Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste koptelefoon met microfoon

De beste koptelefoon met microfoon uit de test en andere goede hoofdtelefoons waarin een microfoontje is ingebouwd.

test koptelefoon met microfoon

De mogelijkheden van beeldtelefonie en videovergaderen gebeurt meer dan ooit gebruikt. De fabrikanten van hoofdtelefoons spelen daarop in door hun koptelefoons te voorzien van een microfoon. Bijna de helft van de koptelefoons is tegenwoordig voorzien van een microfoontje. Kijk hier voor de beste koptelefoon met microfoon.

We kijken hier vooral naar koptelefoons met een onzichtbaar in de koptelefoon ingebouwde microfoon. Zoek je een koptelefoon met een zichtbare microfoon? Kijk dan bij de beste headsets uit de test.

De beste koptelefoons met microfoon

Hieronder vind je alle beste koptelefoons met microfoon uit de test. Het zijn meerdere koptelefoons die als beste koptelefoon in hun prijsklasse of voor een bepaald soort gebruik zijn getest. Al deze best geteste koptelefoons hebben een ongebouwde microfoon.


Zit jouw beste koptelefoon niet bij de beste koptelefoon met microfoon uit de test? Kies dan je beste koptelefoon uit het overzicht met alle goede koptelefoons met microfoon. Vink al je wensen en eisen aan en je houdt alleen de voor jou geschikte hoofdtelefoon over.

Handsfree telefoneren, chatten onder het gamen of internetten, maar ook beeldbellen en videovergaderen het kan allemaal met een koptelefoon met microfoon op je hoofd. Dat kan ook met een headset, maar bij een hoofdtelefoon zie je de ingebouwde microfoon niet (dat is vooral een voordeel als je er de straat mee opgaat) en bovendien is het geluid van een goede koptelefoon meestal veel beter dan van een headset.

En dat is belangrijk, want een goede koptelefoon met microfoon wil je natuurlijk niet alleen gebruiken om mee te telefoneren, je wilt ook van muziek in de hoogste kwaliteit kunnen genieten. 


JBL koptelefoon met microfoon

JBL koptelefoon met microfoon


Tips beste koptelefoon met microfoon kiezen

Bij het kiezen van de beste koptelefoon met microfoon gelden er naast de kwaliteit van de microfoon geen andere spelregels dan bij een andere hoofdtelefoon. Dit zijn belangrijke keuzes voor bij het vinden van je beste koptelefoon, al dan niet met microfoon:

Bekabelde of draadloze koptelefoon

Ga je voor een draadloze bluetooth koptelefoon of voor een bekabelde hoofdtelefoon? Een draadloze koptelefoon is vaak voor iemand die een koptelefoon met microfoon zoekt een aanrader. Voor de redenen waarvoor je een hoofdtelefoon met microfoon zoekt, zoals beeldtelefonie en draadloos telefoneren, is bewegingsvrijheid vaak handig, en een bluetooth koptelefoon biedt je die vrijheid.

Over ear of on ear koptelefoon

Draagcomfort is altijd belangrijk bij een koptelefoon, vooral als je deze urenlang draagt. Daarbij maakt jet niet uit of je met de koptelefoon op je hoofd muziek luistert, films kijkt, games speelt of aan een video vergadering deelneemt. Een over ear koptelefoon (een hoofdtelefoon die je over de oren draagt) is over het algemeen de meest comfortabele koptelefoon.

Maar kies je voor een koptelefoon met microfoon omdat je er graag buiten op straat handsfree wil bellen? Dan is een on ear koptelefoon misschien een betere keuze. Met een on ear koptelefoon (een hoofdtelefoon die je op de oren draagt) sluit je namelijk minder af van de buitenwereld wat veiliger is in het verkeer.

Sennheiser koptelefoon met microfoon

Sennheiser koptelefoon met microfoon

Koptelefoon met microfoon en noise reduction

Kies je voor een koptelefoon met microfoon omdat je wilt beeldtelefoneren en / of videovergaderen? En doe je dat regelmatig in een rumoerige omgeving (bijvoorbeeld een woonkamer waarin ook kinderen rondlopen) dan is noise reduction je vriend.

Noise reduction filtert omgevingsgeluiden weg zodat je het geluid van je koptelefoon beter kunt horen en de mensen waarmee je aan het videobellen of videovergaderen bent beter kunt verstaan.

Kies bij de beste koptelefoons met microfoon uit de test of bij het overzicht met alle hoofdtelefoons met microfoon de voor jou beste koptelefoon met microfoon.

Zie ook:

Onderwerp:
Met een koptelefoon met microfoontje kun je heel goed telefoneren, chatten onder het gamen en videogesprekken voeren. Soms beschikt de hoofdtelefoon over een externe microfoon die je voor je mond kunt draaien, maar meestal is het microfoontje onzichtbaar ingebouwd. Hier boven de beste koptelefoon met microfoon uit de test en andere goede koptelefoons met microfoon.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Edith Sprengers16 mei 2024 om 17:23

    Ik gebruik sinds kort een Sennheiser Momentum 4 Wireless koptelefoon met ingebouwde microfoon. Deze hoofdtelefoon bevalt me heel goed. Het is een over ear koptelefoon die hele aangenaam is om te dragen. Dat is een heel verschil met mijn oude koptelefoon die echt niet lekker zat.

    Een ander verschil met mijn oude hoofdtelefoon is dat je deze Sennheiser bijna nooit hoef op te laden. Ook heef hij noise cancelling wat ik erg fijn vind omdat ik de koptelefoon vaak gebruik terwijl mijn man televisie kijkt. Ik heb dan helemaal geen last van het geluid van TV. Er zit ook een app bij waarmee je het geluid kan optimaliseren, maar daar miet ik nog eens naar kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Teufel Real Blue is een goede relatief goedkope draadloze koptelefoon (voor over het oor) met een ingebouwde dus onzichtbare microfoon. Ondanks dat je deze microfoon niet ziet is deze van heel goede kwaliteit. Bij draadloos bellen ben je voor je gesprekspartner luid en duidelijk te verstaan. Ik denk dat dit voor audiochatten en telefoneren de beste koptelefoon is.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.