Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

3 in 1 kinderwagen (wandelwagen, autostoeltje en reiswieg)

De beste 3 in 1 kinderwagens en andere goede kinderwagens de als wandelwagen, reiswieg en autostoel te gebruiken zijn.

3 in 1 kinderwagen X Adventure

3 in 1 kinderwagen X Adventure


De 3 in 1 kinderwagen is een kinderwagen waarvoor vaak gekozen wordt bij aanschaf van een babywagen. Een 3 in 1 kinderwagen is naast een wandelwagen namelijk ook een reiswieg en autostoeltje voor een baby.

Met een 3 in 1 kinderwagen ben je dus in 1 keer klaar. Je hoeft maar één babyproduct te kopen, maar ook maar één babyartikel mee te nemen. De 3 in 1 kinderwagen staat altijd paraat als reiswiegje, wandelwagen en autostoeltje.

Een klein kindje kan bovendien prima slapen in de auto en tijdens het wandelen, en een slapend kindje kan met wiegje en al in de auto gezet worden.

De beste 3 in 1 kinderwagens

Hieronder kijken we naar de beste 3 in 1 kinderwagen en hebben we meer goede 3 in 1 kinderwagens die als wandelwagen, autostoeltje en reiswieg kunnen worden gebruikt.


De 3 in 1 kinderwagen is een kinderwagen voor een baby en de kleinste kinderen. Zoek je een kinderwagen voor een wat ouder kind? Kijk dan hier onder voor meer best geteste kinderwagens.


3 in 1 kinderwagen Newborn

3 in 1 kinderwagen Newborn

Fabrikanten goede 3 in 1 kinderwagen

Zoals je hier boven kunt zien is er een ruime keuze uit 3 in 1 kinderwagens. De 3 in 1 kinderwagen is dan ook een aanrader als je een kinderwagen voor een pasgeboren baby kiest. Het autostoeltje en de reiswieg zijn dan ook meteen geregeld. Veel fabrikanten van kinderwagens bieden daarom ook 3 in 1 kinderwagens aan. 

Dit zijn enkele topmerken voor een goede 3 in 1 kinderwagen.

Maxi-Cosi kinderwagen 3 in 1

De eerste combi kinderwagens kwamen in de jaren 60 in Japan al op de markt, maar in Europa hebben we er enkele tientallen jaren langer op moeten wachten. In Nederland werd de 3 in 1 kinderwagen vooral populair dankzij de Nederlandse fabrikant Maxi-Cosi. De 3 in 1 kinderwagen, die naast wandelwagen ook autostoeltje en reiswieg was werd in Nederland dan ook vaak Maxi Cosi genoemd.

Maxi Cosi biedt tegenwoordig een hele reeks 3 in 1 kinderwagens aan. Met onder andere de Maxi-Cosi Street Plus, de beste koop uit de kinderwagen test.

Bugaboo kinderwagen 3 in 1

Bagaboo is een andere Nederlandse kinderwagen fabrikant die goede 3 in 1 kinderwagens maakt. Vooral de combi kinderwagens uit de Bugaoo Fox serie zijn populair.

Cybex kinderwagen 3 in 1

Cybex, de kinderbenodigdheden fabrikantuit Duitsland verkoopt onder andere de Cybex Priam en de Cybex Mios, Deze Cybex kinderwagens zijn niet alleen als wandelwagen, reiswieg en baby autostoel te gebruiken, maar ook als autostoel voor een ouder kindje.

UppaBaby 3 in 1 kinderwagen

Minder bekend in Nederland zijn de kinderwagens van het Amerikaanse merk UppaBaby. Maar met de UppaBaby Cruz en UppaBaby Vista hebben ze goede kinderwagens als je een 3 in 1 kinderwagen zoekt.

Chicco kinderwagen 3 in 1

Zoek je een goede offroad 3 in 1 kinderwagen? Dan is de Chicco Trio Active3 een heel goede combi kinderwagen. 

Andere goede 3 in 1 kinderwagen fabrikanten

En zo zijn er nog heel veel meer bekende en minder bekende kinderwagen fabrikanten die 3 in 1 kinderwagens maken. Bijvoorbeeld Quinny, Mutsy, X Adventure, Born Lucky, Easywalker, Bebies First, Joolz, Nuna, Bebecar en veel meer kinderwagen merken.

Bij de bovenstaande 3 in 1 kinderwagen aanbiedingen bij de beste winkels vind je ze allemaal.


Zie ook:


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Een 3 in 1 kinderwagen is perfect, je bent in 1 keer klaar. Maar dan moet je natuurlijk wel een goede kinderwagen kiezen. Mijn Deryan 3 in 1 kinderwagen bevalt mij zeer goed. Het is geen goedkope kinderwagen maar ik koop liever iets wat goed is dan goedkoop. Duur is deze kinderwagen trouwens ook niet voor een 3 in 1 wandelwagen. Meer een middenklasser.

    Wat wel een nadeel is is dat je het kindje niet kan laten liggen in de buggy stand en niet kan laten zitten in de ligwagen stand. Maar de prijs / kwaliteit verhouding maakt veel goed.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.