Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkoopste autoverzekering

 

Zoek je de beste goedkope autoverzekering? Dit zijn de beste autoverzekering vergelijking sites uit de test die de voor jou goedkoopste autoverzekering vergelijken.

beste goedkope autoverzekering vergelijken


Vaak blijven mensen nadat ze een verzekering voor hun auto hebben afgesloten jarenlang bij die autoverzekering hangen. Zonde, want zo laat men soms wel honderden euro's per jaar liggen die kunnen worden verdiend door naar een andere goedkopere autoverzekering over te schakelen. 

Hier de beste autoverzekering vergelijkingssites. Deze websites vertellen je in een paar minuten wat voor jou de beste en goedkoopste autoverzekering is.

Hieronder vind je de beste vergelijkers van autoverzekeringen.

1. Autoverzekeringen vergelijken met Independer

Independer is een vergelijker van verzekeringen die vooral uitblinkt in het vergelijken van autoverzekeringen. Op een snelle en makkelijke manier kan je via Independer opvragen wat jouw auto verzekeren kost bij de belangrijkste auto verzekeraars. 

Daarvoor hoef je alleen je kenteken en je postcode op te geven. Dat laatste is van belang omdat de premie per plaats of regio kan verschillen (in sommige buurten rijdt men meer schade). Dit is dus nodig voor een goed persoonlijk vergelijk van autoverzekeringen. Het kenteken wordt gebruikt om automatisch alle gegevens over de auto op te zoeken. 

Met een vergelijk via Independer bespaart men gemiddeld 259 euro op de autoverzekering.

Ook de geboortedatum, een schatting van het aantal te rijden kilometers en het aantal opgebouwde schadevrije jaren is nog van belang voor de premie van de autoverzekering, en natuurlijk wil je opgeven of je de WA, WA+ of All Risk (volledig casco) verzekeringen wilt vergelijken, maar daarna kan het vergelijk van de autoverzekeringen getoond worden. 

Je krijgt nu een overzicht met alle autoverzekeringen en de premie die voor jou van toepassing is. Je kunt de autoverzekeringen zowel op prijs (voor de goedkoopste autoverzekering) als op kwaliteit (voor de beste autoverzekering) selecteren. 

Ook kun je de autoverzekering aanpassen en zien wat dat met de premie doet. Je kunt het eigen risico aanpassen, extra's meeverzekeren of toch kiezen voor bijvoorbeeld een WA+ autoverzekering in plaats van een All Risk verzekering. En je kunt opties aangeven die je belangrijk vindt zoals de mogelijkheid de verzekeraar te bellen (bij veel budget autoverzekeringen kan dat niet), een gelijkwaardige autoregeling als eis stellen en / of kiezen voor een autoverzekering waarbij je bij iedere garage je auto mag laten repareren.

Kortom, je stelt een autoverzekering op maat samen en ziet dat wat met je premie doet.

Het vinden van de beste en goedkoopste autoverzekering is via Independer op deze manier een fluitje van een cent. Bovendien kun je deze beste goedkoopste autoverzekering vaak via Independer afsluiten waarbij je dan ook nog eens een extra zorgdekking tot 10.000 euro krijgt en gebruik maken van de Independer verhaalservice.

2. Pricewise autoverzekeringen vergelijken


Een andere goede productvergelijker om de beste en goedkoopste autoverzekering te vinden is Pricewise. Ook Pricewise vergelijkt de belangrijkste autoverzekeringen en de meeste verzekeringen kun je via Pricewise meteen afsluiten Je krijgt er dan (zonder meerkosten) een gratis ongevallen dekking en je kunt gebruik maken van de Pricewise verhaalservice.

De besparing die met met het vergelijken van autoverzekeringen via Pricewise bereikt wordt bedraagt gemiddeld circa 200 euro.

Het autoverzekering vergelijken gaat zoals bij Independer. Je geeft het kenteken en andere relevante gegevens op en Pricewise zoekt alle informatie er bij. Binnen enkele minuten weet je wat je autoverzekering bij de verschillende verzekeraars kost.

Ook hier kun je aanpassingen aan de autoverzekering doen, extra verzekeringen en dekkingen opgeven en zo je beste autoverzekering samenstellen terwijl je ziet wat dat met de prijs doet.

Ook via Pricewise kun je snel en makkelijk autoverzekeringen vergelijken en zien wat voor jou de beste goedkoopste autoverzekering is.

Goede autoverzekering aanbieders

Via Pricewise en Independer kun je de autoverzekeringen van de grote autoverzekeraars met elkaar (laten) vergelijken. Denk daarbij aan bekende verzekeringsmaatschappijen als Univé, FBTO, Centraal Beheer, Allianz Direct, Nationale Nederlanden, Inshared, Klaverblad Unigarant, Ditzo, ASR, OHRA en Aegon, maar bijvoorbeeld ook de ANWB, Hema, ING, SNS en ABN-Amro. Bij de meeste van deze verzekeraars kun je via de vergelijkingssite meteen de autoverzekering afsluiten.

Wat is voor jou de beste autoverzekering

Autoverzekeringen kun je in drie soorten onderverdelen.

WA autoverzekering

De goedkoopste autoverzekering, maar ook de verzekering met de minste dekking. Een WA autoverzekering dekt alleen de schade die je met je auto aan andere toe brengt. 

WA+ autoverzekering

Deze uitgebreidere WA verzekering voor de auto dekt naast de schade die je andere toebrengt ook eigen ruitschade en schade veroorzaakt door diefstal, inbraak, brand en natuurgeweld. De WA+ autoverzekering wordt ook een beperkt casco verzekering genoemd.

All risk autoverzekering

De all risk of volledig casco autoverzekering is de beste autoverzekering want deze verzekering dekt ook de schade aan je auto die door je eigen schuld tot stand gekomen is. Samenvatting:
Zoek je de beste autoverzekering of goedkoopste autoverzekering? Een goede vergelijkingssite van autoverzekeringen kan het helpen. Deze kan in een paar minuten autoverzekeringen vergelijken en je vertellen wat voor jou de beste en goedkoopste autoverzekering is. De beste sites voor autoverzekeringen vergelijken zijn Independer en Pricewise. Kijk hier boven voor alle informatie en doe een vergelijk autoverzekeringen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.