Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gas onkruidbrander (gasbrander onkruid)

 

De beste gas onkruidbrander (gasbrander onkruid) en andere goede gas onkruidbranders.

onkruidbrander gas Rothenberger gasbrander onkruid

Onkruidbranders, om onkruid mee weg te branden, heb je in twee soorten. Je hebt elektrische onkruidbranders en onkruidbranders met een gasfles (een gasbrander tegen onkruid). Hier kijken we naar de beste gas onkruidbrander en andere goede gas onkruidbranders.

Liever een elektrische onkruidbrander, waarbij een een stopcontact / verlengsnoer gebruikt in plaats van een gasfles? Kijk dan bij de beste elektrische onkruidbranders uit de test.

Overzicht alle gas onkruidbranders

Hieronder vind je alle goede gasbranders / onkruidbranders die met een gasfles werken. Je vindt er ook alle specificaties, prijzen, reviews en gebruikers ervaringen met de branders.


We hebben twee gasbranders als beste gasbrander tegen onkruid aangewezen:

Beste gasbrander onkruid (1): Rothenberger Romaxi

De hoogste score is er voor de Rothenberger Romaxi onkruidbrander met drukregelaar. Dit is een allround gasbrander die je ook kunt gebruiken als dakbrander voor het afdichten van folie, dakisolatie en betondrogen, maar dus ook voor het wegbranden van onkruid en mos.

Rothernberger gas onkruidbrander gasbrander onkruid

Rothenberger gasbrander


Hou er wel rekening mee dat dit een echte powertool is. De Rothenberger Romaxi kan een flinke vlam geven, het is nog net geen vlammenwerper tegen onkruid. Daarom is de versie met drukregelaar het best getest (deze beste gasbrander tegen onkruid is ook zonder drukregelaar te koop).

Het voordeel van deze gasbrander ten opzichte van elektrische onkruidbranders is die heftige vlam. Deze beste gas onkruidbrander haalt een temperatuur van 1.000 graden Celcius, waarbij je elektrisch niet hoger dan 650 graden komt. Dit maakt het bestrijden van onkruid en mos effectiever, maar het brengt ook een risico met zich mee. Pas op dat je je tuin niet in de fik steekt!

Beste gasbrander onkruid (2): CFH gas onkruidbrander

Een vergelijkbare score haalt de CFH gasbrander, die wat meer gericht is op het branden van onkruid hoewel je ook deze gasbrander prima voor klussen kunt gebruiken zoals het branden van folie, teer en isolatie.

CFH gasbrander gas onkruidbrander

CFH gas onkruidbrander


Ook deze gasbrander wordt geleverd met een slang en gasdrukregelaar. Je kan hierbij kiezen tussen een versie met verschillende slanglengtes.  Aangezien een langere slang het werken plezieriger maakt, vooral bij een wat grotere en daarmee zwaardere gasfles, adviseren we de versie met 95 cm lange gasslang.

De piezo ontsteking en drukregelaar maken het werken met deze gas onkruidbrander bijzonder plezierig. 


Meer goede onkruidbranders met gasfles

Bij bovenstaande aanbiedingen van alle gas onkruidbranders zijn deze gasbranders tegen onkruid te vinden. Maar er staan daar nog veel meer goede onkruidbranders die via een gasfles werken. Bijvoorbeeld onkruidgasbranders van Kinzo, Gloria, Hozelock, Eurom, Campingaz en Toolland.

Kijk daar voor alle mogelijkheden, specificaties, prijzen en een review van iedere goede onkruidbrander op gas.

Zie ook:

Onderwerp:
Onkruid branden kan elektrisch of met gas. Hier kijken we naar de beste onkruidbranders op gas. Deze werken met een gasfles zodat je niet afhankelijk bent van een stroomaansluiting. Bovendien produceert een gas onkruidbrander meer hitte. We hebben twee gasbranders als beste gas onkruidbrander getest. Kijk voor aanbiedingen van deze beste gasbranders onkruid en andere goede onkruidbranders gas bij de bovengenoemde aanbiedingen.

Foto bovenaan: Rothenberger

,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *