Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste verfwinkel om goede verf goedkoop te kopen

 

De 3 beste verfwinkels voor het goedkoop kopen van alle verf, en meer goede online verfwinkels met veel keuze en veel korting op verf.

Beste verfwinkels om goedkoop verf te kopen


Bij de bouwmarkt is verf vaak in de actie. Je koopt de verf dan met vele tientallen procenten korting. Dat lijkt heel goedkoop (en is het soms ook), maar regelmatig blijkt dezelfde verf bij gespecialiseerde verfwinkels nog veel goedkoper te zijn.

Hier kijken we naar de beste verfwinkel voor het goedkoop kopen van alle soorten verf van de beste verf merken, en naar meer goede verfwinkels voor het goedkoop kopen van de beste verf.

1. De Verfzaak

De beste verfwinkel uit onze test is de Verfzaak. Hier koop je alle soorten verf van A-merken altijd met tientallen procenten korting. Wat bij een bouwmarkt een hoge actiekorting is krijg je bij deze beste verfwinkel structureel. En niet zelden ligt de prijs van verf bij de Verfzaak nog een stuk lager dan de actieprijs van de bouwmarkt.

Kijk dus vooral even wat de prijs bij de Verfzaak is voor je verf gaat kopen.

Bij deze beste verfwinkel kun je terecht voor werkelijk ieder soort verf. Voor muurverf, lak, beits, primer, voorstrijk, krijtverf en veel meer. En ook de keuze aan verf van verschillende merken is groot. Verf van Flexa, Histor, Wijzonol, Sikkens, Sigma, Cetabever en andere A-merken zijn hier verbazend goedkoop te koop.

Dat geldt ook voor alle schilder accessoires, hobby verf, behang en zelf vloeren.

2. Verf.nl

Ook bij Verf.nl kun je goede verf met vaak hoge korting kopen. Ook hier vind je alle goede verf merken zoals Histor, Flexa, Wijzonol en Sikkens, maar bijvoorbeeld ook de professionele verf van Trimetal.

Als je een specifiek soort verf zoekt is Verf.nl de winkel waar je moet zijn. Je vind er namelijk ook heel specialistische verven die je via de webshop heel makkelijk kunt vinden. Alle verf voor buiten en binnen is bij deze online verfwinkel te vinden. Alle verf voor iedere verfklus.

3. Verfmenger

Bij de Verfmenger koop je naast verf van de bekende verf merken ook hun eigen huismerk verf VP (Verfmenger Prof). Dit is goede, maar in vergelijking met de A-merken, goedkope verf. Zoals de naam al aangeeft kan Verfmenger verf op maat voor je mengen.

Ook bij deze verfwinkel koop je alle soorten verf voor buiten en verf voor binnen goedkoop. De korting die op de verf gegeven wordt loopt op tot wel 65%. Alle verf is in drie categorie├źn ingedeeld: goedkope verf (kwaliteit bouwmarkt huismerk). pro-schilder (verf van A-merk kwaliteit) en vakman (professionele verf).

Meer goede verfwinkels

En zo zijn er nog meer goede verfwinkels waar je online goedkoop goede verf in alle soorten kunt kopen. Gespecialiseerde verf webshops, bouwmarkten, woonwinkels en warenhuizen. Kijk hier onder voor alle goede verfwinkels.


Zie ook:


Onderwerp:
Wil je goedkoop verf kopen? Goede verf met een hoge korting? Kijk dan online bij bovenstaande winkels. Dit zijn de beste winkels om online verf goedkoop te kopen. Met goedkope prijzen en heel veel keuze uit alle mogelijke soorten verf.


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.