Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste draadloze muis

 

De beste draadloze muis in iedere categorie en aanbiedingen van nog veel meer goede draadloze muizen.

Draadloze muis Razer

Draadloze muis Razer

Een draadloze muis geeft je veel meer bewegingsvrijheid tijdens het werken op je computer. Niet voor niets zijn de meeste muizen die tegenwoordig verkocht worden een draadloze muis.

Binnen deze draadloze muizen zijn echter veel verschillen. Je hebt eenvoudige goedkope draadloze muizen, maar bijvoorbeeld ook geavanceerde ergonomische muizen. Je hebt supersnel reagerende draadloze gaming muizen, compacte draadloze muisjes voor onderweg en specifieke draadloze computermuizen voor linkshandig gebruik.

Beste draadloze muis

Hieronder kijken we naar al deze verschillende soorten draadloze muizen, maar eerst naar de beste muizen draadloos uit de test.


Bij de beste draadloze muizen vind je de beste draadloze muis in diverse categorie├źn, waaronder de beste Apple muis, de beste draadloze gaming muis, de beste draadloze verticale ergonomische muis, de beste draadloze muis bij RSI, de beste snoerloze kantoormuis enz.

Bij de aanbiedingen vind je meer dan 1.000 draadloze muizen in alle soorten, met tal van selectiemogelijkheden om snel en makkelijk je beste draadloze muis uit dit enorme aanbod te selecteren.

Draadloze Microsoft muis

Draadloze Microsoft muis


Hieronder kijken we naar de verschillende soorten draadloze muizen.

Bluetooth muis of dongle muis

De meeste draadloze muizen zijn tegenwoordig een bluetooth muis. Wel zo handig want je kan je computermuis dan makkelijk aan iedere laptop of PC koppelen die bluetooth ondersteund, en dat is tegenwoordig standaard.

Een muis met dongle komt steeds minder vaak voor. Een dongle is een zender / ontvanger die je in de USB poort van je desktop computer of laptop steekt. De communicatie verloopt dan via de dongle. Deze draadloze muis werkt daarom ook op een oude PC die geen bluetooth ondersteunt.

Draadloze muis linkshandig

De standaard muis is het best geschikt voor rechtshandig gebruik, ook al is er met het ontwerp meestal wel met linkshandigen rekening gehouden. De beste draadloze muis voor linkshandig gebruik is echter specifiek voor linkshandigen ontworpen. 

Bij de bovenstaande draadloze muis aanbiedingen kun je aangeven dat je linkshandig bent. Je ziet dan alleen de computermuizen die voor jou het best geschikt zijn.

Ergonomische draadloze muis

Bij het veelvuldig gebruik van een muis is er altijd het gevaar RSI klachten op te lopen. Een ergonomische draadloze muis beschermt je daar tegen. Vaak heeft een ergonomisch draadloze muis een specifieke vorm.
 
Draadloze ergonomische muis Logitech

Ergonomische draadloze muis Logitech


De draadloze muis is dan bijvoorbeeld verticaal zodat je je hand heel anders vast houdt tijdens het gebruik van de muis. De arm en pols worden bij een draadloze verticale muis minder belast, wat comfortabeler werkt en lichamelijk klachten door het het muisgebruik voorkomt.

Draadloze gaming muis

Een heel specifieke snoerloze muis is de draadloze muis voor gaming. Het eerste dat bij een draadloze game muis opvalt is dat de game muis er heel flitsend uitziet. Maar een goede gaming muis biedt meer dan alleen een cool design, lampjes en andere bling bling. Een goede draadloze gaming muis heeft ook meer nauwkeurige sensoren en een korte reactietijd. Zo kun je met de draadloze game muis veel sneller handelen dan met een kantoor muis.

Besturingssysteem muis

Let er op dat niet iedere draadloze muis op ieder besturingssysteem werkt. Bij de bovenstaande draadloze muis test en draadloze muis aanbiedingen kun je aangeven welk besturingssysteem je computer gebruikt. Windows wordt meestal ondersteund (behalve bij Apple muizen), maar lang niet iedere draadloze muis is geschikt voor Android, Chrome, iOS of Mac OS.


Logitech draadloze gaming muis

Logitech draadloze gaming muis

Beste draadloze muis merken

Veel fabrikanten maken draadloze muizen. Toppers op dit gebied zijn Logitech (de marktleider), Microsoft (voor Windows), Razer (voor gaming), Apple (voor iOS en Mac) en Trust (goedkope draadloze muis). Ook de computer fabrikanten HP, Acer, Lenovo en Acer maken goede draadloze muizen.

Bij de bovenstaande aanbiedingen draadloze muizen vind je ze allemaal!


Zie ook:

Onderwerp:
Een overzicht van alle beste draadloze muizen uit de test. Voor gaming, kantoor en andere specifieke toepassingen. Plus tips voor het kiezen van je beste draadloze muis, en draadloze muis aanbiedingen bij de beste en goedkoopste winkels online.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *