Beste sporthorloge test

Hier kijken we naar het beste sporthorloge in iedere klasse. Wat het beste sporthorloge is hangt namelijk sterk af van waarvoor je het horloge gebruikt.

beste sporthorloges test Polar

Er zijn heel veel horloges te koop die speciaal voor het sporten ontwikkeld zijn. Deze sporthorloges houden je sportieve prestaties bij en helpen je bij het stellen van doelen. Wat is voor jou het beste sporthorloge? Hier vind je een overzicht van de beste sporthorloges uit de test in diverse categorie├źn.

Dit zijn momenteel de beste sporthorloges

Kijk bij de beste sporthorloges uit de test voor een totaal overzicht van al deze beste sporthorloges en de prijs, specificaties en beschrijving van ieder beste sporthorloge. Ook lees je er ervaringen van gebruikers van het betreffende sporthorloge.

Al deze sporthorloges zijn door de experts van het horlogecenter van Coolblue getest en als beste sporthorloge in hun klasse aangegeven. Hieronder vind je een kort overzicht van de mogelijkheden van sporthorloges in het algemeen.

Beste sporthorloge voor een hardloper

Voor het meten van sportprestaties van een hardloper zijn natuurlijk de metingen van snelheid en afstand belangrijk. Ook is het erg plezierig als het sporthorloge via GPS de route kan registreren en eventueel kan navigeren.

Sporthorloge Garmin

Garmin sporthorloge


Ook is het bij een hardloophorloge fijn als het horlogebandje van kunststof gemaakt is. Dit is flexibel en comfortabel tijdens het lopen, en makkelijk schoon te maken na een zweterig hardlooprondje. Verder is het handig als je via het sporthorloge de muziek op je smartphone onder het hardlopen kunt bedienen.

Iemand die maar af en toe een stukje hard loopt heeft genoeg aan een eenvoudig hardloophorloge. Een meer fanatieke hardloper zal een hartslagmeter op prijs stellen en eventueel meer geavanceerde metingen zoals rencadans, staplengte en grondcontact. Ook zijn er geavanceerde sporthorloges die via een app hersteladvies en trainingsprogramma's kunnen geven en die je een virtuele tegenstander kunnen geven om tegen te lopen.

Bij de bovenstaande beste sporthorloges uit de test vind je meerdere beste sporthorloges, zowel het beste sporthorloge voor de prestatiegerichte loper als het beste hardloophorloge voor de minder fanatieke gebruiker.

Of kijk hieronder voor het beste sporthorloge uit de hardloophorloge test.


Apple Watch sporthorloge

Apple Watch met sportband


Tip: Zelf je beste sporthorloge selecteren uit ruim 300 sporthorloges kan met de keuzehulp bij de aanbiedingen sporthorloges

Beste sporthorloge voor een fietser

Ook een fietser, wielrenner of mountainbiker kan zijn sportieve prestaties via een goed sporthorloge in kaart brengen en eventueel verbeteren. Hiervoor is een hartslagmeter op het horloge belangrijk en natuurlijk wil je gegevens als maximum snelheid, gemiddelde snelheid en afgelegde afstand kunnen meten. Ook wil je achteraf je afgelegde route op een kaartje zien. Een GPS ontvanger is dus noodzakelijk.

Evenals bij het hardloophorloge zijn er voor de fanatieke fietser / wielrenner nog veel meer metingen en analyses mogelijk. De beste sporthorloges voor een fietser kunnen zelfs trainingsprogramma's voor je opstellen.

Kijk bij de bovenstaande beste sporthorloges uit de test wat voor jou als fietser, mountainbiker of wielrenner het beste sporthorloge is. Of kijk hieronder voor het beste sporthorloge uit de fietshorloge test.


Beste sporthorloge fitness

Fitness is een breed begrip. Daarom beschikt een goed sporthorloge voor fitness over diverse fitness-profielen die afgestemd zijn op het soort oefeningen die jij doet. Het beste fitness horloge kent veel van die profielen. 


Horloge fitness Garmin

Sporthorloge fitness Garmin


Het meten van de hartslag is belangrijk bij het kunnen opstellen van fitness programma's. GPS is minder belangrijk omdat je je niet verplaatst, maar bijvoorbeeld metingen van conditie en het verbranden van calorie├źn worden meestal wel op prijs gesteld.

Kijk bij de beste sporthorloges uit de test voor het beste fitnesshorloge. 


Beste horloge zwemmen en watersport

Het zal je niet verbazen dat het beste sporthorloge voor een zwemmer of watersporter geheel waterdicht moet zijn. Ook moeten zwemsnelheid en zwemafstand nauwkeurig gemeten worden.

Verder maakt het voor het sporthorloge uit of je in een zwembad zwemt of in open water. Of je rustig je baantjes trekt, of dat je een fanatiek wedstrijdzwemmer bent. In het bovenstaande overzicht met best geteste sporthorloges vind je dan ook meerdere beste sporthorloges voor een zwemmer.

Outdoor sporthorloge Garmin

Outdoor sporthorloge Garmin

Beste outdoor sporthorloge

Voor outdoor activiteiten, zoals survival, worden er weer andere eigenschappen van je sporthorloge gevraagd. Bijvoorbeeld een hoogtemeter, een barometer, een kompas en extra goede GPS navigatie. Ook moet een goed outdoor horloge heel goed tegen schokken, stof en water bestand zijn. Bij de bovenstaande beste sporthorloges uit de test vind je ook de beste outdoor horloges.

En zo vind je er nog meer best geteste sporthorloges, ook voor wie prijs stelt op een Apple Watch, een horloge voor wie zijn levensstijl wil verbeteren en voor wie een goede allround smartwatch zoekt die veel metingen kan verrichten.

Kijk bij het bovenaan genoemde "beste sporthorloges uit de test" voor alle informatie, reviews, testgegevens, ervaringen en prijzen.

Zie ook: Alle testen sporthorloges

Foto bovenaan: Polar


Samenvatting:
Hierboven kijken we naar de beste sporthorloges uit de test in diverse catgorieen. Al deze horloges zijn als beste sporthorloge getest door de experts van Coolblue. Binnen het overzicht met alle beste sporthorloges uit de test kun je makkelijk het voor jou persoonlijk beste sporthorloge vinden.

Een reactie posten

0 Reacties