Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Cube goedkoopste beste elektrische fiets in test

 

Van de 6 e-bikes die bij Consumentenbond test de hoogste score haalde is de Cube Touring Hybrid Pro 625 de goedkoopste elektrische fiets.

Cube beste elektrische fiets 2021Welke fiets is de beste elektrische fiets van 2021, de beste elektrische fiets 2021 na een test van honderden elektrische fietsen van o.a. Sparta, Gazelle, Stella, Brincker, Kalkhoff, Trek, Flyer, Koga, Btwin, Giant, Pagasus, Dutch ID en vele andere e-bike fabrikanten? 

Zes elektrische fietsen haalde in deze e-bike test de hoogste score, maar één van deze beste e-bikes was met afstand de goedkoopste, en daarmee wat ons betreft de beste elektrische fiets uit de test, de Cube Touring Hybrid Pro 625.


Deze goede Cube e-bike is natuurlijk niet de meest goedkope elektrische fiets, maar wel één van de zes beste elektrische fietsen die er momenteel te koop is, en ruim 1000 euro (!) goedkoper dan de op één na goedkoopste elektrische fiets van de zes best geteste elektrische fietsen.

Voor de kwaliteit die de Cube Touring Hybrid Pro 625 biedt is het dus wel degelijk een goedkope elektrische fiets.

Hieronder meer informatie over de goedkoopste e-bike van de best geteste elektrische fietsen. Voor de actuele prijs van deze relatief goedkope beste elektrische fiets verwijzen we je naar de bovenstaande aanbiedingen van de Cube Touring Hybrid Pro 625.

Beste e-bike: Cube Touring Hybrid Pro 625

Cube is een fietsfabrikant uit Duitsland die alle soorten fietsen van hoge kwaliteit maakt. Met de Cube Touring Hybrid Pro bieden ze een goed te betalen elektrische fiets die een echte allrounder is. Een ideale elektrische toerfiets voor lange fietstochten, maar ook een praktische elektrische fiets voor in de stad. En een comfortabele fiets om iedere dag de nodige kilometers naar je werk af te leggen.

Bosch aandrijving
De 250 Watt Bosch Performance Generation 3 fietsmotor is een comfortabele, stille en krachtige middenmotor die direct op de trapas een heerlijk natuurlijk aanvoelende trapondersteuning geeft. De Bosch Powertube 625 accu zorgt voor een ruime actieradius en het Bosch Intuvia display op het stuur zorgt voor een eenvoudige bedingen.

De beste onderdelen van Shimano
Het Shimano Deore versnellingsapparaat schakelt soepel tussen de 10 versnellingen, de hydraulische schijfremmen (ook van Shimano) zijn onder alle omstandigheden veilig en de verende voorvork en verende zadelpen zorgen voor veel rijcomfort, ook tijdens heel lange fietsritten. Hetzelfde geldt voor het Natural Fit fietszadel.

Kwaliteit voorop
Cube gebruikt voor deze beste elektrische fiets alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit, van topfabrikanten zoals de eerder genoemde Bosch en Shimano, maar ook van Suntour, Satori, KMC, Acid en Schwalbe. Onderdelen als het frame, het stuur, de velgen, de achterdrager en de zadelpen maakt Cube zelf.

En toch een relatief goedkope elektrische fiets
Dat de Cube Touring Hybrid Pro 625 goedkoper is dan de andere best geteste elektrische fietsen uit de test merk je aan de derailleur (in plaats van een naafversnelling) en de fietsketting (in plaats van een beltdrive-riem). Maar daardoor bespaar je wel ruim 1.000 a ruim 1.500 euro op de aanschafprijs.

Kijk bij de bovenstaande prijs en informatie van de Cube Touring Hybrid Pro 625 voor alle informatie en actuele lage prijs van deze beste elektrische fiets van 2021.Samenvatting:
Bij de Consumentenbond test van elektrische fietsen 2021 zijn 6 e-bikes uit honderden e-bikes als beste elektrische fiets getest. Daarvan is de Cube Touring Hybrid Pro 625 de goedkoopste beste elektrische fiets 2021 uit de test. Hierboven alle informatie over deze beste elektrische fiets uit de test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.