Beste mini ventilator

Bij gebruik op een bureau neemt een standaard tafelventilator vrij veel ruimte in, Daarom zijn er speciale bureauventilatoren in de vorm van een mini ventilator. Ook voor andere toepassing kan zo'n mini ventilator erg makkelijk zijn.

FlinQ mini ventilator

Mini ventilator USB bureauventilator FlinQ

Zo is een mini ventilator vaak voorzien van batterijen of een oplaadbare accu zodat je de kleine ventilator makkelijk kunt meenemen en ook onderweg kunt gebruiken.  Opladen gaat dan vaak via USB, wat berekent dat je zo'n mini ventilator ook aan je laptop of PV kunt koppelen.

Je hebt de mini ventilator in verschillende vormen, bijvoorbeeld als kleine tafelventilator, maar ook als handventilator en nek ventilator.

Kijk hieronder voor alle mini ventilatoren die een waardering van 5 sterren hebben gekregen. Meer mini ventilators vind je bij de aanbiedingen.


Zoals we al schreven heb je de mini ventilator in verschillende vormen. Hieronder kijken wij naar deze verschillende soorten mini ventilatoren.

Kleine tafelventilator / mini bureauventilator

De staande mini ventilator wordt vaak als bureauventilator gebruikt. Het is een tafelventilator, maar dan een stuk kleiner. Je koelt er daarom geen vierkante meters mee, maar als je deze mini ventilator op je bureau of tafel plaatst heb je voldoende koelte als je zit te werken.

Silvergear mini ventilator

Mini ventilator bureau SilvergearZo'n mini ventilator neemt nauwelijks ruimte op je bureau is, gebruikt bijna geen stroom, maakt bijna geen geluid maar koelt wel goed.

Stroom haalt deze mini bureauventilator meestal via een USB aansluiting, en je kunt de mini ventilator meestal zo ook opladen om later draadloos te gebruiken.

Een mini ventilator voor op tafel of bureau kan ook op een nachtkastje worden gebruikt om je tijdens de slaap te koelen. Maar hou er wel rekening mee dat je bij een mini ventilator alleen goed de koelte voelt als je dicht in de nabijheid van het ventilatortje bent.

Onder andere Silvergear. FlinQ en Benson maken van dit soort mini ventilators voor op bureau of tafel. Kijk bij de bovenstaande beste mini ventilatoren voor meer informatie en prijzen.

Handventilator

De naam zegt het al, de handventilator is een mini ventilator die je in de hand vast houdt. Zo kun je met een handventilator jezelf goed koelen, maar je moet de mini ventilator wel vasthouden.

Mini ventilator Rhythmflame handventilator.jpg

Mini ventilator / handventilator Rhythmflame


Overigens is de grens tussen een mini tafelventilator of mini bureauventilator en een handventilator niet zo scherp. Veel handventilatoren worden namelijk geleverd met een houder zodat je ze op je tafel of bureau kunt zetten. Of de kleine ventilator is stabiel genoeg om rechtop te staan.

Ook deze kleine ventilatoren zijn te vinden in het bovenstaande beste mini ventilator overzicht.

Nek ventilator

Wel heel specifiek is de nekventilator is een ventilator die je als een nekband in je nek ligt. Deze ventilator geeft een koel briesje af die voldoende is om je te koelen, maar die niet hinderlijk in je gezicht of oren blaast. 

Nekventilator Joyage

Nekventilator Joyage


Nekventilatoren worden onder andere op de markt gebracht door Zacro, Vulpes, Joyage, Greenz, M&W en OTB. Je vindt deze nek ventilatoren (ook wel gezichtsventilator genoemd) bij de bovenstaande mini ventilator aanbiedingen. 

Zie ook:
Een mini ventilator is een kleine ventilator die in verschillende vormen te koop. Bijvoorbeeld als kleine bureauventilator of kleine tafelventilator maar ook als nekventilator (gezichtsventilator) en handventilator. Bovenaan vind je zowel de beste mini ventilatoren als aanbiedingen van nog meer van deze kleine ventilatoren.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Op zijn werkplek kan het in de zomer verschrikkelijk warm zijn. Ik koppel dan een mini ventilator aan de computer en zet deze in een lage stand voor een heerlijk koel briesje. Je moet hem niet in een te hoge stand zetten want dan wordt de luchtstroom hinderlijk en ook de koelte voel dan niet meer aangenaam. Maar in een lage stand is een mini ventilator voor op je bureau heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.