Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Cube elektrische fiets

Van de 6 e-bikes die bij e-bike test de hoogste score haalde is de Cube Touring Hybrid Pro 625 de goedkoopste elektrische fiets.

Cube beste elektrische fiets 2021In 2021 vond er een grote e-bike test plaats. Het betrof een test van honderden elektrische fietsen van o.a. Sparta, Gazelle, Stella, Brincker, Kalkhoff, Trek, Flyer, Koga, Btwin, Giant, Pagasus, Dutch ID en vele andere e-bike fabrikanten.

Zes elektrische fietsen haalde in deze e-bike test de hoogste score, maar één van deze beste e-bikes was met afstand de goedkoopste, en daarmee wat ons betreft de beste elektrische fiets uit de test, de Cube Touring Hybrid Pro 625.


Deze Cube e-bike was de goedkoopste van de test winnaar, maar de Cube e-bike is natuurlijk niet de meest goedkope elektrische fiets die verkrijgbaar is. Maar relatief goedkoop is de Cube elektrische fiets wel, want de best geteste Cube fiets is ruim 1000 euro (!) goedkoper dan de op één na goedkoopste elektrische fiets van de zes best geteste elektrische fietsen.

Tip: Bij de aanbiedingen elektrische fietsen vind je het e-bike aanbod van de beste en goedkoopste winkels die elektrische fietsen online verkopen.

Voor de kwaliteit die de Cube Touring Hybrid Pro 625 biedt is het dus wel degelijk een goedkope elektrische fiets.

Hieronder meer informatie over deze Cube e e-bike. Voor de actuele prijs van deze relatief goedkope Cube elektrische fiets verwijzen we je naar de bovenstaande aanbiedingen van Cube fietsen.

Cube Touring Hybrid Pro 625

Cube is een fietsfabrikant uit Duitsland die alle soorten fietsen van hoge kwaliteit maakt. Met de Cube Touring Hybrid Pro bieden ze een goed te betalen elektrische fiets die een echte allrounder is. 

Deze Cube e-bike is een ideale elektrische toerfiets voor lange fietstochten, maar deze Cube e-bike is ook een praktische elektrische fiets voor in de stad. En het is een comfortabele fiets om iedere dag de nodige kilometers naar je werk af te leggen.

Bosch aandrijving
Deze Cube elektrische fiets wordt aangedreven voor een Bosch middenmotor. De 250 Watt Bosch Performance Generation 3 fietsmotor is een comfortabele, stille en krachtige middenmotor die direct op de trapas een heerlijk natuurlijk aanvoelende trapondersteuning geeft. 

De Bosch Powertube 625 accu zorgt er voor dat de Cube elektrische fiets een ruime actieradius heeft, en het Bosch Intuvia display op het stuur zorgt voor een eenvoudige bedingen.

De beste onderdelen van Shimano
Het Shimano Deore versnellingsapparaat schakelt soepel tussen de 10 versnellingen, de hydraulische schijfremmen (ook van Shimano) zijn onder alle omstandigheden veilig en de verende voorvork en verende zadelpen zorgen voor veel rijcomfort, ook tijdens heel lange fietsritten op de Cube elektrische fiets. Hetzelfde geldt voor het Natural Fit fietszadel.

Kwaliteit voorop
Cube gebruikt voor deze elektrische fiets alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit, van topfabrikanten zoals de eerder genoemde Bosch en Shimano, maar ook van Suntour, Satori, KMC, Acid en Schwalbe. Onderdelen als het frame, het stuur, de velgen, de achterdrager en de zadelpen maakt Cube zelf.

En toch een relatief goedkope elektrische fiets
Dat de Cube Touring Hybrid Pro 625 goedkoper is dan de andere best geteste elektrische fietsen uit de test merk je aan de derailleur (in plaats van een naafversnelling) en de fietsketting (in plaats van een beltdrive-riem). Maar daardoor bespaar je wel ruim 1.000 a ruim 1.500 euro op de aanschafprijs van deze elektrische fiets.

Kijk bij de bovenstaande prijs en informatie van de Cube Touring Hybrid Pro 625 voor alle informatie en actuele lage prijs van deze beste elektrische fiets van 2021.

Tip: Meer best geteste e-bikes vind je bij de beste elektrische fiets test. Daar vind je naast elektrische toerfietsen ook alle andere soorten e-bikes.


Andere Cube elektrische fietsen

De Duitse fietsfabrikant Cube staat bekend om zijn hoogwaardige fietsen van goede kwaliteit. Een groot deel van het Cube assortiment bestaat tegenwoordig uit elektrische fietsen. Het aanbod aan Cube e-bikes isheel breed. Ze maken elektrische toerfietsen (hybride fietsen) zoals de bovenstaande Cube Touring Hybrid Pro e-bike, maar ook elektrische stadsfietsen, transportfietsen, trekking fietsen en zelfs elektrische mountainbikes, vouwfietsen en speed pedelecs.
Samenvatting:
Bij een test van elektrische fietsen in 2021 zijn 6 e-bikes uit honderden e-bikes als beste elektrische fiets getest. Daarvan is de Cube Touring Hybrid Pro 625 de goedkoopste beste elektrische fiets 2021 uit de test. Hierboven alle informatie over deze beste Cube elektrische fiets uit de test en andere Cube e-bikes.

Een reactie posten

0 Reacties