Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste buggy

Zoek je de beste buggy? Al deze beste kinderbuggy's hebben de hoogste waardering gekregen.

beste buggy test

Als het kindje te groot is voor de kinderwagen, maar te klein om ver te lopen is de buggy een geweldige oplossing. Een goede buggy is wendbaar en makkelijk mee te nemen, maar een goede buggy biedt ook veel comfort aan het kindje (om in te zitten) en de ouders (om te duwen). Maar wat is de beste buggy? Hier een actueel overzicht van de beste buggy's.

Kijk hier voor de beste buggy

Hieronder vind je een overzicht met alle buggy's die een waardering van 5 sterren hebben gekregen. Daarin vind je niet allen de prijzen, maar ook alle mogelijkheden en specificaties en kun je via selectie mogelijkheden de voor jou beste buggy vinden.


De beste buggy voor ieder soort gebruiker

In het overzicht met beste buggy kinderwagens vind je een groot aantal verschillende buggy's. De één zal veel eisen aan zijn buggy stellen, maar diens beste buggy zal voor een gebruiker die de buggy maar af en toe gebruikt, of die een klein budget heeft, waarschijnlijk te duur zijn. Daarom vind je in het beste buggy overzicht goede buggy's in alle prijsklassen.

Niet is er alleen verschil tussen de beste buggy voor de incidentele gebruiker en de beste buggy voor iemand die deze kinderwagen dagelijks gebruikt. Ook de manier van gebruik kan verschillen. 

Buggy Easywalker

EasyWalker buggy


De beste buggy voor mensen die de buggy heel vaak in de auto of openbaar vervoer meenemen is licht, compact op te vouwen en makkelijk mee te nemen. Voor iemand die de buggy alleen rond het huis gebruikt zullen deze mogelijkheden onderschikt aan de prijs zijn. 

Ook is er verschil in de beste buggy voor ouders van verschillende lengte. Ben je aanmerkelijk groter of kleiner dan gemiddeld? Let dan ook op de hoogte van de buggy.

De beste buggy kopen

Neem als je op zoek bent naar een goede buggy tegen de (liefst) laagste prijs ook eens bij Beste Buggy Kopen. Daar vind je alles voor het vinden van deze voordelige maar zeer goede buggy. Bijvoorbeeld een keuzehulp (met selectiemogelijkheden, testen, reviews en ervaringen), de Buggy Top 10, de goedkoopste aanbieders ven veel tips en informatie.

Verschil buggy en kinderwagen?

Je hebt buggy's en je hebt kinderwagens. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? Het belangrijkste verschil tussen een buggy en een kinderwagen is dat de buggy echt gemaakt is voor een kindje om in te zitten. De allerkleinste kinderen, die nog moeten liggen, hebben een kinderwagen nodig.

Een buggy is officieel geschikt voor kinderen vanaf een half jaar, en in de praktijk voor kindjes die al echt (dus zelfstandig) kunnen zitten.

Vanaf dat moment heeft de buggy alleen maar voordelen. Als je nog geen kinderwagen hebt (de buggy is veel goedkoper), maar ook als je al een kinderwagen bezit. De buggy is namelijk vele malen praktischer in het gebruik.Veel lichter, veel compacter, veel makkelijker mee te nemen.

En je gebruikt buggy's beste een lange tijd. Ongeveer tot een jaar of 4, maar dat hangt vooral van de peuter zelf af. Soms willen ze op een bepaalde leeftijd niet meer in een buggy zitten, soms vinden ze het wel lekker om zich voort te laten duwen in plaats van zelf te moeten lopen.

Van een buggy met meerdere ligstanden en zitstanden heb je vaak langer plezier omdat deze comfortabeler is voor het kindje.

Buggy Hauck

Hauck buggy

Let hier op bij het kiezen van een buggy?

Bij het kiezen van een buggy moet je rekening houden met kenmerken die soms met elkaar in strijd zijn. Zo maakt meer luxe en comfort de buggy vaak zwaarder en minder compact, en natuurlijk duurder. Het is maar wat je belangrijk vindt. Op het bovenstaande Beste Buggy Kopen en in het overzicht met alle beste buggy's vind je een keuzehulp waarbij je goed de voor jou persoonlijk beste buggy kunt vinden.

Het gewicht en de opvouwbaarheid zijn belangrijk als je de buggy veel mee neemt in bijvoorbeeld het openbaar vervoer en de auto. Wil je de buggy mee het bos in nemen, kies dan voor grote wielen en een goede stabiliteit. Ligt de kleine veel in de buggy, dan is het comfort belangrijk, met een goede instelbaarheid en een goede ligstand voor als er geslapen moet worden.

Merken voor een goede buggy zijn ondermeer EasyWalker, MaxiCosi, Hauck, Hamilton, Joovy, Topmark, Koelstra, Quinny, Chicco en Prenetal. Bij de beste buggy's bovenaan vind je ze allemaal.

Bij de links hierboven vind je alle informatie, alle prijzen en kun je op alle manieren de voor jou beste buggy vinden.

Zie ook: Meer beste buggy's uit de test.


Samenvatting
Voor kinderen van een half jaar tot ruim 4 jaar is een buggy een handig vervoermiddel. Vooral voor peuters die de kinderwagen ontgroeid zijn wordt er vaak een buggy gebruikt. Hier boven vind je een overzicht van alle beste buggy kinderwagens. Al deze beste buggy's hebben een 5 sterren waardering gekregen. Verder geven we tips voor bij het kiezen van je beste buggy en het goedkoop online kopen van deze beste kinderbuggy. 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb heel veel plezier van mijn Yoop Hamilton buggy. Het is een stevige buggy die makkelijk in en uit te klappen is. Opgevouwen is hij lekker compact en daardoor makkelijk mee te nemen, ook in het openbaar vervoer. Je kan de duwstang ook als draagstang gebruiken. Alleen jammer dat deze stang niet verstelbaar is. Maar toch een prima buggy. De prijs is ook heel gunstig voor een buggy van deze kwaliteit.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.