Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste miniwasmachine / beste camping wasmachine

De beste mini wasmachines uit de test. Kijk hier voor je beste camping wasmachine / miniwasmachine.

Beste camping wasmachine mini wasmachine test


Een mini wasmachine is een heel kleine wasmachine met maar een paar kilo vulgewicht. Omdat de miniwasmachine vaak op de camping wordt gebruikt wordt deze ook vaak campingwasmachine genoemd. Kijk hier voor de beste mini wasmachine / beste camping wasmachine.


Wat wordt bedoelt met een mini wasmachine?

Een miniwasmachine is wat anders dan een wasmachine voor een klein huishouden. Dat is een "normale" wasmachine voor een √©√©npersoons of tweepersoons huishouden. 

Een mini wasmachine of camping wasmachine is nog kleiner en alleen geschikt voor kleine wasjes. Zoals de naam campingwasmachine al aangeeft wordt zo'n kleine wasmachine vaak op de camping gebruikt, maar bij studenten is de mini wasmachine ook populair. De miniwasmachine is namelijk makkelijk op een studentenkamer te gebruiken.

De mini wasmachine zoals we deze hier bedoelen (de camping wasmachine) heeft namelijk geen toevoer van water of afvoer van water nodig. Je kunt dit wasmachientje dus gewoon op een studentenkamer of in een slaapkamer gebruiken. 

Aanbiedingen van campingwasmachines

Bij de onderstaande aanbiedingen van mini wasmachines vind je enkele tientallen van deze compacte camping wasmachines. Onder andere miniwasmachines van BlueMill, Salora, Labirent, Obsydian, Adler, Camry, Brock en Gratyfied.

Je vindt er ook alle informatie over deze camping wasmachines, met niet alleen prijzen en specificaties maar ook reviews en ervaringen van gebruikers.Hieronder de beste mini wasmachines / beste camping wasmachines. Alle drie deze miniwasmachines kunnen naast wassen ook centrifugeren.BluMill mini wasmachine met centrifuge

De beste mini wasmachine is de BluMill mini wasmachine. Een goedkope wasmachine (ruim onder de 100 euro) die niet alleen als camping wasmachine populair is, maar ook veel door studenten als wasmachine wordt gebruikt.

beste camping wasmachine test blumill


Niet alleen is deze miniwasmachine een goedkope kleine wasmachine, het is ook een heel praktisch wasmachientje. Je kan in deze mini wasmachine / camping wasmachine 3 kilo was wassen en 2 kilo wasgoed centrifugeren.

In 15 minuten kan je een wasje draaien en daarna eventueel nog 5 minuten centrifugeren zodat het meeste vocht er uit is. Het water wordt afgevoerd met een slang (eventueel in een emmer) en een handvat om te dragen maakt de BlueMill mini wasmachine extra handig om te gebruiken als camping wasmachine. Door zijn kleine formaat past dit wasmachientje prima in een tent, caravan of camper.

Kijk hier onder voor de prijs van deze beste mini wasmachine / beste campingmachine.

WLA mini wasmachine met centrifuge

Heb je niet genoeg aan de 3 kilo wasgoed die de bovenstaande beste camping wasmachine van Blu Mill aan kan? Dan is de grotere WLA miniwasmachine met bovenlader een goed alternatief. Met 4,6 kilo wasgewicht kan deze mini wasmachine ook wat grotere wasjes draaien. Hou er wel rekening mee dat de centrifuge maar 2 kilo aankan. Als je een wat grotere was wil draaien en ook drogen zal je dus twee maal moeten centrifugeren.


WLA mini wasmachine camping en student


Omdat deze mini wasmachine wat meer was aankan is dit voor een student ook een heel interessante wasmachine. De WLA mini wasmachine neemt maar weinig plek op een studentenkamer in.

De prijs ligt wel wat hoger dan die van de BluMill campingwasmachine, maar de WLA miniwasmachine is wel zuiniger met stroom.VidaXL mini wasmachine met dubbele trommel

De bovenstaande twee mini wasmachine wassen en drogen in dezelfde trommel. VidaXL brengt een mini wasmachine op de markt die over twee aparte trommels beschikt. Een wasmachine trommel en een droogtrommel. 

Mini wasmachine dubbele trommel VidaXL


Hierdoor is de wasmachine wat groter, maar blijf de wasruime beperkt tot 3,6 kilo en de droogruimte tot 2 kilo. Maar de dubbele trommel komt de prestaties van het wassen en centrifugeren wel ten goede, Dit is de meest serieuze wasmachine was de drie, maar dus wel groter en ook een stuk duurder dan de andere twee. Kwaliteit kost geld. 

Toch een grotere wasmachine?

Is zo'n mini wasmachine / camping wasmachine toch niet de wasmachine die je zoekt? Kijk dan hier onder voor nog veel meer wasmachine testen.


Onderwerp:
Hier vind je drie beste mini wasmachines (ook wel camping wasmachine genoemd). Het betreft drie keer de beste mini wasmachine in hun klasse. Deze kleine wasmachines zijn geschikt als campingwasmachine en als kleine wasmachine voor een student. Deze wasmachientjes beschikken over een centrifuge.

Een reactie posten

0 Reacties