Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste onkruidbrander (elektrisch)

Redactie     07:15     1 commentOnkruid ga je op een makkelijke, snelle en effectieve manier te lijf met een onkruidbrander. Deze onkruidbranders kunnen op gas of stroom werken. Wij kijken hier naar een test van beste elektrische onkruidbranders.


Deze test is in Duitsland door Expertentesten uitgevoerd. De Batavia Maxx Heat 3-in-1 kwam als beste elektrische onkruidbrander uit de test. Het 3-in-1 slaat op de mogelijkheden van deze onkruidbrander. Je kunt de Batavia Maxx Heat niet alleen als onkruidverdelger gebruiken maar ook als aansteker voor je barbecue en als heteluchtpistool om bijvoorbeeld verf af te branden.

Beste onkruidbrander test: Batavia Maxx Heat 3-in-1

Maar wat maakt de Batavia Maxx Heat nu de beste elektrische onkruidbrander uit de test? Met deze elektrische onkruidverdelger dood je effectief, goedkoop en op een milieuvriendelijke manier het onkruid. Dit doe je door enkele seconden de onkruidbrander tegen het onkruid te houden. Door de enorme hitte (600 graden) wordt de interne celstructuur van het onkruid beschadigd waarna het onkruid afsterft. Na een paar dagen kun je het dode onkruid zo wegvegen.

>>> TIP: Kijk bij Beste Onkruidbrander Kopen waar je deze beste onkruidbrander en andere goede onkruidverbranders tegen de laagste prijs kunt kopen. Je vindt daar ook de Onkruidbrander Top 10.

De Batavia Maxx Heat werkt dus zonder bestrijdingsmiddelen, zonder gif en ook zonder gas. Ook vlammen komen er niet aan te pas. Door de ergonomische steel en de draaibare handgreep kun je overal bij.De Batavia Maxx Heat 3-in-1 is ook nog eens heel betaalbaar (zie bovengenoemd Beste Onkruidbrander Kopen). Vooral als je nagaat dat je ook nog eens een goede barbecue-aansteker en verfafbrander koopt. Bij deze Batavia Maxx Heat 3-in-1 zijn deze functies namelijk niet echt ondergeschikt. Zo heb je drie temperatuurstanden om verf af te branden (50, 400 en zelfs 600 graden Celcius). Er worden aparte mondstukken meegeleverd voor het verbranden van onkruid, het aansteken van de barbecue of open haard en twee mondstukken voor het afbranden van verf (plat en voor sponningen).

Kijk bij het bovengenoemde Beste Onkruidbrander kopen voor deze en andere onkruidbranders tegen de laagste prijs en voor de top 10 van onkruidbranders.

Zie ook:

Foto's: Batavia


Onderwerp:
Wat is de beste onkruidbrander elektrisch? In een onkruidbrander test in Duitsland is de Batavia Maxx Heat 3-in-1 als beste elektrische onkruidbrander getest. Hierboven alle informatie over deze beste onkruidbrander elektrisch uit de test. Volg de links voor aanbiedingen van deze beste onkruidbrander elektrisch en andere goede elektrische onkruidbranders.

,


1
replies
  1. Zo'n elektrische onkruidbrander is echt fantastisch. Heel effectief. Hiervoor had ik een onkruidbrander met gasfles, maar die gebruikte ik eigenlijk niet. Elektrisch is veel makkelijker.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.