Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste kinderwekker en slaaptrainer kind

Wat is een goede kinderwekker? Hier vind je de beste kinderwekkers en beste slaaptrainers voor kinderen.


Kinderwekker Zazu slaaptrainer schaap

Zazu slaaptrainer / kinderwekker

Een goede kinderwekker is meer dan een hulpmiddel om een kind te wekken. Een goede kinderwekker is ook decoratief, kan helpen om een kind te leren klokkijken en kan vaak ook als nachtlampje en slaaptrainer dienst doen. Hier kijken we naar de beste kinderwekkers en beste slaaptrainers.De beste kinderwekkers en slaaptrainers

Hieronder vind je meer informatie over de kinderwekker maar eerst kijken we naar de beste kinderwekkers van dit moment. Hieronder vind je alle kinderwekkers die een 5 sterren waardering hebben gekregen.De beste kinderwekkers worden vaak slaaptrainer genoemd. Hieronder kijken we onder andere naar het verschil tussen een standaard kinderwekker en een slaaptrainer.Alecto kinderwekker / slaaptrainer kind

Alecto kinderwekker / slaaptrainer kindKinderwekker of slaaptrainer?

De kinderwekker wordt vaak slaaptrainer genoemd. Hoewel slaaptrainer heel andere associaties oproept dan een wekker komen beide termen op hetzelfde neer. Er is geen groot verschil tussen een kinderwekker en een slaaptrainer. Het verschil tussen een slaaptrainer en een kinderwekker is dat een slaaptrainer extra voorzieningen heeft in de vorm van visuele aanwijzingen (kleuren, symbolen) die het kind aangeven of het dag of nacht is.

Zo gaan bij de Zazu slaaptrainer (schaap) op de foto bovenaan deze pagina de ogen van het schaap open als het tijd is om op te staan. Ook veranderd de kleur van het display dan naar groen. Het kind weet dan dat hij of zij kan opstaan.

Een slaaptrainer heet slaaptrainer omdat deze wekker het kindje een slaapritme aanleert door het kind duidelijk te maken of het dag of nacht (slaaptijd) is, ook al kan het kind nog niet klokkijken.

Verderop op deze pagina kijken we naar de extra mogelijkheden van een slaaptrainer in de vorm van een kinderwekker met licht.Kinderwekker digitaal of analoog?

Maar eerst kijken we naar de mogelijkheden van een kinderwekker om een kind te leren klokkijken. Een groot verschil in kinderwekkers is daarbij het verschil tussen de analoge kinderwekker en de digitale kinderwekker.

De meeste kinderwekkers zijn tegenwoordig digitaal. Deze wekkers geven de tijd digitaal weer. De tegenhanger van de digitale kinderwekker is de analoge kinderwekker. Een analoge kinderwekker is een wekker met wijzers,

Een wekker kan voor een kind een handig hulpmiddel zijn om te leren klokkijken Daarbij kun je dus kiezen tussen digitaal of analoog leren klokkijken. Helaas moet je daarbij wel kiezen tussen een analoge kinderwekker en een digitale kinderwekker. Een wekker voor kinderen die zowel analoog als digitaal de tijd aangeeft komt niet of nauwelijks voor.

In het overzicht met beste kinderwekkers kun je aanvinken of je een analoge kinderwekker of digitale kinderwekker zoekt.


Zazu slaaptrainer kinderwekker hond

Zazu slaaptrainer / kinderwekker hondKinderwekker met licht


Er populair zijn tegenwoordig de kinderwekkers met licht. Vaak betreft dit slaaptrainers want deze kinderwekkers gebruiken de verlichting niet alleen als nachtlampje, maar ze leren doormiddel van licht een klein kind een slaaproutine aan.

Een kinderwekker met licht kan dus als nachtlampje dienst doen maar de mogelijkheden van een slaaptrainer gaan verder. De wekker kan van kleur veranderen als het tijd wordt om te gaan slapen en als het tijd is om op te staan. Dit kan via kleurverandering gaan, maar ook door het aanpassen van de lichtsterkte. Zoals de zon opkomt kan de kinderwekker / slaaptrainer feller gaan branden als het tijd is om op te staan.

In het beste kinderwekker overzicht kun je aangeven dat je een kinderwekker met nachtlampje zoekt.Beste kinderwekker merken

In het bovenstaande beste kinderwekker overzicht vind je kinderwekkers van verschillende fabrikanten. Dat kunnen bekende fabrikanten zijn zoals Alecto en Luvion zijn, die bijvoorbeeld ook babyfoons en andere elektronica voor de kinderslaapkamer maken.

Maar er zijn ook meer gespecialiseerde merken die kinderwekkers en slaaptrainers maken zoals Kadoing, Zazu, Boba en Kidsleep.


Alle goede kinderwekkers en slaaptrainers voor kinderen vind je bovenaan in het beste kinderwekker overzicht.

Zie ook:


 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb goede ervaringen met een slaaptrainer bij mijn jongste. Het is een vrolijk nachtlampje dat er bovendien voor zorgt dat hij in zijn bedje blijft tot de kinderwekker aangeeft dat hij er uit mag. Hij volgt die instructie verbazend braaf op :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.