Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische fiets woon - werk verkeer onder de 3.500 euro

 

Beste elektrische fiets forenzen Gazelle C8+ e-bike

Wat is de beste elektrische fiets om comfortabel over langere afstanden naar werk of school te rijden? Bij de AD fietstest 2021 is de Gazelle C8+ HMB Belt als beste e-bike voor woon-werkverkeer (onder de 3.500 euro) getest. Hier meer informatie over deze beste elektrische fiets uit de test.

Een goede elektrische fiets voor woon - werk verkeer vraagt om een goede en krachtige elektrische trapondersteuning, maar ook om rijcomfort, met bijvoorbeeld een goed zadel, een plezierige fietshouding, ook bij langere afstanden, en een natuurlijk aanvoelende hulp bij het trappen. Ook is betrouwbaarheid gebruiksgemak, bijvoorbeeld in de vorm van minimaal onderhoud, erg belangrijk. De Gazelle C8+ HMB Belt is een goede elektrische fiets die het best aan deze eisen voldoet.Beste elektrische fiets woon werk verkeer Gazelle C8plus

Beste e-bike forenzen: Gazelle C8+ HMB Belt

De naam zegt het al de Gazelle C8+ HMB Belt gebruikt geen fietsketting maar een onderhoudsarme beltdrive. Ook op andere punten is dit een moderne e-bike met onderdelen van topkwaliteit. Bijvoorbeeld Shimano schijfremmen voor optimale en veilige remprestaties, Shimano Nexus 8 naafversnellingen en een 50Nm Bosch Active Line Plus fietsmotor die een natuurlijke, krachtige en geluidloze elektrische ondersteuning geeft.

Ook het design is modern en bijzonder mooi om te zien. De e-bike ziet er uit zoals hij rijdt, dynamisch en innovatief. Het is ook een comfortabele elektrische fiets. De plaatsing van de motor en de accu (in het frame) zorgen voor een perfect zwaartepunt en ook de stijfheid van het frame dragen bij aan de zeer goede stabiliteit van deze beste elektrische fiets uit de test.

Beste e-bike woon werk verkeer Gazelle

Dit is de beste elektrische fiets voor woon - werk verkeer, maar ook voor recreatieve fietstochten en voor korte ritjes in stad of dorp. Het is een prima e-bike!

Kijk voor de actuele prijs en meer specificaties bij de bovenstaande aanbiedingen en informatie over de Gazelle C8+ HMB Belt of kijk bij de onderstaande informatie voor meer goede elektrische fietsen.


Foto's: Gazelle


Samenvatting:
Bij de AD Fietstest 2021 is de Gazelle C8+ HMB Belt als beste e-bike voor woon-werkverkeer onder de 3.500 euro getest. Hierboven alle informatie over deze beste elektrische fiets voor forenzen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.