Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

LotusGrill, beste rookvrije houtskool BBQ

Met de LotusGrill rookvrije houtskool BBQ kun je zonder rook barbecueën. Dit maakt de LotusGrill tot bijvoorbeeld een goede balkon BBQ. En barbecueën zonder rook is nog maar één van de vele voordelen van deze beste rookvrije BBQ.

LotusGrill rookvrije BBQ


De LotusGrill is een echte houtskool BBQ, maar toch geeft de LotusGrill geen rook en kun je enkele minuten na het ontsteken al beginnen met barbecueën. Verder gebruikt deze beste rookvrije BBQ verbazend weinig houtskool en komen er geen schadelijke stoffen van de houtskool in het vlees. Allemaal redenen om hier eens te kijken naar deze revolutionaire houtskool BBQ.

Ventilator voor rookafvoer

De LotusGrill is klein en compact. Je neemt de barbecue overal mee naar toe en je kunt de LotusGrill overal gebruiken. Het gepatenteerde luchtcirculatiesysteem dat er voor zorgt dat je zonder rookontwikkeling kunt barbecueën gebruikt wel een ventilator maar deze ventilator werkt op een batterij zodat de BBQ wel overal draadloos te gebruiken is.

Het mag dan een houtskool BBQ zijn, qua gebruiksgemak lijkt de LotusGrill op een elektrische BBQ. Je kunt bijvoorbeeld al binnen een paar minuten het vlees op de BBQ leggen en de temperatuur regelen met een draaiknop. Je hebt voor de LotusGrill geen stopcontact nodig en je kunt de BBQ oppakken en verplaatsen zonder je handen te branden. Maar je grillt wel met houtskool, dus je hebt het echte BBQ-gevoel.

De LotusGrill kan voordelig online aangeschaft worden. Kijk maar bij de online aanbiedingen van de LotusGrill.

Het zonder rook barbecueën maakt de LotusGrill tot de beste balkon houtskool BBQ, maar je kunt deze barbecue dus overal gebruiken. Niet alleen op het balkon, maar ook in de tuin, op het terras, op het strand en op een picknick-plaats.


LotusGrill rookvrije BBQ


Tip: Op Beste Barbecue Kopen vind je de aanbiedingen van de beste en goedkoopste online winkels voor barbecues.

Hieronder staat nog een kort overzicht van voordelen van de LotusGrill BBQ:


Voordelen van de LotusGrill

 • Barbecueën op houtskool zonder rook (ideaal voor op een balkon)
 • Binnen enkele minuten gebruiksklaar
 • Regelbare temperatuur
 • Zuinig. Circa 200 gram voor een BBQ avond
 • Compact en makkelijk mee te nemen
 • Geen stroom nodig
 • Geen schadelijke stoffen in het vlees door rookontwikkeling
 • De LotusGrill wordt niet heet aan de buitenkant
 • De LotusGrill kan daarom veilig op tafel worden gezet
 • De LotusGrill is er in verschillende formaten, voor gezelschappen tot wel acht personen.
 • Voordelig online te kopen via de bovenstaande online aanbiedingen.

Foto's: LotusGrill

Onderwerp:
Barbeuen zonder rook? Maar dan wel met een houtskool BBQ? Dan kan met de LotusGrill, de beste rookvrije houtskool BBQ. Hier informatie en aanbiedingen van de LotusGrill.

Een reactie posten

0 Reacties