Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Popal beste schoolfiets test

Informatie en aanbiedingen van de Popal Daily Dutch Prestige N3. Het AD testte deze Popal transportfiets als beste schoolfiets voor een meisje of jongen. De e-bike versie is de beste koop.

Beste schoolfiets test Popal


Voor de AD Schoolkeuze Gids testte het Algemeen Dagblad 30 fietsen voor scholieren. Daarbij kwam de Popal Daily Dutch Prestige N3 als beste schoolfiets uit de test.

Deze Popal transportfiets ziet er niet spectaculair maar wel heel verzorgd uit. Met een mooie afwerking en mooie kleuren. Maar niet minder belangrijk zijn de rijeigenschappen van de fiets. Ook deze zijn bijzonder goed en veilig. Met goede remmen en een goede wegligging.

Op alle punten scoort de Popal Daily Dutch Prestige N3 een goed resultaat. Uiteindelijk leidt dat tot een dusdanig hoge score dat deze Popal transportfiets de beste schoolfiets uit de test is. De ander 29 schoolfietsen hadden het nakijken.

Kijk voor deze beste scholierenfiets en beste transportfiets voor ene scholier bij de onderstaande aanbiedingen. Daar vind je de winkels die online Popal fietsen goedkoop verkopen.

Deze beste schoolfiets is een transportfiets met een Nexus versnellingsnaaf met 3 versnellingen (N3). Overigens biedt Popal ook een Popal Daily Dutch Prestige N7 met 7 versnellingen. Ook deze vind je bij de bovenstaande Popal fiets aanbiedingen.

Als je interesse hebt in deze beste fiets voor scholieren kun je een keuze maken uit 5 kleuren, 3 frame maten (47 cm, 53 cm en 59 cm). De Popal Daily Dutch Prestige is een universele fiets, er is dus geen apart model voor dames (meisjes) en heren (jongens). Iets dat je tegenwoordig steeds vaker tegenkomt omdat de stang van een herenfiets bij een moderne fiets geen meerwaarde voor de stevigheid meer heeft

Tip: Een andere goede schoolfiets uit de test is de BSP Gaev. Dit is de opvolger van de BSP Metropolis die eerder de beste was in de AD schoolfietstest. De BSP Gaev scoorde een 8,2 in schoolfiets test 2013.

Popal fietsen

Popal is een Nederlandse fabrikant van goede relatief goedkope fietsen. Het Popal fiets aanbod bestaat uit zowel elektrische fietsen (e-bikes) als stadsfietsen (zoals de best geteste Popal transportfiets). Ook vouwfietsen en bakfietsen zijn er in het aanbod van Popal fietsen te vinden.

De Popal Daily Dutch transportfiets, de Popal Sway e-bike en de Popal Cangoo Easy-E elektrische bakfiets zijn populaire Popal fietsen. Andere succesnummers zijn de Popal Redlem elektrische fiets en Popal Maeve moederfiets.

Tip: Liever een elektrische schoolfiets? Bij de bovenstaande Popal aanbiedingen vind je ook de Popal Daily Dutch Prestige-E. Deze e-bike versie van de Popal transportfiets is de beste koop uit de test bij de elektrische schoolfietsen.


Schoolfietsen steeds vaker elektrisch

Steeds vaker wordt er gekozen voor een e-bike als scholierenfiets. Elektrische fietsen worden steeds beter te betalen (bijvoorbeeld de Popal Daily Dutch Prestige-E, de beste koop bij de elektrische schoolfietsen) en komen daarom binnen bereik van steeds meer scholieren, studenten en hun ouders, 

Een elektrische fiets is voor studenten een prima fiets voor woon schoolverkeer, vooral als de school zich op een behoorlijk aantal kilometers van huis bevindt. Met een elektrische schoolfiets ben je niet afhankelijk van de tijden en bereikbaarheid van het openbaar vervoer, en op een elektrische fiets trap je de kilometers een stuk makkelijker weg dan op een gewone ongemotoriseerde schoolfiets.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Popal fietsen voor zowel de Popal Daily Dutch Prestige (beste schoolfiets) als de Popal Daily Dutch Prestige=E (beste koop elektrische schoolfiets).

Zie ook:
De Popal Daily Dutch Prestige is de beste schoolfiets (zonder motor) uit de AD Schoolfietstest 2023. De e-bike versie, de Popal Daily Dutch Prestige-E, is de beste koop bij de elektrische schoolfietsen. Hier informatie en aanbiedingen van beide beste fietsen voor een scholier of student.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Popal maakt goede fietsen tegen een lage prijs. De uitrusting en kwaliteit is wel minder dan die van een Gazelle of Sparta maar de prijs is daar ook naar. Een Popal fiets is een goedkope fiets maar het feit dat er een Popal fiets als beste schoolfiets is getest geeft wel aan dat het wel goede fietsen zijn. Daarbij maakt de lage prijs een Popal fiets ook heel geschikt als schoolfiets.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weinig mis met een Popal fiets. Je moet een Popal alleen niet vergelijken met een veel duurdere Gazelle fiets. Voor mijn dochter is een Popal fiets goed genoeg om naar school te fietsen. Een dure raggen ze ook af. Het gaat er vooral om dat een schoolfiets goed fietst.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.