochtopname van de Cassic vochtvreter nog verder verbetert. Deze vochtvreter magneet is alleen te zien in de eerste video.


Bison Compact vochtvreter

Voor gebruik in kleine of onstabiele ruimtes zoals een auto of een kast is de Bison Original vochtvreter minder geschikt. Deze vochtverwijderaar is immer vrij groot en moet vlak staan omdat het water anders uit de lekbak loopt. De Bison Compact Vochtvreter is dan de oplossing.

Deze vochtvreter heeft namelijk de vorm van een zakje dat je op kunt hangen of neer kunt leggen. Bij de Bison Compact vochtvreter wordt het vocht niet in een lekbak opgevangen maar wordt het binnen het zakje in een gel omgezet. Ook deze Bison vochtvreter doet zijn werk zo'n 2 a 3 maanden. Wanneer het zakje aanvult alsof deze vol gel zit is de vochtvreter uitgewerkt.


Bij de Bison Compact vochtvreter wordt het zakje na gebruik weggegooid, er is in dit geval dus geen navulling beschikbaar.

De Bison Compact vochtvreter kan overal, in niet al te grote ruimtes (tot 10 vierkante meter). Een goede vochtvreter voor in de auto, sporttas, kledingkast, tuinkussenbox, verhuisdoos of andere plekken met een teveel aan vocht.Onderwerp:
Bison maakt de beste vochtvreters. Er zijn Bison vochtvreters voor verschillende toepassingen, zoals de beste vochtvreter voor in huis of de beste vochtvreter voor in de auto of caravan. Hier vind je informatie over de Bison vochtvreter en aanbiedingen van Bison vochtvreters en andere goede vochtvreters.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *