Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste barbecue balkon

Redactie     15:56    


Barbecueën doe je in de tuin, op de camping of op het strand. Maar misschien heb je alleen een balkon en wil je toch graag gezellig barbecueën. Wat is dan de beste barbecue voor op het balkon? Kijk hier voor de beste balkon BBQ test.
We kijken naar de beste balkon barbecues. Ook vind je hier onder een overzicht met alle voor het balkon geschikte barbecues.


Goede barbecues voor op het balkon

In het overzicht alle goede barbecues voor het balkon vind je alle voor het balkon zeer geschikte bbq's. Hieronder kijken we naar een aantal van deze beste barbecues voor het balkon.

Beste barbecue balkon elektrisch: Outdoor Chef City E

De meeste goede balkon barbecues zijn elektrische barbecues. Een elektrische barbecue is makkelijk te gebruiken, schoon en geeft geen rook overlast aan de buren. Dat laatste is wel zo handig als je een balkon met bovenburen hebt.


Beste balkon barbecue test Outdoorchef City


De beste barbecue voor op het balkon is de Outdoor Chef City. Dit is een compacte elektrische kogelbarbecue. Een kogelbarbecue heeft als groot voordeel dat de gerechten door de kogelvorm veel gelijkmatiger garen dan bij anders gevormde barbecues. Dit maakt een kogel barbecue geschikt voor veel meer vormen van outdoor koken dan alleen het grillen van een worstje of hamburger.

Door zijn bescheiden formaat (53 bij 78 centimeter) kun je deze bbq makkelijk als tafelbarbecue op een tafel plaatsen. De Outdoor Chef City is ook te koop met hoog onderstel, maar dat is minder geschikt voor op een balkon. 

Ook is er naast de E versie (elektrisch), ook een G versie. Dat is de gasbarbecue versie van deze beste balkon barbecue. Al deze versies zijn te vinden bij de onderstaande aanbiedingen van de Outdoor Chef City. Kijk daar voor alle actuele prijzen en meer specificaties.


Beste barbecue balkon hybride houtskool / elektrisch

Een goed alternatief is de Princess Portable Hybride BBQ. Deze kleine barbecue is niet alleen goedkoop, het is ook nog eens een hybride barbecue. Dat betekent dat je de BBQ zowel als elektrische barbecue als houtskool BBQ kunt gebruiken. 

Balkon barbecue Princess


Je kunt deze barbecue dus thuis op het balkon elektrisch gebruiken, en op een kampeerplek of picknickplek op houtskool barbecueën. Ook is een elektrische BBQ praktisch als je weinig tijd (of geduld) hebt, terwijl je op andere momenten lekker rustig op houtskool wil grillen. Met deze kleine balkon BBQ kan het beide.

De grillplaat is met 37 bij 37 centimeter wel klein wat deze Princess barbecue minder geschikt maakt voor grotere groepen. Maar voor het grillen van een lekker hapje op het balkon is het wel weer de perfecte barbecue.

Beste barbecue balkon gas: Garden Grill Bistro Traveller

Liever een gas bbq? Maar dan wel een gas barbecue die klein genoeg is voor op een bescheiden balkon? Kijk dan vooral eens naar de Garden Grill Bistro Traveller gas bbq. Zoals de naam al aangeeft is dit een barbecue die je makkelijk mee kunt nemen op reis. Met een inklapbaar onderstel en inklapbare zijtafels.

Uitgeklapt is deze mobiele barbecue niet al te laag, voorzien van handige zijbladen met veel ruimte en ook nog eens een aangenaam grote grillplaat van 45 bij 45 centimeter. Dit is de beste gas bbq voor op een klein balkon en bovendien een handige barbecue om op vakantie mee te nemen.


Meer goede barbecues

Hieronder vind je meer tips voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste BBQ, plus de beste winkels waar je goedkoop goede barbecues kunt kopen en meer best geteste barbecues, in alle soorten.

Foto bovenaan: Outdoor Chef barbecue balkon


Samenvatting:
Ook voor als je alleen een balkon hebt zijn er heel goede barbecues verkrijgbaar. We kijken hier naar de beste barbecue voor op een balkon. De beste elektrische balkon barbecues, maar ook een goede balkon BBQ op gas of houtskool. Deze laatste zijn door hun compacte formaat ook heel geschikt als reis BBQ.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.