Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste audio streamer

De Bluesound Node is door de EISA getest als beste audio streamer voor in het netwerk. Met deze beste netwerk audio streamer uit de test kun je van iedere mogelijke bron muziek afspelen.

Bluesound Node beste media streamer test

Een netwerk audio streamer is een onderdeel van je hifi installatie die streaming mogelijkheden aan je stereoset toevoegt. Bijvoorbeeld Spotify, Deezer, Google Play Music en iTunes, maar ook muziek die op de andere apparaten die met je netwerk verbonden zijn kun je draadloos met een goede audio streamer naar je hifi set streamen. 


Hier kijken we naar de beste audio streamer uit de test. De Bluesound Node. Dit is de beste netwerk audio streamer van het jaar volgens zowel de EISA als What-HiFi.

Beste audiostreamer: Bluesound Node

De beste audio streamer van 2022 volgens de audio-, computer- en technologie tijdschriften verenigd in de EISA en daamee winnaar van de EISA Award voor digitale muziekspeler. 

Met de Bluesound Node gekoppeld aan je audio-apparatuur kun je werkelijk alles bekabeld of draadloos streamen en afspelen. Of dat nu Spotify is, direct vanaf internet, of audio files op een computer of harde schijf in je netwerk. Deze beste audio streamer uit de test ondersteunt hoge-resolutie geluid tot 24-bit / 192kHz voor streamen met de maximale geluidskwaliteit.

Beste audio streamer test Bluesound Node

Beste audio streamer test Bluesound Node


Kenmerken Bluesound Node
+ Bijzonder goede geluidskwaliteit. Speelt hi-res audio bestanden af via de aangesloten audio apparatuur.
+ Te bedienden via de audio streamer zelf, of via een app.
+ De Bluesound Node ondersteunt WiFi, Bluetooth, DNLA en AirPlay 2.
+ Ondersteunt Spotify Connect en internetradio.
+ Te gebruiken in een multiroom audio netwerk.
+ Speelt audio va USB apparatuur zoals een geheugenstick of externe opslag.
- Geen accu, dus niet portable te gebruiken.
- Geen aparte afstandsbediening (naast de app).


EISA Award best digital music player

De Bluesound Node is de beste mediaplayer voor je HiFi installatie volgens de EISA test, en daarmee winnaar van de EISA Award 2021-2022 in de categorie beste digitale mediaspeler.

De EISA is een samenwerking van 50 elektronica-tijdschriften en vakbladen uit 20 landen. Allemaal tijdschriften met redacties die alles over de nieuwste elektronica weten en die continue de nieuwste apparatuur die uitkomt testen. Ieder jaar reikt de EISA de EISA Awards uit aan de beste apparatuur op ieder gebied, zoals aan de Bluesound Node als beste audio streamer uit de testen van de aangesloten magazines.

Beste audio streamer uit test What*HiFi

Ook de experts van What*HiFi teste de Bluesound Node als beste audio streamer van het jaar. OP alle drie de onderdelen (geluid, specificaties en bouw kwaliteit) scoorde deze beste audio streamer ui de test de hoogste waardering van 5 sterren.


Bluesound Node beste hifi streamer netwerk test


Beste mediaspeler van Bluesound

Sonos heeft de naam de beste streaming speakers te leveren, maar Bluesound heeft de daden. Bij audiofielen, die alleen met de beste audio genoegen nemen, staat Bluesound bovenaan. En niet alleen met hun streaming speakers, maar ook met hun streaming apparatuur zoals de Bluesound Node. 


Zie ook:


Onderwerp:
De Bluesound Node is de beste audio streamer uit de test van zowel de EISA als Whats HiFi. De Bluesound Node netwerk audiostreamer is de beste netwerkstreamer voor het bekabeld of draadloos streamen van audio van internet en netwerk-apparatuur naar je HiFi installatie. Hierboven alle informatie  over deze beste netwerk audio streamer uit de test en aanbiedingen van de Bluesound Node netwerk streamer.Een reactie posten

0 Reacties