Beste vochtvreter voor huis, auto, caravan e.d.

Bison vochtvreters zijn als beste vochtvreter getest. Kijk hier voor een Bison vochtvreter en andere goede vochtvreters.
 
Beste vochtvreter test Bison


Vocht in huis, of bijvoorbeeld in de auto, kan een een behoorlijk probleem zijn. Voor het effectief verwijderen van vocht is een elektrische luchtontvochtiger de beste oplossing. Helaas is zo'n elektrisch apparaat niet altijd goed te gebruiken. Een niet elektrische vochtvreter is dan een goed alternatief. Hier kijken we naar de beste vochtvreters voor een grote of een kleine ruimte.

De beste prestaties worden behaald door de Bison vochtvreter. Het gaat daarbij om twee soorten vochtvreters. Een box voor in een grotere ruimte zoals een kamer of caravan en een zakje voor kleine ruimtes zoals een auto of een kledingkast. Hieronder informatie over deze beide beste vochtvreters en goede vochtvangers van andere merken.


Vochtvreter aanbiedingen

Kijk voor meer gegevens en prijzen van beide beste vochtvreters bij de onderstaande aanbiedingen Bison vochtvreters. Je vindt daar ook alle vochtvreter navullingen tegen een lage prijs.


Bij alle aanbiedingen kun je nog meer goede vochtvreters goedkoop kopen. Onder andere een vochtvreter van Rubson, Pattex, Pingi, AEG, Wenko en Sorbo, maar ook van minder bekende merken.

Omdat de term vochtvreter aan Bison toebehoort gebruiken deze fabrikanten andere benamingen voor hun luchtontvochtiging zoals vochtvanger, herbruikbare luchtontvochtiger, vochtopnemer en vochtontrekker. Wij hanteren hier de benaming vochtvreter omdat iedereen dan weet waar het over gaat.

Hieronder kijken we naar de verschillende Bison vochtvreters.
Bison Original vochtvreter

De Bison Original vochtvreter is een vochtverwijderaar voor in huis. Het is namelijk een vrij grote box die plat neergezet moet worden voor het beste gebruik. Deze vochtvreter vul je met een kristallen (ook verkrijgbaar als navulling) of navulzakjes die het overtollige vocht uit de lucht halen en als water in de lekbak laten belanden. 

Deze Bison vochtvreter is heel geschikt voor gebruik in een kamer, caravan (bijvoorbeeld in de winteropslag), schuur, garage , washok of op een boot. De Bison Original vochtvreter werkt (afhankelijk van de vochtigheidsgraad) wel 2 a 3 maanden. 


Deze beste vochtvreter is ook voor grotere ruimtes geschikt. Er zijn twee versies. De Bison vochtvreter met een inhoud van 450 gram is geschikt voor ruimtes tot 45 vierkante meter, en de versie met een inhoud van een kilo zelfs tot ruimtes tot wel 100 vierkante meter.

In de video hier boven zie je een demonstratie van het gebruik van deze beste vochtvreter voor in huis, in de caravan, op kantoor of in een andere kamer.

Door het toevoegen van een zogenaamde vochtmagneet heeft Bison de vochtopname van de Cassic vochtvreter nog verder verbetert. Deze vochtvreter magneet is alleen te zien in de eerste video.Bison Compact vochtvreter

Voor gebruik in kleine of onstabiele ruimtes zoals een auto of een kast is de Bison Original vochtvreter minder geschikt. Deze vochtverwijderaar is immer vrij groot en moet vlak staan omdat het water anders uit de lekbak loopt. De Bison Compact Vochtvreter is dan de oplossing.

Dit is de beste vochtvreter voor in de auto.

Deze vochtvreter heeft namelijk de vorm van een zakje dat je op kunt hangen of neer kunt leggen. Bij de Bison Compact vochtvreter wordt het vocht niet in een lekbak opgevangen maar wordt het binnen het zakje in een gel omgezet. Ook deze Bison vochtvreter doet zijn werk zo'n 2 a 3 maanden. Wanneer het zakje aanvult alsof deze vol gel zit is de vochtvreter uitgewerkt.


Bij de Bison Compact vochtvreter wordt het zakje na gebruik weggegooid, er is in dit geval dus geen navulling beschikbaar.

