Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste infraroodlamp warmtelamp

De infraroodlamp (ook wel rode lamp of warmtelamp genoemd) is een veelgebruikt middel tegen spierpijn, gewrichtspijn en vermoeide spieren. Ook sommige huidproblemen zijn te verminderen met een rode lamp. Hier kijken we naar de beste infraroodlamp uit de testen en geven informatie over infraroodlampen.

De beste infraroodlampen

Laten we beginnen met de beste infrarood lampen uit diverse testen die zijn uitgevoerd door experts op dit gebied. We hebben twee vergelijkende testen gevonden.Zoek zelf je beste infraroodlamp

Maar misschien stel jij wel andere eisen aan je infraroodlamp. Of vallen bovenstaande infrarood warmtelampen niet binnen je budget. Kies dan zelf je beste infraroodlamp in het overzicht met alle infrarood lampen. In dit overzicht vind je alle goede warmtelampen, onder andere van Beuer, Philips, Medisana, Sanitas en andere topmerken.

Informatie en tips infraroodlampen

Hieronder vind je handige tips en nuttige informatie voor bij het vinden van de beste infraroodlampen.


Wat is een infrarood lamp?

Een infrarode lamp zet de golflengten van infrarode stralen om in warmte, dat verklaart meteen de benamingen infraroodlamp en warmtelamp. Door de straling van een infrarode lamp stijgt de lichaamstemperatuur wat weer als gevolg heeft dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Deze afvalstoffen zijn de oorzaak van spierpijn of een geïrriteerde huid. Zo zorgt het infrarode licht er voor dat deze kwalen sneller genezen en dat de pijn die hieruit voortkomt wordt verzacht. Dit maakt de infrarodelamp een goed middel tegen spierpijn, gewrichtspijn en veel huidproblemen.

Hoe sterker het infrarode licht hoe effectiever het is. Deze sterkte wordt uitgedrukt in de categorie├źn IR-A, IR-B en IR-C, waarbij IR-A het meest effectief is en zelfs reumatische pijn kan verzachten. De beste infraroodlampen zijn IR-A.

Wat is handig bij een infrarood lamp?

Daarnaast zijn er nog wat andere zaken waarmee je rekening kunt houden bij de keuze van een rode lamp. Het kan bijvoorbeeld handig zijn als je deze in hoogte kunt verstellen en goed op de te verwarmen plek kunt richten.

Ook een timer kan handig zijn. Je hoeft dan niet op de klok te kijken of de behandeltijd al om is, e infrarood warmtelamp stopt dan vanzelf.

Ook de kabellengte is natuurlijk best handig bij zo'n apparaat. Er zijn er met 1 meter kabel. Dat is wel heel weinig, maar ook met 2,5 meter. Beter!

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht met alle infrarood lampen voor al deze warmtelampen tegen een lage prijs.

Zie ook: Het beste voor gezondheid en verzorging uit de test 

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.