Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Kleine wasmachine voor 1 persoon of klein huishouden 2 personen

 

De beste kleine wasmachines uit de test. Bij een (heel) klein huishouden kun je volstaan met een goede kleine wasmachine. Goedkoop en zuinig.

 beste kleine wasmachine 1 persoon 2 personen

Als single of voor een klein huishouden van 2 personen heb je geen grote wasmachine nodig. Dan kun je het geld beter besteden aan een goede energiezuinige kleine wasmachine. Daarom kijken we hier naar de beste kleine wasmachines voor een huishouden van 1 persoon of een klein huishouden van 2 personen.

Dit zijn goede kleine wasmachines voor een heel klein huishouden

Zoek je een kleine wasmachine voor 1 persoon of een wasmachine voor 2 personen? Kijk dan bij de wasmachines hier onder. Dit zijn allemaal goede kleine wasmachines voor een éénpersoons of tweepersoons huishouden.
 

Dit betreft kleine wasmachines met een vulgewicht van 6 of 7 kilo. Dat kleine formaat adviseren we een klein huishouden. Zoek je een grotere wasmachine? Kijk dan op Beste Wasmachine Kopen voor meer wasmachines, de beste grotere wasmachines uit de test en de beste winkels om deze wasmachines goedkoop te kopen.

Is er een reële kans op gezinsuitbreiding? Dan kun je daar beter rekening mee houden en op Beste Wasmachine Kopen kiezen voor een wasmachine met een vulgewicht van 8 kilo. Een wasmachine met een 8 kilo vulgewicht is het beste wasmachine voor een gezin met 1 of 2 kinderen.


Bosch wasmachine 1 persoon 2 personen

Bosch wasmachine

Wasmachine klein huishouden

Maar voor 1 persoon of 2 personen is 6 of 7 kilo vulruimte genoeg. Natuurlijk kun je ook altijd kiezen voor een grotere wasmachine, maar gemiddeld zijn de bovenstaande wasmachines niet alleen kleiner, maar ook goedkoper en zuiniger met water en energie dan een groter formaat wasmachine. Zowel op de aanschaf als in het gebruik bespaar je dus op de wasmachine als je een kleine wasmachine kiest.

De prijzen van de kleine wasmachines beginnen al onder de 300 euro voor een goedkope wasmachine van bijvoorbeeld Proline of Beko. Ook Indesit, Zanussi, Sharp en Whirlpool maken goedkope maar goede wasmachines voor 1 personen of 2 personen. 

Voor wasmachines van merken als Samsung, AEG, Miele, Bosch en Siemens betaal je meer, maar hun wasmachines van 6 kilo of 7 kilo zijn nog altijd goedkoper dan hun grotere modellen.

Want een kleine wasmachine kun je natuurlijk alleen goed vergelijken met een grotere wasmachine met dezelfde mogelijkheden. Let bij het kiezen van je wasmachine voor een klein huishouden ook op het energielabel, de geluidopbrengst in decibels en de beschikbare wasprogramma's.

Ook handige extra's als startuitstel, een beladingssensor, een resttijd indicator en automatische wasmiddel dosering kom je bij kleine wasmachines tegen. Aan kwaliteit of mogelijkheden hoef je niet in te leveren als je voor een kleinere wasmachine kiest.

Bovenaan vind je alle goede wasmachines met 6 kilo of 7 kilo vulgewicht. Dit zijn de beste wasmachines voor een 1 persoons of heel klein huishouden. Of kijk op alle testen van wasmachines voor de beste wasmachines uit de test in wat groter formaat.

Samenvatting:
Heb je een single huishouden of een huishouden van 2 personen? Dan kun je volstaan met een kleine wasmachine met 6 of 7 kilo vulgewicht. Hierboven vind je alle goede kleine wasmachines voor 1 persoon en alle goede wasmachines voor 2 personen. Goede wasmachines voor een klein gezin. 


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *