Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vloerventilator

Redactie     13:26    

Beste vloerventilator test Bestron

Hier kijken we naar de beste vloerventilatoren. Een vloerventilator is een lage ventilator die je niet op tafel maar op de vloer plaatst. Verwar de vloerventilator niet met de (hogere) staande ventilator. Hier kijken we naar de beste vloerventilatoren en geven tips voor bij het kiezen van de beste vloerventilator.


Dit zijn de beste vloerventilatoren

We beginnen met de beste vloerventilatoren. Onderstaande vloerventilatoren hebben allemaal een 5 sterren waardering gekregen.


Binnen dit overzicht met beste vloerventilatoren kun je heel makkelijk de voor jou persoonlijk beste vloerventilator selecteren. Dat kan door je wensen aan te vinken. Hieronder vind je wat tips en informatie betreffende deze mogelijkheden om je beste vloerventilator te selecteren.

Bestron vloerventilator

De Bestron vloerventilator (foto boven) wordt over het algemeen als beste vloerventilator gezien. Dat is niet verwonderlijk want dit is een mooie en heel betaalbare vloerventilator van goede kwaliteit. 

Bestron vloerventilator koper

Bestron vloerventilator koper


De Bestron vloerventilator heeft een fraai retro design, en is te koop in diverse kleuren zoals zwart, grijs, koper, zilver en chroom. Ook kun bij deze beste vloerventilator kiezen tussen versies met ventilatorbladen van 35 en 45 centimeter. De grotere versie koelt een groter oppervlak.

Kijk voor de actuele laagste prijs van deze beste vloerventilator in het bovenaan genoemde overzicht met beste vloerventilatoren.

Andere goede vloerventilatoren

Maar het succes van de Bestron vloerventilator neemt niet weg dat er meer goede vloerventilatoren zijn. Ook Honeywell, Tristar, Tomado en Hyundai maken vloerventilatoren in een vergelijkbare stijl.

Moderne design vloerventilator Vornado

Moderne design vloerventilator Vornado


Minder retro, en meer modern qua design zijn de vloerventilatoren van Vornado, De'Longhi, Iris en Dyson, vooral dat laatste merk maakt unieke vloerventilatoren die zelfs helemaal zonder zichtbaar ronddraaiende bladen werken, 

In het overzicht met beste vloerventilatoren bovenaan vind je al deze goede vloerventilatoren met hun prijzen, specificaties en mogelijkheden.Samenvatting:
Op deze pagina kijken we naar de beste vloerventilatoren. Een vloerventilator is een lage ventilator die je op de vloer plaatst en die de koelte schuin naar boven blaast. De Bestron vloerventilator geldt als beste vloerventilator, maar we kijken hier ook naar andere goede ventilatoren voor op de vloer.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.