Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste inbouwnavigatie (multimedia systeem auto)

Hier kijken we naar de beste inbouwnavigatie uit de test. Het beste navigatie systeem voor inbouw in het dashboard van je auto.


beste inbouwnavigatie test kenwood


Het betreft een compleet multimedia systeem voor in de auto dat voor de navigatie gebruik maakt van Android Auto of Apple Carplay.

Het voordeel van navigatie via Apple Carplay of Android auto is dat je altijd actuele wegenkaarten en actuele verkeersinformatie hebt. De actuele gegevens worden via de data verbinding van je telefoon binnengehaald.

Beste inbouwnavigatie uit de test en andere goede inbouw navigatiesystemen

Hier onder vind je de beste inbouwnavigatie uit de test (EISA Award 2021-2022) en een overzicht met alle inbouw multimedia systemen voor in de auto die Android Auto en Apple Carplay ondersteunen.

De beste inbouwnavigatie / car multimedia systeem uit de test van de EISA is een dubbel din inbouwnavigatie systeem / autoradio. Dat geldt voor de meeste van deze car multimedia. In het overzicht met alle inbouw navigatiesystemen vind je ook een aantal goede enkel din navigatie systemen. Dit zijn autoradio's met een klapscherm.

Beste inbouwnavigatie systeem: Kenwood DMX8020DABS

Maar nu de beste inbouwnavigatie uit de test. Al is de Kenwood DMX8020DABS veel meer dan een navigatiesysteem. Het is een compleet car multimedia systeem met DAB+ radio (een DAB+ antenne wordt meegeleverd), internetradio (TuneIn), Spotify App-Link support, WAZE navigatie met touchscreen bediening en Siri Eyes Free. Bediening kan ook via de Kenwood app of via de stuurbediening van je auto plaatsvinden.

Er kan een achteruitrij camera en een dashboard cam op het Kenwood car multimedia systeem worden aangesloten, er is een video-uitgang voor een extra beeldscherm, er zijn 3 x RCA Pre-outs (5 volt) voor speakers voor, achter en een subwoofer. Ook een HDMI, een 3,5 mm mini jack en 2 USB aansluitingen zijn aanwezig op dit beste inbouwnavigatie systeem voor in de auto.

Beste inbouwnavigatie test Kenwood


Alle mogelijke audio bestanden kunnen worden afgespeeld waaronder FLAC Hi-Res Audio (24 Bit - 192 KHz). Het 7 inch touchscreen scherm is anti-reflecterend en vingerafdruk bestendig. De kleur van de LED achtergrondverlichting is zelf te kiezen.

Er kunnen 2 telefoons gelijktijdig worden gekoppeld (en 10 smartphones worden geregistreerd). Er is een microfoon op de inbouwnavigatie / multimediaspeler aanwezig voor handsfree telefoneren en draadloze communicatie kan niet alleen via Bluetooth maar ook via WiFi plaatsvinden.

Voor Android telefoons is er draadloze mirrorring voor het afspelen van o.a. Youtube, Netflix, Ziggo GO enz op het scherm van het navigatiesysteem.

Kortom, dit is een bijzonder compleet inbouw multimedia systeem voor in de auto inclusief navigatie via Apple Carplay en Android Auto, en een terechte winnaar van de EISA Award test voor het beste inbouw systeem in de auto.


Zie ook:

Onderwerp:
Zoek je een goede inbouwnavigatie voor in de auto? De Kenwood DMX8020DABS is winnaar van de EISA Award 2021-2022 als het beste multimedia systeem voor in de auto. Deze beste car multimedia uit de test biedt ook navigatie via WAZE, Android Auto en Apple Carplay. Kijk hier voor een aanbieding van deze beste inbouwnavigatie uit de test en voor aanbiedingen van andere goede inbouwnavigatie voor in het dashboard van de auto.

Een reactie posten

0 Reacties