Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste PC speakers (laptop, computer)

Redactie     14:42     No comments

pc speaker set Trust

Bij een bureau computer (PC) zijn ze onmisbaar, bij een laptop zorgen ze voor een veel beter geluid: Goede computer speakers (ook wel PC speakers genoemd). Met een goede set PC speakers (eventueel met subwoofer) maak je van je PC of laptop een geweldige geluidsinstallatie. Ideaal voor muziek en het beste geluid bij films en games. Hier kijken we naar de beste computer speakers / beste PC speakers uit de test.

De beste speakers voor laptop en PC

Kijk hieronder voor de beste PC speakers uit de test. Het zijn de beste PC speakers in hun prijsklasse (goedkoop, middenklasse, topklasse). In het overzicht met alle beste PC speakers vind je alle computer speaker sets die een 5 sterren waardering hebben gekregen.

In het overzicht met alle beste computerspeakers kom je de beste PC speakers en laptop speakers in alle soorten tegen (extern). Van goedkope PC speakers tot computerspeakers die zich met heel goede huiskamerspeakers kunnen meten.

Je beste PC speaker set kun je heel makkelijk uit dit overzicht selecteren door al je wensen aan te vinken. Hieronder vind je tips voor bij het op die manier selecteren van je beste PC speakers. 

2.1 pc speaker set Logitech

2.1 pc speaker set Logitech

Beste PC speaker sets

In plaats van PC speakers kun je ook spreken over een PC speaker set, want een computerspeaker koop je zelden per stuk. Het betreft bijna altijd een stereo set van twee PC speakers (2.0 speakerset), of een set van twee PC speakers en een subwoofer / sub (2.1 speakerset).

Er zijn wel uitzonderingen waarbij er sprake is van maar één PC speaker, maar dat is dan vaak in de vorm van een PC soundbar waarbij er in de behuizing extra luidsprekers zijn ingebouwd. 

Ook kun je PC speaker sets kopen die naast de subwoofer over meer dan dan twee speakers bestaan. Bijvoorbeeld uit een subwoofer, een frontspeaker, 2 achterspeakers en 2 zijspeakers (5.1 speakerset). Dit is een surround speaker opstelling, ideaal voor gamers of voor filmliefhebbers waarbij de films via de PC of laptop worden afgespeeld. 

Meer dan speakers voor de computer

Een set PC speakers kun je ook aansluiten op een andere bron dan een PC of laptop, bijvoorbeeld op een televisie, mediaspeler, telefoon of stereoset. En je kunt er muziek heen streamen van bijvoorbeeld Spotify, internetradio of YouTube. Investeer in een goede set PC speakers, met een hoge audiokwaliteit, en je kunt ze ook als huiskamerspeakers gebruiken. Je hebt geen andere speakers in huis meer nodig.

Trust PC speakers 2.0

Trust PC speakers 2.0


Let voor de aansluitmogelijkheden op de aansluitingen op de speakers. 3.5 mm jack (koptelefoon aansluiting) is standaard, zodat je alle audio bronnen kunt gebruiken waarop je ook een koptelefoon gebruikt. Daarnaast zijn er nog andere aansluit-mogelijkheden die minder vaak voorkomen, zoals USB, een tulp-stekker en een optische aansluiting. Sommige van de beste PC speakers ondersteunen ook bluetooth zodat je er ook draadloos muziek en ander geluid naartoe kunt streamen.

Meer mogelijkheden PC speakers

Daarnaast zijn er nog mogelijkheden die sommige mensen leuk of belangrijk zullen vinden, maar die een ander onnodig zal vinden. Denk aan verlichting (bijv. disco lights), een afstandsbediening, basregeling op de speaker zelf, enz.

In het bovenstaande overzicht met beste PC speakers kun je al je wensen aanvinken en zien welke computer speakers / laptop speakers er als de voor jou beste PC speakers over blijven.

Zie ook:

Foto bovenaan: Trust 2.0 PC speaker set

Samenvatting:
Met goede PC speakers bij je desktop PC of laptop kun je je muziek en audio van bijvoorbeeld films, TV en games in hoge kwaliteit weergeven. Hier boven de beste PC speakers uit de test  en meer goede laptop speakers en goede computer speakers. Goede PC speakers kun je ook als huiskamer speakers gebruiken. Kijk hierboven voor de beste speakers voor laptop en desktop PC,

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.