Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste infraroodlamp test (warmtelamp)

De infraroodlamp (ook wel rode lamp of warmtelamp genoemd) is een veelgebruikt middel tegen spierpijn, gewrichtspijn en vermoeide spieren. Ook sommige huidproblemen zijn te verminderen met een rode lamp. Hier kijken we naar de beste infraroodlamp uit de test en geven informatie over infraroodlampen.

De beste infraroodlampen

Laten we beginnen met de beste infrarood lampen uit diverse testen die zijn uitgevoerd door experts op dit gebied. We hebben twee vergelijkende testen gevonden. Kijk hieronder wat de beste infraroodlamp uit elke test is.Zoek zelf je beste infraroodlamp

Maar misschien stel jij wel andere eisen aan je infraroodlamp. Of vallen bovenstaande infrarood warmtelampen niet binnen je budget. Kies dan zelf je beste infraroodlamp in het overzicht met alle infrarood lampen. In dit overzicht vind je alle goede warmtelampen, onder andere van Beuer, Philips, Medisana, Sanitas en andere topmerken.

Wat is een infrarood lamp?

Een infrarode lamp zet de golflengten van infrarode stralen om in warmte, dat verklaart meteen de benamingen infraroodlamp en warmtelamp. Door de straling van een infrarode lamp stijgt de lichaamstemperatuur wat weer als gevolg heeft dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Deze afvalstoffen zijn de oorzaak van spierpijn of een geïrriteerde huid. Zo zorgt het infrarode licht er voor dat deze kwalen sneller genezen en dat de pijn die hieruit voortkomt wordt verzacht. Dit maakt de infrarodelamp een goed middel tegen spierpijn, gewrichtspijn en veel huidproblemen.

Hoe sterker het infrarode licht hoe effectiever het is. Deze sterkte wordt uitgedrukt in de categorie├źn IR-A, IR-B en IR-C, waarbij IR-A het meest effectief is en zelfs reumatische pijn kan verzachten. De beste infraroodlampen zijn IR-A.

Infraroodlamp Beurer

Waar helpt een infrarood lamp tegen

De infrarode lamp wordt meestal ingezet in de strijd tegen pijnlijke spieren, pijnlijke gewrichten en het verbeteren van de bloedsomloop. Daarnaast zijn er nog infrarood lampen die claimen meer energie te leveren, stress en vermoeidheid tegen te gaan, de stemming en de alertheid te verbeteren of een goede remedie tegen acne te zijn.

In het bovenstaande overzicht met alle infraroodlampen kun je zien welke infrarood tegen welke kwaal werkt. Kijk daar voor de beste infraroodlamp voor jouw kwaal.


Informatie en tips infraroodlampen

Hieronder vind je handige tips en nuttige informatie voor bij het vinden van de beste infraroodlampen.


Wat is handig bij een infrarood lamp?

Daarnaast zijn er nog wat andere zaken waarmee je rekening kunt houden bij de keuze van een rode lamp.

In hoogte verstelbaar
Het kan bijvoorbeeld handig zijn als je deze in hoogte kunt verstellen en goed op de te verwarmen plek kunt richten. Je kunt dan zelf de meest comfortabele zitpositie kiezen en de infrarood lamp daarop afstellen. Dat is beter dan dit je jezelf in een bepaalde positie moet manoeuvreren, vooral als je toch al lichamelijk problemen hebt.

Infraroodlamp met timer
Ook een timer kan handig zijn bij een infraroodlamp. Je hoeft dan niet op de klok te kijken of de behandeltijd al om is. Je kunt onbezorgd televisie kijken of een boek lezen en de infrarood warmtelamp stopt dan vanzelf als de behandeltijd verlopen is.

Kabel van de infrarood lamp
Ook de kabellengte van de rode lamp is natuurlijk best handig bij zo'n apparaat. Er zijn er met 1 meter kabel. Dat is wel heel weinig, maar ook met 2,5 meter. Beter! Met een langere kabel heb je meer vrijheid waar en hoe je gaat zitten.

De beste infraroodlamp merken

Wat de beste infrarood lampen uit de test zijn kun je bovenaan bij de infraroodlampen tests zien. Warmtelampen die vaak goed uit testen komen zijn die van Philips, Beurer, Sanitas en Fysic

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht met alle infrarood lampen voor al deze warmtelampen tegen een lage prijs.

Zie ook: Het beste voor gezondheid en verzorging uit de test 

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.