Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Stella Morena beste e-bike van het jaar

 

De beste elektrische fiets van het jaar is de Stella Morena. Hier informatie en een aanbieding van deze beste elektrische fiets uit de test.

stella morena beste elektrische fiets e-bike


De Stella Morena is de e-bike van het jaar 2021. in de verkiezing, georganiseerd door de RAI en met een jury van experts van ANWB, BOVAG, Fiets Magazine, FietsActief Magazine, NieuwsFiets Media Events en Bike Europe werd de Stella Morena MDB FI als beste elektrische fiets getest met een 8,6 als rapportcijfer.

De Stella Morena is ook al de winnaar van de AD Fietstest 2021. Het is dan ook een mooie bijzonder goede elektrische fiets van hoge kwaliteit. Kijk hieronder voor alle informatie, specificaties en prijs van de Stella Morena.


Beste elektrische fiets test Stella

Stella Morena: Beste elektrische fiets uit de test

De Stella Morena is een mooie e-bike om te zien. Deze beste elektrische fiets van 2021 heeft een stoere robuuste uitstraling met grove lijnen, maar de afwerking is verfijnd en heel netjes. Zo zijn de kabels in het stuur geïntegreerd en ook de accu is helemaal in het frame opgenomen. Maar deze is wel makkelijk uitneembaar zodat je hem in huis kunt bewaren en opladen.

Ook heel belangrijk zijn natuurlijk de rijeigenschappen, en ook deze zijn zeer goed bij de beste e-bike van 2021. De Stella Morena MDB FI beschikt over de nieuwste versie van de Bosch Performance Line CX motor. Deze 250 Watt middenmotor biedt een krachtige 85 Nm ondersteuning maar is ook heel stil. Deze middenmotor geeft een heel natuurlijke ondersteuning waarbij je uit 4 ondersteuningsstanden kunt kiezen.


Beste e-bike test Stella met Bosch middenmotor

Deze beste e-bike uit de test beschikt niet over gewone versnellingen maar over een volautomatische traploze Enviolo Automatiq-naaf. Zo ben je niet afhankelijk van de keuze uit diverse standaard versnellingen maar heb je altijd de meest ideale overbrenging tijdens het fietsen.

Ook op andere punten beschikt de Stella Morena MDB FI over de nieuwste technieken. De beste elektrische fiets van 2021 heeft een onderhoudsvrije schone belt drive (riem aandrijving) in plaats van een fietsketting. Hydraulische schijfremmen zorgen voor prima remprestaties onder alle omstandigheden en ook de dagrij verlichting zorgt ervoor dat deze beste elektrische fiets ook een veilige elektrische fiets is.


Stella beste e-bike test


Een ingebouwd GPS systeem maakt fiets navigatie mogelijk en zorgt er voor dat je de fiets kan opsporen bij diefstal of als je de Stella Morena niet meer kunt terugvinden.

Ook vermeldenswaardig is de Stella Dual-Shock Pro-voorvork, een verende voorvork die er voor zorgt dat je zelfs om onverharde wegen heel comfortabel rijdt.

De Stella Morena MDB FI, de beste e-bike van 2021, is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart. Kijk voor alle informatie, specificaties en de actuele prijs van de Stella Morena MDI FI bij de bovenaan gelinkte informatiepagina.Samenvatting:
De Stella Morena is niet alleen de beste elektrische fiets in de AD Fietstest 2021 maar ook e-bike van het jaar als beste e-bike volgens de test van o.a. RAI, Bovag en ANWB. Hierboven vind je alle informatie over deze beste elektrische fiets van 2021.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.