De Bison Compact vochtvreter kan overal, in niet al te grote ruimtes (tot 10 vierkante meter). Een goede vochtvreter voor in de auto, sporttas, kledingkast, tuinkussenbox, verhuisdoos of andere plekken met een teveel aan vocht.Elektrische vochtvreters

Zoek je een elektrische vochtvreter? Kijk dan bij de beste luchtontvochtiger test. Daar vind je de beste elektrische vochtvreter voor kamers van verschillende groottes.

Deze vochtvreter apparaten zuigen de lucht elektrisch aan waardoor ze veel sneller de lucht kunnen ontvochtigen. In korte tijd merk je het resultaat al. Zo'n elektrische vochtvreter is daarom een betere vochtvreter, maar ook duurder in aanschaf.Vochtvreter auto

Zo'n elektrische vochtvreter is echter niet voor de auto geschikt.  Als vochtvreter in de auto is de hier boven genoemde Bison Compact vochtvreter de beste vochtvreter. 

Bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van alle vochtvreters vind je nog meer goede vochtvreters voor in de auto zoals de Stijgen Auto Ontvochtiger, de Pingi Auto Ontvochtiger, de Thomar Airdry Auto en de specifiek voor vocht in de auto ontworpen Bison Auto Vochtvreter.

Ook de navullingen voor al deze analoge vochtvreters kun je bij de bovenstaande vochtvreter aanbiedingen vinden.


Meer vochtvangers

We noemden hier boven al meer merknamen, want Bison is niet de enige fabrikant van vochtvangers. Hier de beste vochtvreter merken:

Bison vochtvreter

Je las het hierboven al. Een Bison vochtvreter is de beste vochtvreter. Bison is een Nederlandse fabrikant van lijm, kit en andere afdichtmiddelen. De vochtvreter neemt daarom een aparte plek in hun assortiment in. Desondanks maken ze de beste vochtvreters. Hierboven lees je alles over Bison vochtvreters. Bij de aanbiedingen vind je ook de Bison Air Max Ambiance vochtvreter die geschikt is voor kamers tot 40 vierkante meter.

Pingi herbruikbare luchtontvochtiger

Pingi is wel een specialist in het ontvochtigen van lucht en andere luchtbehandeling. Pingi maakt vooral elektrische vochtvreters, maar ook niet elektrische herbruikbare vochtvreters zoals Bison die ook maakt. Pingi maakt drie van dit soort vochtvreters voor ruimte van verschillende groottes. Daarnaast hebben ze ook een vochtveter voor de auto.

Rubson vochtopnemer

Een andere goede vochtvreter is de Rubson Aero 360 vochtopnemer die te koop is in versies voor ruimtes van maximaal 20 vierkante meter en 40 vierkante meter, en in een speciale vochtvreter voor in de badkamer. Deze Rubson Aero 360 Badkamer heeft een specifiek op de badkamer gericht design en kan je helpen schimmelvorming in de badkamer te verminderen.

HG Vochtvanger

Ook HG heeft zijn eigen vochtvreter die ze vochtvanger noemen. Het principe is hetzelfde als die van de Bison vochtvreters.

AEG vochtonttrekker

Ook AEG biedt een (niet elektrische) vochtvreter in de vorm van de AEG Ultra Fresh vochtonttrekker. Echt populair is deze vochtopnemer met een inhoud van een liter echter (nog) niet.

Andere vochtvreter merken

En zo zijn er nog veel meer fabrikanten van dit soort vochtvangers, zoals Absorbia, Lafita, Benson, ThoMar, Everbrand en Sorbo. 

Bij de bovenstaande vochtvreter aanbiedingen vind je al deze vochtopnemers voor in de auto of thuis.
Onderwerp:
Bison maakt de beste vochtvreters. Er zijn Bison vochtvreters voor verschillende toepassingen, zoals de beste vochtvreter voor in huis of de beste vochtvreter voor in de auto of caravan. Hier vind je informatie over de Bison vochtvreter en aanbiedingen van Bison vochtvreters en andere goede vochtvreters (ook wel vochtontrekker, vochtvanger, vochtopnemer en niet elektrische herbruikbare luchtontvochtiger genoemd).

Een reactie posten

0 Reacties