Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste interieurreiniger auto (dashboard, bekleding, enz.)

De beste interieurreiniger voor het gehele auto interieur. Plus andere goede reinigers voor het schoonmaken van dashboard, autostoelen en ander interieur van de auto.

auto interieur schoonmaken


Het interieur van een auto is vaak lastig schoon te maken. Zowel de stoelbekleding van de autostoelen als het dashboard van de auto zijn vaak moeilijk vlekloos schoon te krijgen. Daarom hier aandacht voor de beste interieurreiniger auto voor zowel dashboard als bekleding van de autotoel.

Ook kijken we naar andere goede interieurreinigers voor de auto.

Een goede auto interieur reiniger is een schoonmaakmiddel voor zowel het dashboard, de stoelbekleding, de vloermatten, de autodeur panelen en andere delen van het auto interieur, Deze interieurreinigers voor de auto zijn er meestal in de vorm van een spray, maar soms ook als vloeistof of schuim.

De beste auto interieur reiniger: Rush Interior Clean

Rush Interior Clean spray is eenn Nederlands product voor het reinigen van het complete interieur van de auto. Met dit schoonmaakmiddel kun je onder andere kunststof, leder, kunstleer, su√ęde, rubber, alcantara, stoffen en metaal schoonmaken.

Je gebruikt Rush door het auto-interieur af te nemen met een microvezeldoel die gelijkmatig met Rush is besproeid. Vervolgens neem je met een tweede schone microvezeldoek het interieur nogmaals af, maar nu droog. Door op deze manier het auto interieur te reinigen laat je geen strepen of vlekkemn achter, en krijg je een perfect schoon resultaat.

De Rush interieurreiniger laat wel een frisse geur achter, Verder is deze beste interieurreiniger voor de auto siliconenvrij en biologisch afbreekbaar. Rush Interior Clean spray is te koop in spuitbussen van 300 ml en 750 ml.


Rush interieur reiniger auto


Andere goede auto interieur reinigers

En zo zijn er nog meer goede interieurreinigers voor de auto, al zijn deze vaak minder veelzijdig dan de Rush Interior Clean interieurspray. Deze andere goede interieurreinigers voor de auto zijn te vinden bij de bovenstaande aanbiedingen.

  • Kenotek Interior Cleaner (dashboard en bekleding reiniger)
  • Meguiar's Quik Interior Detailer (dashboard reiniger spray)
  • Turtle Wax Luxe Leather Cleaner & Conditioner (leren bekleding reiniger)
  • HG bekleding reiniger
  • Autoglym Vinyl & Rubber Care
  • Valma R25H cockpitspray (dashboard reiniger)

Kijk voor alle specificaties en prijzen bij de bovenstaande auto interieurreiniger aanbiedingen.


Zie ook:


Onderwerp
Maak het interieur van de auto schoon zonder vlekken en strepen met de beste auto interieurreiniger. Voor het schoonmaken van het dashboard, de autostoel bekleding, de autodeur panelen en ander delen van het interieur van de auto. 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Gebruik een goede interieurreiniger en kijk uit met agressieve schoonmaakmiddelen die niet voor het auto dashboard bedoeld zijn. Zo kunnen ongeschikte middelen de randen van de airbag behuizing beschadigen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.