Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tafelventilator test

 

De beste tafelventilator uit de test en andere goede tafelventilatoren met de hoogste score.

Tafelventilator test Innovagoods

Een tafelventilator (of bureauventilator) is een lage ventilator die ontworpen is om op een tafel, dressoir, bureau, nachtkastje of lage kast te zetten. De tafelventilator is de meest standaard ventilator.

Voor plaatsing op de vloer heb je een hogere ventilator nodig, hoewel je een goede tafelventilator wel naar boven kunt richten. Wat is de beste tafelventilator?

De beste tafelventilatoren

Hieronder vind je de beste tafelventilator uit de ventilator test en alle andere beste tafelventilatoren. Al deze ventilatoren hebben een 5 sterren waardering gekregen.


In het overzicht met alle beste tafelventilatoren vind je een groot aantal van deze kleine ventilatoren. Het betreft goede tafelventilatoren in vele soorten, formaten en prijsklassen. Hieruit kun je makkelijk je persoonlijk beste tafelventilator kiezen. De voor jou beste tafelventilator die aan al je wensen voldoet. Dat doe je door deze wensen aan te vinken.

Bestron tafelventilator / bureauventilator met clip

Bestron tafelventilator / bureauventilator met clip


Hieronder wat tips voor bij het kiezen van de beste tafelventilator.

Tafelmodel aircooler (luchtkoeler) of gewone tafelventilator?

Bij de beste tafelventilatoren tref je ook aircoolers / luchtkoelers als tafelmodel aan. Dat is niet verwonderlijk want een aircooler is een extra effectieve ventilator. 

Met behulp van waterkoeling wordt bij een tafelmodel aircooler de lucht niet alleen in beweging gebracht, maar ook gekoeld. Hierdoor wordt bij een goede aircooler de temperatuur van de lucht een paar graden afgekoeld. Het is dan nog steeds koel als je de aircooler uitzet.


Coldine aircooler (tafelmodel)

Coldine aircooler (tafelmodel)


Kijk bij de beste aircoolers uit de test voor een overzicht van alle aircoolers (groot en klein), alle mogelijkheden, specificaties en prijzen.

Goede goedkope tafelventilator

Terug naar de standaard tafelventilator. Ook de meer traditionele tafelventilatoren kom je veelvuldig in d bovenstaande overzichten met de beste tafelventilatoren tegen. En veel geld hoef je niet neer te tellen als je een goede tafelventilator zoekt. 

In het overzicht met beste tafelventilatoren kom je volop goede tafelventilatoren tegen die niet meer dan 20 a 30 euro kosten.

Onder andere  Cecotec, BCC Proline, Bestron, Trotec, FlinQ, Bo Camp, Aigostar, Inventum, Eurom en andere erkende ventilator fabrikanten brengen goede tafelventilatoren onder de 30 euro uit. In het bovengenoemde overzicht met alle beste tafelventilatoren vind je al deze goede goedkope ventilatoren.

Eurom tafelventilator / bureauventilator met USB

Eurom tafelventilator / bureauventilator met USB

Wanneer is een tafelventilator de beste ventilator?

Een tafelventilator heeft een lage voet. Deze ventilator is er echt voor gemaakt om hem op een tafel of bureau te zetten.Vlak bij je. In dat geval hoeven de diameter en het vermogen niet groot te zijn. 

Een tafelventilator is er niet voor gemaakt om een groot deel van een ruimte te koelen.

De tafelventilator is de beste ventilator om op je bureau te zetten als je het koel wilt houden tijdens het werk. Daarvoor wordt een kleine ventilator dan ook vaak gebruikt, Een tafelventilator wordt daarom ook wel bureauventilator genoemd.

Tips kopen beste tafelventilator

Tot slot nog wat tips voorbij het kiezen en kopen van je beste tafelventilator.

 • De meeste tafelventilatoren hebben een geluidopbrengst van 40 tot 60 dB. Zoek je een stille tafelventilator? Selecteer dan bij bovenstaande beste tafelventilatoren het geluidsniveau Stil (tot 40 dB).
   
 • Je kunt daar ook de gewenste instelmogelijkheden aangeven. De meeste goede tafelventilatoren zijn verticaal kantelbaar en kunnen automatisch heen en weer draaien. Maar er zijn uitzonderingen.
   
 • Sommige van de beste tafelventilatoren zijn in hoogte verstelbaar. Je kunt ze dan wat hoger maken als het zo uitkomt. Dat geeft wat meer mogelijkheden omdat je de ventilator ergens overheen kunt laten blazen.
   
 • Gebruik je de tafelventilator als nachtkast ventilator op de slaapkamer? Dan is een timer erg handig. Je kunt de tafelventilator zichzelf dan automatisch na verloop van tijd laten uitschakelen. De ventilator hoeft dan niet de hele nacht te draaien terwijl je slaapt.
   
 • Gebruik je de tafelventilator op de slaapkamer? Kies dan ook voor een stille tafelventilator (zie boven).
   
 • Er zijn ook ventilatoren met luchtbevochtiging. Je kunt dan ook kiezen voor een aircooler / luchtkoeler, want zo'n soort ventilator geeft altijd vocht in de lucht af.
   
 • Een tafelventilator staat vaak binnen handbereik, maar als je hem op een hoge kast plaatst is een tafelventilator met afstandsbediening handig. Of kies voor een tafelventilator met app die je vanaf je smartphone kunt bedienen, maar deze zijn wel zeldzaam.
   
 • Ook zeldzaam zijn de tafelventilator met luchtreinigingsfunctie. Zo'n luxe tafelventilator haalt stof en pollen uit de lucht.
   
 • In het overzicht met beste tafelventilatoren kun je ook aangeven over hoeveel draaisnelheden jouw beste tafelventilator moet beschikken. Drie is standaard, maar meer of minder komt ook voor. Waarbij minder geen aanrader is.
   
 • Liever een ander soort ventilator? Bij de beste ventilator test vind je ook de beste plafondventilatoren, de beste vloerventilatoren, de beste torenventilatoren e.d.
   
 • Bovenaan noemden we al enkele aanbieders van goede tafelventilatoren zoals Bestron, Inventum en Eurom, Andere goede tafelventilator fabrikanten zijn Dyson, Duux, Solis, Rowenta, Tristar, AEG, Domo, Fuave, Balmuda en Emerio. Er is dus heel veel keuze uit goede tafelventilatoren.
   
 • Op Beste Ventilator Kopen vind je een overzicht van aanbiedingen van ventilatoren bij de beste winkels om een tafelventilator of ander soort ventilator te kopen.


Foto bovenaan: InnovaGoods ventilator


Samenvatting:
Een tafelventilator / bureauventilator is een ventilator op een lage voet die is ontworpen om op een tafel, bureau of lage kast te plaatsen. Hierboven vind je de beste tafelventilator volgens de Coolblue test en andere beste tafelventilators. Bovendien geven we hier tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou beste tafelventilator.


,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *