Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Opzetborstel elektrische tandenborstel: Beste opzetstuk

 

Experts adviseren de Oral-B opzetborsteltjes als beste opzetborstel voor een elektrische tandenborstel. Online zijn deze borsteltjes veel goedkoper.

oral b opzetstuk elektrische tandenborstel


De originele opzetborstels voor een elektrische tandenborstel zijn heel duur. Er zijn echter ook veel goedkopere opzetborstels te koop van andere fabrikanten. Maar hoe goed zijn deze goedkope opzetborstels voor je elektrische tandenborstel?

De conclusie uit de test van opzetborstels voor de tandenborstel was dat de Oral-B CrossAction opzetstukjes duidelijk de beste opzetborstels zijn. De goedkope opzetborsteltjes, maar ook de Oral-B Sensi Ultrathin opzetborstels, scoorde duidelijk lager.

Online zijn de opzetborstels veel goedkoper

Het is een aanrader om deze beste opzetborstels online aan te schaffen. Vooral in iets grotere verpakkingen zijn de opzetborsteltjes namelijk veel goedkoper. Hieronder vind je de originele Oral B opzetborstels tegen prijzen ver onder de 3 euro. Dat lijkt nog duur, maar in de winkel betaal je vaak ruim het dubbele voor een Oral-B opzetborstel.

Deze Oral B opzetstukjes zijn regelmatig in de aanbieding bij winkels als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Blokker en de DA drogist, maar online zijn de Oral-B opzettandenborstels nog goedkoper verkrijgbaar. Kijk maar bij bovenstaande aanbiedingen.

Oral B opzet borstel elektrische tandenborstel


Beste opzetborstels: Oral-B Cross Action

De Oral B Cross Action opzetborstels zijn niet zomaar opzetborsteltjes voor je elektrische tandenborstels. Het zijn opzetstukken die wetenschappelijk zijn ontwikkeld voor een optimale reiniging van gebit en mond. De haartjes van de opzetborstels zijn in een hoek van 16 graden geplaatst zodat ze diep tussen de tanden kunnen komen om daar de tandplak te verwijderen.

Slim is de ClearMaximiser techniek die aangeeft wanneer de tandenborstel opzetborstel vervangen moet worden. Als de haartjes hun vorm verliezen gaat dit immers ten koste van de reiniging. De kleur van de opzetborstel haren verandert als het tijd is om het Oral-B opzetstuk te vervangen.


Meer informatie over deze beste opzetborstels voor je elektrische tandenborstel van Oral-B vind je bij de opzetborstel aanbiedingen hier boven. Je kunt de Oral-B opzetstukken daar ook goedkoop kopen.

Zie ook:


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *