Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste campingtafel (meer dan een kampeertafel)

 

Een campingtafel is een inklapbare tafel die meer is dan alleen een kampeertafel. Ook als balkontafel, tuintafeltje is een goede campingtafel heel geschikt.


Hier kijken we naar de mogelijkheden van een goede campingtafel en hebben de beste campingtafels. Al deze inklapbare tafeltjes hebben een 5 sterren beoordeling gekregen.

Beste campingtafels

Dit zijn alle kampeertafels met de hoogste score.

Meer dan een kampeertafel

We schreven het al, een goede campingtafel is meer dan alleen een kampeertafel. 

Picknicktafel om mee te nemen

Een campingtafel is een lichte tafel die makkelijk ingeklapt en meegenomen kan worden. Het is daarom ook een prima tafel om mee te nemen, bijvoorbeeld bij dee dagje weg. Je hebt dan je eigen picknicktafel. Een paar opklapstoeltjes er bij en je kan overal zitten.

Campingtafel als balkontafel of tuintafel

Maar ook thuis kan je veel plezier beleven aan een goede campingtafel. Vooral als je weinig ruimte hebt. Een kleine campingtafel is bijvoorbeeld een heel goede balkontafel, en als je de tafel niet nodig hebt klap je de campingtafel gewoon in. Dan heeft de tafel maar weinig opbergruimte nodig.

De campingtafel wordt heel veel als inklapbare tuintafel gebruikt.

Bo-Camp campingtafel gedemonteerd

Bo-Camp campingtafel (gedemonteerd)

Extra tafel bij een feestje

Ook binnen in huis kan een campingtafel een nuttig extra tafeltje zijn. Bijvoorbeeld bij een feestje, om de drankjes op te plaatsen, of een gourmet als je te weinig ruimte op de eettafel voor alle etenswaren, sausjes e.d. Een kleine campingtafel is een prima opklaptafel.

En verder kan de campingtafel prima dienst doen als BBQ tafel, als speeltafel of als andere buitentafel. We schreven al, een campingtafel is meer dan een kampeertafel!

Grote campingtafel of klein campingtafeltje

Campingtafels heb je in heel verschillende formaten. Zowel groot als klein. Je hebt kleine campingtafels vannog geen meter. Deze zijn handig als bijzettafel bij de campingstoelen, om bijvoorbeeld je beker of glas neer te zetten. Dit zijn ook handige tafeltjes om mee temen. 

Maar je hebt ook grote kampeertafels, inklapbare tafels met een lengte van mer dan 200. Inklapbare eettafels voor buitens, van meer dan 2 meter.  De meeste campingtafels zijn 2 persoons (klein) of  4 persoons tafels, maar er zijn ook (veel) grotere kampeertafels.


Bo-Camp campingtafel / kampeertafel

Bo-Camp campingtafel / kampeertafelHoe groter de campingtafel, hoe lastiger de tafel is om mee te nemen. Veel van die grote kampeertafels worden dan ook vooral als tuintafel gebruikt.

De vorm van een campingtafel is vrijwel altijd rechthoekig. Een klein campingtafelje kan vierkant zijn, maar rond is geen handige vorm voor een inklaptafel.

Campingtafel met draagtas

Kleinere campingtafels, die wel goed geschikt zijn om mee te nemen, worden soms met een draagtas geleverd. Dat is wel zo handig als je het inklaptafeltje mee neemt op een dage uit of op vakantie.

Waterbestendige campingtafel

Een goede campingtafel moet tegen regen kunnen, en is dus een waterbestendige campingtafel. De tafel kan dan buiten  blijven staat als het regent. 

De meeste kampeertafels hebben een glad oppervlak zodat je ze na een regenbui makkelijk kunt droogmaken en na gebruik makkelijk kunt schoonmaken.

Verstelbare campingtafel

Verder is het handig als de campingtafel in hoogte verstelbaar is. Dit is iets om op te letten als de de campingtafel als eettafel buiten wil gebruiken, maar helemaal als je de campingtafel als computertafel / bureau wilt gebruiken om buiten te werken.


Novitaa campingtafel

Novitaa campingtafel


Beste campingtafel merken

Kampeertafels en kampeertafeltjes worden gemaakt door vele bekende en onbekende fabrikanten. Goede kampeertafels worden onder andere gemaakt door Bo-Camp, Eurotrail, Crespo, Dukdalf, Bardani en Lafuma. Deze merken behoren tot de beste campingtafel merken. 

Bij de boven genoemde beste campingtafels vind je al deze kampeertafels, met al hun informatie.

Campingtafels zijn soms te koop bij winkels als Action, Ikea, Leen Bakker, Jysk, Kwantum en bouwwinkels als Praxis, Gamma en Karwei. Maar daar kun je misschien kiezen uit 1 of 2 campingtafels terwijl je in het beste campingtafel overzicht uit tientallen goede campingtafels kunt kiezen.

Zie ook:
Onderwerp:
De beste campingtafels. Een goede campingtafel is meer dan een kampeertafel. Je kunt hem ook gebruiken als inklapbare tuintafel, mobiele picknicktafel en als extra tafeltje voor buiten en binnen.

0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *