Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

BSP e-bikes: Goede betaalbare elektrische fiets

 

BSP is een minder bekend fietsmerk uit Nederland. Maar BSP maakt heel goede elektrische fietsen. BSP e-bikes worden regelmatig als beste getest.
BSP elektrische fiets / e-bike

Voorbeelden: De BSP Metropolis is als beste scholierenfiets getest en de BSP E-Volt was eerder winnaar van de Nationale fietstest van De Telegraaf (in samenwerking met de Fietsersbond).

BSP is een Nederlands fietsmerk dat niet zo bekend is als bijvoorbeeld Gazelle, Batavus of Sparta maar wel heel goede fietsen maakt. 

BSP e-bikes en andere BSP fietsen worden in Utrecht geassembleerd en netjes afgewerkt. Onder andere met poedercoating voor de kleur en bescherming. Hoewel een BSP e-bike of niet elektrische BSP fiets heel betaalbaar is wordt er niet op kwaliteit bezuinigd.

Aanbiedingen BSP fietsen

BSP heeft een breed assortiment fietsen. Zowel e-bikes als niet elektrische fietsen. Kijk voor aanbiedingen van het volledige assortiment bij het aanbod van de onderstaande beste winkels.

BSP elektrische fietsen

Er zijn diverse modellen BSP elektrische fietsen te koop. Hieronder een kort overzicht.

BSP Metropolis e-bike
E-bike versie van de BSP fiets die eerder als beste scholierenfiets is getest. Een BSP elektrische fiets met een sterke middenmotor, maar toch betaalbaar. Een BSP elektrische transportfiets die bijzonder goed geschikt is als elektrische schoolfiets, maar ook andere gebruikers kunnen veel plezier beleven aan deze zeer goede BSP elektrische fiets.

BSP Musa

Een sportieve design fiets. Een BSP e-bike met een strak design zonder poespas. Voorzien van een Shimano Steps middenmotor. Deze BSP elektrische fiets is er ook als BSP Musa S met beltdrive (een riem aandrijving in plaats van een fietsketting).

BSP La Dolce Vita e-bike

Een elektrische moederfiets (ook wel elektrische familiefiets en mammafiets genoemd). Een elektrische fiets met een ruime instap en sterk frame. Extra goed geschikt voor het vervoer van een klein kind of kinderen op de BSP e-bike. Je kunt kiezen tussen versies met een Bafang middenmotor (E Bafang) en een Shimano middenmotor (E Steps).

BSP Gaev

De naam zegt genoeg, de BSP Gaev is een gave BSP elektrische fiets. Gaaf om te zien, gaaf om mee te rijden. Een design e-bike met een retro uitstraling, maar ook heel modern. Bijvoorbeeld door de Shimano Steps middenmotor.

BSP Hermitage E bike

Een Shimano middenmotor vind je ook bij de BSP Hermitage E. Een goede elektrische stadsfiets van BSP.

BSP Boozz

De comfortabel rijdende Shimano middenmotor vinden we ook bij de BSP Boozz, een andere elektrische BSP stadsfiets. Deze BSP e-bike heeft een modern urban design.

BSP Brazz

Dat geldt ook voor de BSP Brazz elektrische fiets. In dit geval een e-bike met een Bafang middenmotor en een traploze versnellingsnaaf. 

BSP Topaz

De meest luxe BSP e-bike. Een elektrische fiets met Bafang middenmotor, hydraulische schijfremmen, een accu in frame (innertube) en een prachtig strak design.

Er valt dus veel te kiezen als je een BSP elektrische fiets zoekt. En bij e-bike testen komen BSP fietsen altijd goed uit de test.

Kijk voor alle prijzen, alle modellen, alle specificaties en alle mogelijkheden van BSP elektrische fietsen bij de bovenaan genoemde BSP aanbiedingen.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *