Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste virusscanner / antivirus software test

Bij de test van antivirus software door beveiliging experts is Bitdefender Internet Security als beste anti virus virusscanner voor Windows computers getest. Er is voor een versie voor Android / Mac.

beste virusscanner anti virus software


Deze beste virusscanner beschermt je Windows PC tegen vele soorten van internet gevaar. Deze antivirus beveiliging beschermt je niet alleen tegen computervirussen, maar ook tegen onderstaande internet gevaren:

Bescherming tegen internet gevaar

 • Spam (oplichting via mail)
 • Phishing (nagemaakte websites)
 • Adware (virus dat reclame aan webpagina's toevoegt)
 • Ransomware (virus dat alles op je computer versleutelt en pas tegen betaling vrijgeeft)
 • Malware (software die oplichters toegang geeft tot je computer)
 • Privacy bescherming door bescherming tegen toegang tot microfoon en camera.
 • Beveiliging account op sociale media
 • Beveiliging internet bankieren
 • en meer
De Internet Security software van Bitdefender is meer dan alleen een virusscanner want deze antivirus software biedt ook een goede firewall (een beschermende laag tussen PC en internet), een VPN en een ouderlijk toezicht filter dat kinderen beschermt tegen websites, video's en foto's die ze beter niet kunnen zien.


Virus bescherming Android (smartphone) en Apple apparatuur

Bitdefender Internet Security is door experts als beste virusscanner / beste antivirus sofware voor de Windows PC / laptop getest. Ook bij Kieskeurig haalde deze Windows virusscanner / anti virus software de hoogste score.

Er is nog een uitgebreider versie van deze beste virusscanner met de toepasselijke naam Bitdefender Total Security. Hiermee bescherm je niet alleen je Windows computer (PC of laptop) maar ook apparaten zoals een smartphone / mobiele telefoon of tablet die Android, MacOS of iOS gebruiken. Deze anti virus beveiliging biedt dus ook mobile security.


Bitdefender beste virusscanner windows

Beste antivirus scanner PC: Bitdefender

Meer virusscanners en anti virus software

Bitdefender is niet de enige die virusscanners en andere antivirus software maakt. Andere grote namen zijn Norton, Kaspersky, Eset, Avast, G Data, McAfee, AVG, F-Secure, Avira, Microsoft Windows Defender, Sophos, BullGuard en Panda Dome.

Keuze genoeg dus. Maar Bitdefender scoort het beste bij de virusscanner testen, zoals de test van anti virus en anti malware software. Dus waarom kiezen voor een antivirus beveiliging die je computer minder goed beschermt?

Zie ook:
Onderwerp:
Uit de test van antivirus software is Bitdefender als beste bescherming tegen virussen en malware gekomen. Deze beste antivirus virusscanner uit de test beschermt je Windows PC en laptop (en eventueel ook telefoon en Mac) tegen ieder virus, malware, ransomware, adware, spam, phising, privacy lekken en veel meer gevaren op internet.

Een reactie posten

2 Reacties

 1. Ik heb lang de gratis antivirus software van Bitdefender gebruikt maar voor meer bescherming ben ik overgestapt naar Bitdefender Internet Security. Dat kost geld. Best veel geld. Maar de laptop en de gegevens erop zijn voor mijn werk te belangrijk om te verliezen.

  In tegenstelling tot veel andere antivirus software werkt Bitdefender wel goed op mijn laptop. Van veel andere virusscanners werd de laptop heel traag. De Bitdefender virusscanner vertraagt ook wel, maar er valt goed mee te leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook in 2024 testte de consumentenbond Bitdefender weer als beste anti virus software.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.