Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste goedkope hogedrukreiniger test: Eurom Force 1200 of Karcher K2?

Welke goedkope hogedrukreiniger is de beste? De Eurom Force 1200 of de Karcher K2. Hier de test van deze goedkope hogedrukreinigers.

Goedkope hogedrukreiniger Karcher

Pak je maar af en toe de hogedrukreiniger om je terras, tuinmeubelen of fietsen schoon te spuiten? Dan heb je geen dure hogedrukreiniger nodig. Een goedkope hogedrukreiniger volstaat vaak ook. Uit de hogedrukreiniger test blijkt dat de goedkope Eurom Force 1200 ook prima presteert bij kleinere klussen. Hier aandacht voor deze goedkope hogedrukreiniger van Eurom en de Karcher K2, een andere relatief goedkope hogedrukreiniger.

Online vonden we naast de Eurom Force 1200 ook de nog iets krachtigere Eurom Force 1400 tegen een lage prijs.


En dan is de vraag heb je voldoende aan de goedkope Eurom Force 1200? We vergelijken deze goedkope hogedrukreiniger van Eurom hier met de goedkoopste Karcher hogedrukreiniger, de K2. Beide goedkope hogedrukreinigers zijn bedoelt voor licht particulier gebruik.

Zo meer over de de Kärcher K2, maar we kijken eerst naar de goedkope hogedrukreiniger van Eurom.

Test Eurom Force 1200

De gemiddelde gebruiker zal voldoende hebben aan de Eurom Force 1200. Met zijn 90 bar pompdruk is deze goedkope hogedrukreiniger krachtig genoeg om tegels en muren te reinigen. Ook met het verwijderen mos heeft de Eurom Force 1200 geen enkele moeite. 

Dus zolang je niet regelmatig lange opritten en heel grote terrassen hoeft schoon te spuiten zal je je prima redden met deze beste goedkope hogedrukreiniger.


Goedkope hogedrukreiniger Eurom

Goedkope hogedrukreiniger Eurom


En daarbij heeft de kleine Eurom Force 1200 voordelen tegenover de zwaardere duurdere hogedrukreinigers. Niet alleen qua prijs, maar ook voor wat betreft de hanteerbaarheid, deze goedkope hogedrukreiniger is lekker compact en licht, en het apparaat is makkelijk weg te bergen.

Test Karcher K2

Laten we de Eurom Force 1200 vergelijken met de Karcher K2 die op dezelfde gebruikers mikt. Voor deze relatief goedkope hogedrukreiniger betaal je 20 euro meer. Dat is een behoorlijk verschil op zo'n lage prijs, maar goedkoop voor een Karcher hogedrukreiniger. Wat krijg je meer voor dit geld?


Goedkope hogedrukreiniger Kärcher

Goedkope Kärcher hogedrukreiniger


De Karcher K2 is krachtiger dan de Eurom Force 1200 (110 bar tegenover 90 bar) en produceert meer water (360 liter per uur tegenover 330 liter). Dat maakt de Karcher K2 net even geschikter voor zwaardere klussen en grotere oppervlakken. 

Ook is de hogedrukslang langer (4 meter in plaats van 3 meter) en wordt er bij de Karcher een vuilfrees meegeleverd die er voor zorgt dat je met een geconcentreerde kracht extra goed kunt reinigen.

Kijk op Beste Hogedrukreiniger Kopen voor meer goede hogedrukreinigers en aanbiedingen van de goedkoopste winkels om deze online te kopen. Je vind daar meer goedkope hogedrukreinigers en aanbiedingen van alle hogedrukreinigers.

Conclusie

Voor licht werk kun je volstaan met een goedkope hogedrukreiniger. Voor het kleinere werk zijn zowel de Eurom Force 1200 en de Karcher K2 zeer geschikte goedkope hogedrukreinigers. Denk daarbij aan het reinigen van tuinmeubelen, fietsen, de stoep en niet al te grote terrassen. Voor het reinigen van een groot terras, een gevel of een schutting  raden we echter een duurdere hogedrukreiniger aan.

Heb je genoeg aan bovenstaande goedkope hogedrukreinigers voor kleine klussen? Dan levert de Karcher K2 van de twee goedkope hogedrukreinigers de beste kwaliteit. De Karcher K2 hogedrukreiniger is net wat krachtiger en reinigt net wat beter en sneller.  Hier betaal je wel circa 20 euro meer voor. Is je budget niet hoger dan 60 euro? Dan heb je ook aan de Eurom Force 1200 een goede hogedrukreiniger.

Op het bovenstaande Beste Hogedrukreiniger Kopen vind je alle informatie en actuele prijzen van deze en andere hogedrukreinigers. Ook de zwaardere modellen. Tevens vind je op Beste Hogedrukreiniger Kopen een schat aan informatie en nog veel meer testen en reviews van hogedrukreinigers.

Over Kärcher hogedrukreinigers

Kärcher is de marktleider in hogedrukreinigers voor de consument. Hoewel Karcher niet de reputatie heeft een goedkoop merk te zijn bieden ze met de Karcher K2 een goede relatief goedkope hogedrukreiniger aan. 

De Karcher K2 is de goedkoopste hogedrukreiniger van deze specialist in schoonmaakapparatuur uit Duitsland. Een Karcher K1 bestaat er niet, wel is er met de Karcher K3, K4, K5 en K7 nog een hele reeks duurdere Karcher hogedrukreinigers. Voor de gemiddelde consument thuis bevat de Karcher K2 echter genoeg kracht en mogelijkheden voor thuisgebruik. De Kärcher K2 is voor hen een prima goedkope hogedrukreiniger.

Over Eurom hogedrukreinigers

Maar het kan dus goedkoper als je voor de Eurom 1200 hogedrukreiniger kiest. Ook Eurom maakt een hele reeks hogedrukreinigers in verschillende  prijsklassen en capaciteiten. De goedkope Eurom Force 1200 is hun basismodel, maar bij de bovenstaande aanbiedingen van Eurom hogedrukreinigers vind je nog veel meer hogedrukreinigers van Eurom.

Eurom is een Nederlandse specialist in apparatuur voor reiniging en verwarming. Eurom is in 1974 opgericht als Euromac (wat weer een afkorting was van Europese Machines). Aanvankelijk maakte Euromac agrarische apparatuur voor boeren maar later ging men zich op consumenten richten en werd de naam Eurom.


Zie ook: Meer testen hogedrukreinigers

Foto bovenaan: Karcher hogedrukreiniger


Onderwerpen:
Zoek je een goedkope hogedrukreiniger? Dan zijn de Karcher K2 en de Eurom Force 1200 voor jou de beste goedkope hogedrukreinigers uit de test. De Karcher K2 is de beste goedkope hogedrukreiniger van de twee, en de Eurom Force 1200 is de goedkoopste hogedrukreinigers. Beide goedkope hogedrukreinigers zijn goed genoeg voor normaal particulier gebruik en daarmee een aanraders als je een goedkope hogedrukreiniger zoekt.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb een Eurom hogedrukreiniger. De Karcher heb ik nooit in handen gehad maar ik kan je vertellen dat die Eurom hogedrukspuit het prima doet, ook al is het niet het duurste model. Ik gebruik hem voor het schoonspuiten van mijn stoep en terras, maar vooral voor het schoonspuiten van mijn tuinmeubels vind ik het een prima hogedrukreiniger. Af en toe even de hogedrukspuit er op en vuil en groen krijgt geen kans zich te hechten. Blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.