Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Stella Morena beste e-bike van 2023 (VAB)

De beste elektrische fiets van het jaar is de Stella Morena. Hier informatie en een aanbieding van deze beste elektrische fiets uit de test.

stella morena beste elektrische fiets e-bike


De Stella Morena is de VAB e-bike van het jaar 2023, nadat deze Stella elektrische fiets al eerder de AD Fietstest won en door de RAI werd uitgeroepen tot fiets van het jaar 2021. Bij de laatste verkiezing bestaat de jury uit experts van ANWB, BOVAG, Fiets Magazine, FietsActief Magazine, NieuwsFiets Media Events en Bike Europe.

Winnaar van menig e-bike test

De Stella Morena is dus winnaar van vele awards, testen en verkiezingen. Het is dan ook een mooie bijzonder goede elektrische fiets van hoge kwaliteit.

Kijk hieronder voor alle informatie, specificaties en prijs van de Stella Morena e-bikes die als beste elektrische fietsen zijn getest. Het betreft 2 verschillende versies, waarvan de MDB3 FI de goedkoopste versie is.


Hieronder vind je meer informatie over deze Stella Morena elektrische fietsen, waaronder de verschillen

Beste elektrische fiets test Stella

Stella Morena: Beste elektrische fiets uit de test

De Stella Morena is een mooie e-bike om te zien. Deze beste elektrische fiets uit menig test heeft een stoere robuuste uitstraling met grove lijnen, maar de afwerking is verfijnd en heel netjes. Zo zijn de kabels in het stuur geïntegreerd en ook de accu is helemaal in het frame opgenomen. Maar deze is wel makkelijk uitneembaar zodat je hem in huis kunt bewaren en opladen.

Ook heel belangrijk zijn natuurlijk de rijeigenschappen, en ook deze zijn zeer goed bij de beste e-bike uit de test. 

De Stella Morena is in diverse uitvoeringen beschikbaar. De versie die de VAB in 2023 als beste e-bike testte (de Stella Morena MDB3 FI) beschikt over een Bosch Performance Line motor met 250 W en 75 Nm.  Deze 250 Watt middenmotor biedt een krachtige 75 Nm ondersteuning maar is ook heel stil. Deze middenmotor geeft een heel natuurlijke ondersteuning waarbij je uit 4 ondersteuningsstanden kunt kiezen.

De versie die door de RAI en het AD als beste elektrische fiets werd getest is de Stella Morena MDB FI. Dit is een wat luxere (en duurdere versie) met een meer krachtige Bosch Performance Line CX motor (250 W, 85 Nm)..

Beste e-bike test Stella met Bosch middenmotor

De Stella Morena  MDB FI uit de AD en RAI test beschikt niet over gewone versnellingen maar over een volautomatische traploze Enviolo Automatiq-naaf. Zo ben je niet afhankelijk van de keuze uit diverse standaard versnellingen maar heb je altijd de meest ideale overbrenging tijdens het fietsen.

Ook op andere punten beschikt de Stella Morena MDB FI over de nieuwste technieken. De beste elektrische fiets van 2021 heeft een onderhoudsvrije schone belt drive (riem aandrijving) in plaats van een fietsketting. Hydraulische schijfremmen zorgen voor prima remprestaties onder alle omstandigheden en ook de dagrij verlichting zorgt ervoor dat deze beste elektrische fiets ook een veilige elektrische fiets is.


Stella beste e-bike test


Een ingebouwd GPS systeem maakt fiets navigatie mogelijk en zorgt er voor dat je de fiets kan opsporen bij diefstal of als je de Stella Morena niet meer kunt terugvinden.

Ook vermeldenswaardig is de Stella Dual-Shock Pro-voorvork, een verende voorvork die er voor zorgt dat je zelfs om onverharde wegen heel comfortabel rijdt.

Kijk voor alle informatie en de prijzen van deze beste Stella Morena elektrische fietsen bij de bovenstaande productlinks. Meer goede Stella e-bikes vind je hier onder.

Zie ook: 


Onderwerp:
De Stella Morena is de beste elektrische fiets uit diverse e-bike testen. Onder andere uit de RAI fiets van het Jaar verkiezing (met o.a. de ANWB en de Bovag), de AD e-bike test en de VAB fiets van het jaar test. Het betreft 2 versies van deze Stella e-bike. Hier boven informatie over deze twee best geteste Stella Morena e-bikes.


Een reactie posten

0 Reacties