Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste ergonomisch toetsenbord

Het beste ergonomische toetsenbord uit de test, de beste koop en het beste goedkope ergonomische toetsenbord.

Beste ergonomisch toetsenbord Logitech

Logitech ergonomisch toetsenbord


Hier vind je de beste ergonomische toetsenbord uit de test, een Logitech ergonomisch toetsenbord ,de beste koop uit de test (een Microsoft ergonomisch toetsenbord), en het best geteste goedkope ergonomische toetsenbord.

Wat is een ergonomisch toetsenbord?

Kort gezegd is een ergonomisch toetsenbord een toetsenbord die dusdanig ontworpen is dat de spieren en gewrichten minimaal belast worden. Een ergonomisch toetsenbord is een gezond toetsenbord. Het voorkomt vermoeidheid, RSI en overbelasting.

Er is geen duidelijke definitie van een ergonomisch toetsenbord waardoor een fabrikant een toetsenbord al snel ergonomisch kan worden. Maar het ene ergonomische toetsenbord is veel beter dan het andere ergonomische toetsenbord. Hieronder een aantal ergonomische toetsenborden die goed scoren in de test en de naam ergonomisch toetsenbord echt verdienen.

Logitech Ergo K860: Beste ergonomisch toetsenbord draadloos

Het draadloze Logitech K860 toetsenbord is een echt ergonomisch toetsenbord. Dit Logitech toetsenbord zorgt voor minder belasting van de pols en een gezonde werkhouding. Het hellende ontwerp vermindert de spierbelasting in polsen en onderarmen. De toetsen zijn naar de vorm van de vingertoppen gevormd en kantelvoetjes zorgen er voor dat je dit beste ergonomische toetsenbord in de perfecte hoogte voor je handpalmen kunt zetten.

Ergonomisch toetsenbord Logitech K860

Draadloos ergonomisch toetsenbord Logitech K860


De meegeleverde zachte polssteun ondersteunt niet alleen de pols maar zorgt er ook voor dat je de pols veel minder hoeft te buigen. Dit draadloze toetsenbord is het beste ergonomische toetsenbord uit de test.

Je ziet dit beste ergonomische toetsenbord uit de test ook op de foto helemaal bovenaan deze pagina. Hieronder vind je de aanbiedingen van dit beste toetsenbord ergonomisch.

Beste bekabelde ergonomische toetsenbord: Microsoft

Het ergonomische toetsenbord van Microsoft heeft dezelfde bolling in het alfabetische gedeelte van het keyboard. Bij Microsoft echter geen losse zachte polssteun maar een polssteun die aan het toetsenbord vast zit. Deze polssteun is wel zacht bekleed. 

Een ander groot verschil tussen de beide beste ergonomische toetsenborden is dat het Logitech toetsenbord een draadloos ergonomisch toetsenbord is, en dat je met het Microsoft ergonomische toetsenbord met snoer vast zit. Mede hierdoor is het Microsoft ergonomische toetsenbord wel een stuk goedkoper en de beste koop uit de test.

Evenals het Logitech toetsenbord dwingt dit ergonomische toetsenbord door zijn vorm je handen in de juiste (gezonde) stand. Dat is in het begin even wennen, maar je merkt dat door gebruik van dit ergonomische toetsenbord polsklachten afnemen en dat je handen minder moe worden.

Microsoft ergonomisch toetsenbord

Microsoft ergonomisch toetsenbord


Kijk hier onder voor aanbiedingen van dit ergonomische toetsenbord en andere Microsoft ergonomische toetsenborden.


Beste goedkope ergonomische toetsenbord

Een goedkoop alternatief voor bovenstaande beste ergonomische toetsenborden is het relatief goedkope ergonomische toetsenbord van Perixx. Dit bekabelde toetsenbord heeft een nog meer nadrukkelijke V-vorm en is vrij hoog.

Perixx goedkoop ergonomisch toetsenbord

Perixx goedkoop ergonomisch toetsenbord


Je merkt wel dat dit ergonomische toetsenbord goedkoper is aan de toetsaanslagen. Die zijn wat luidruchtig. Wel typen de toetsen plezierig.

Als je een wat kleiner budget hebt is dit een goede ergonomisch toetsenbord. Kijk hier onder voor de actuele prijs.


Zie ook:

Onderwerp:
De beste ergonomische toetsenborden uit de test. Met het beste draadloze ergonomische toetsenbord (tevens beste ergonomische toetsenbord uit de test) van Logitech, het beste ergonomische toetsenbord met kabel uit de test (tevens beste koop) van Microsoft en het beste goedkope ergonomische toetsenbord van Perixx. 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Voor mij is het hier boven besproken Logitech Ergo Split Keyboard het beste ergonomische toetsenbord. De toetsaanslagen zijn licht en aangenaam. De polssteun is erg plezierig. Dat is maar goed ook want deze kan niet losgehaald over vervangen worden. Het enige nadeel is de prijs, maar dit beste ergonomische toetsenbord is zijn geld wel waard als je last hebt van pols of onderarmen of daar gevoelig of bang voor bent. Een goede lichamelijke gezondheid mag ook wat kosten.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.