Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste grote wasmachine (gezin)

 

Hier vind je de beste grote wasmachine uit de test. De beste wasmachine voor een gezin.

Samsung grote wasmachine (9 kilo)


Als je een gezin hebt en niet te vaak wil wassen is een grote wasmachine voor jou de beste wasmachine. Hier kijken we naar de beste grote wasmachine uit de test en andere beste grote wasmachines. Al deze goede grote wasmachines zijn geschikt voor een gezin met 3 kinderen of meer.

Deze wasmachines beschikken over een grote trommel, een extra grote deur (zodat een grote was er makkelijk in en uit kan. Bovendien zijn het allemaal goede wasmachines, het zijn grote wasmachines van goede kwaliteit.

De beste grote wasmachines

Hieronder vind je enkele overzichten. In het overzicht met beste grote wasmachines uit de test vind je de beste grote wasmachines. Bij de aanbiedingen alle grote wasmachines. Beide overzichten betreft wasmachines met een vulgewicht van minimaal 9 kilo, maar je vind er ook wasmachine voor 10 kilo, 11 kilo, 12 kilo en zelfs meer.


Ook de onderstaande overzichten zijn handig als je een goede grote wasmachine goedkoop wilt kopen. We hebben de aanbiedingen van de beste winkels om goedkoop een goede wasmachine te kopen. En mocht je toch een kleinere wasmachine willen, dan hebben we meer best geteste wasmachines voor je.
 

Grote wasmachine AEG (9 kilo)

Grote wasmachine AEG (9 kg)

Het vulgewicht van een grote wasmachine

Als je grote wassen draait is een wasmachine met een grote wastrommel erg handig. Het volume van een wasmachine trommel wordt niet in liters maar in kilo's aangegeven. Met spreekt dan ook van vulgewicht.

Wanneer je het vulgewicht bereikt hebt is vaak een gok, en een kwestie van ervaring. Je weegt de was immers niet voor je gaat wassen. Neem het vulgewicht nooit te krap als je een wasmachine kiest. Het is namelijk flink proppen als je een 9 kilo wasgoed in een 9 kilo wasmachine trommel wilt krijgen. 

Een te volle wastrommel is niet goed voor het behoud van je wasgoed, en een wasmachine kan een storing geven als nat wasgoed te zwaar wordt.

Voor een gezin met 3 kinderen wordt minimaal een 9 kilo wasmachine aangeraden. Er zijn nog grotere wasmachines met 10 kilo 11 kilo, 12 kil of zelfs een nog hoger vulgewicht. Deze grote wasmachines zijn ideaal voor nog grotere gezinnen of voor mensen die echt veel was hebben. 

Bij bovenstaande aanbiedingen van grote wasmachines kun je de grootte van de trommel opgeven bij het vinden van je persoonlijk beste grote wasmachine.

Een zuinige grote wasmachine

Een gezin betekent veel was, en dan is een energiezuinige wasmachine extra belangrijk. Je kunt daarom bij het kiezen van je beste grote wasmachine via het overzicht met alle goede grote wasmachines ook het energielabel opgeven. 

De meeste grote wasmachines hebben een A, B of C energielabel. Wil je een heel energiezuinige grote wasmachine? Kies dan voor een A label wasmachine. Zelfs bij de grootste wasmachines kom je deze zuinige wasmachines tegen. Onder andere AEG, Samsung, Miele, Haier en Candy maken grote energiezuinige wasmachines. 

Bij de aanbiedingen kun je deze zuinige grote wasmachines selecteren.

Grote wasmachine Haier (10 kg)

Grote wasmachine Haier (10 kg)


Een andere manier van energie besparen met de wasmachine is via de beladingssensor. De beladingssensor weegt gedurende het wassen het gewicht van het wasgoed. Zit er weinig was in de trommel, dan is de was eerder schoon, zorgt er beladingssensor er automatisch voor dat het wasprogramma na de benodigde tijd stopt. Ook zo bespaar je energie.

Voor het beperken van de energiekosten kan een timer / startuitstel zorgen. Tenminste, als je de beschikking over goedkopere nachtstroom hebt. De machine schakelt dan automatisch aan zodra het goedkope tarief van toepassing is.

Op al deze functies kun je je beste grote wasmachine hier boven selecteren.

Je kunt daar ook op tal andere manieren je wensen kenbaar maken. Door al je eisen aan te vinken kom je uiteindelijk op de voor jou beste grote wasmachine uit en kun je deze goedkoop online aanschaffen.


Foto bovenaan: Samsung grote wasmachine (9 kilo)

Samenvatting:
Bij een groot gezin of veel wasgoed heb je een grote wasmachine nodig. Daarom kijken we hier naar de beste grote wasmachines, met de beste wasmachine uit de test en andere goede grote wasmachines. Uit het goede grote wasmachine overzicht kun je makkelijk de voor jou beste grote wasmachine filteren. Let goed op het vulgewicht van de grote wasmachine en hoe energiezuinig de grote wasmachine is.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.