Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste verfwinkel om goede verf goedkoop te kopen

De 3 beste verfwinkels voor het goedkoop kopen van alle verf, en meer goede online verfwinkels met veel keuze en veel korting op verf.

Beste verfwinkels om goedkoop verf te kopen


Bij de bouwmarkt is verf vaak in de actie. Je koopt de verf dan met vele tientallen procenten korting. Dat lijkt heel goedkoop (en is het soms ook), maar regelmatig blijkt dezelfde verf bij gespecialiseerde verfwinkels nog veel goedkoper te zijn.

Hier kijken we naar de beste verfwinkel voor het goedkoop kopen van alle soorten verf van de beste verf merken, en naar meer goede verfwinkels voor het goedkoop kopen van de beste verf.

1. De Verfzaak

De beste verfwinkel uit onze test is de Verfzaak. Hier koop je alle soorten verf van A-merken altijd met tientallen procenten korting. Wat bij een bouwmarkt een hoge actiekorting is krijg je bij deze beste verfwinkel structureel. En niet zelden ligt de prijs van verf bij de Verfzaak nog een stuk lager dan de actieprijs van de bouwmarkt.

Kijk dus vooral even wat de prijs bij de Verfzaak is voor je verf gaat kopen.

Bij deze beste verfwinkel kun je terecht voor werkelijk ieder soort verf. Voor muurverf, lak, beits, primer, voorstrijk, krijtverf en veel meer. En ook de keuze aan verf van verschillende merken is groot. Verf van Flexa, Histor, Wijzonol, Sikkens, Sigma, Cetabever en andere A-merken zijn hier verbazend goedkoop te koop.

Dat geldt ook voor alle schilder accessoires, hobby verf, penselen en zelfs vloeren (laminaat, PVC). En zoals bij veel goede verfwinkels verkoopt De Verfzaak ook behang. 

2. Verf.nl

Ook bij Verf.nl kun je goede verf met vaak hoge korting kopen. Ook hier vind je alle goede verf merken zoals Histor, Flexa, Wijzonol en Sikkens, maar bijvoorbeeld ook de professionele verf van Trimetal.

Als je een specifiek soort verf zoekt is Verf.nl de winkel waar je moet zijn. Je vind er namelijk ook heel specialistische verven die je via de webshop heel makkelijk kunt vinden. Alle verf voor buiten en binnen is bij deze online verfwinkel te vinden. Alle verf voor iedere verfklus.

3. Verfmenger

Bij de Verfmenger koop je naast verf van de bekende verf merken ook hun eigen huismerk verf VP (Verfmenger Prof). Dit is goede, maar in vergelijking met de A-merken, goedkope verf. Zoals de naam al aangeeft kan Verfmenger verf op maat voor je mengen.

Ook bij deze verfwinkel koop je alle soorten verf voor buiten en verf voor binnen goedkoop. De korting die op de verf gegeven wordt loopt op tot wel 65%. Alle verf is in drie categorie├źn ingedeeld: goedkope verf (kwaliteit bouwmarkt huismerk). pro-schilder (verf van A-merk kwaliteit) en vakman (professionele verf).

Meer goede verfwinkels

Hier boven zie je de top drie. Maar zo zijn er nog meer goede verfwinkels waar je online goedkoop goede verf in alle soorten kunt kopen. Gespecialiseerde verf webshops, bouwmarkten, woonwinkels en warenhuizen. Kijk hier onder voor alle goede verfwinkels.Een ruime keuze aan verf

Een goede verfwinkel heeft een enorm assortiment verf. Er is namelijk veel verschillende soorten verf.

Je hebt verf voor buiten en verf voor binnen, en je hebt grondverf (primer) en de uiteindelijke verflaag (lak). Maar binnen die primers en lakken heb je ook nog veer voor (heel) verschillende ondergronden zoals hout, metaal. kunststof, beton en steen. Je hebt specifieke muurverf en plafondverf (latex) en extra robuuste verf voor een trap of vloer. Buiten kun je beitsen in plaats van verven en je hebt verven met speciale structuren zoals krijtverf.

Een goede verfwinkel moet natuurlijk al deze soorten verf verkopen en dan ook vaak nog in diverse glans soorten als hoogglans, halfglans, zijdeglans, mat en extra mat. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende volumes en kleuren waaruit je als klant kunt kiezen.

En dan zijn er nog de diverse merken. Elke verffabrikant levert op zijn beurt weer al deze soorten verf, en de beste werfwinkel moet zijn klanten wel alle goede verfmerken kunnen bieden.

Een online verfwinkels begin je daarom niet zomaar. Vaak zijn de winkels waar je online verf kunt kopen webshops van grote bestaande verfwinkels en bouwmarkten.

Wat maakt een verfwinkel tot beste verfwinkel

Hierdoor is het aantal verfwinkels beperkt, vooral online. En niet elk van deze verfwinkels is een goede verfwinkel. Om je tot de beste verfwinkels te mogen rekenen moet je aan nog meer voorwaarden voldoen.

 • Een ruim assortiment met alle soorten verf op voorraad.

 • Daarbij een keuze uit de verf van alle goede verffabrikanten, van professionele verf tot de grote consumenten merken.

 • Lage prijzen: Hoge korting op de verkoopprijzen zodat je goedkoper bent dan de bouwmarkt, ook als deze acties hebben.

 • Goedkopere maar goede huismerk verf of andere relatief goedkope verf als alternatief.

 • Een goede mengservice zodat je de verf in iedere gewenste kleur kunt bestellen.

 • Een goed assortiment aan kwasten, rollers, verfbakken, afplaktape, plamuur en andere schilder benodigdheden zodat klanten deze kunnen meebestellen.

 • Goede informatie op de website over de verf. Met tips over het beste gebruik.

 • Beoordelingen, reviews en ervaringen van gebruikers die helpen om de beoordelen of de verf geschikt is voor de klus.

 • Een klantenservice of andere deskundige medewerker die benaderd kan worden met vragen en voor verf advies.

 • Een betrouwbare en snelle bezorging zodat de klant weet dat de verf binnen is als er geschilderd moet worden.

 • Goede mogelijkheden tot retourneren mocht de verf of de schilder benodigdheden niet aan de verwachting voldoen.

Bovenaan vind je de top drie met beste verfwinkels en een overzicht met nog mee goede verfwinkels online.


Zie ook:


Onderwerp:
Wil je goedkoop verf kopen? Goede verf met een hoge korting? Kijk dan online bij bovenstaande winkels. Dit zijn de beste winkels om online verf goedkoop te kopen. Met goedkope prijzen en heel veel keuze uit alle mogelijke soorten verf.


Een reactie posten

1 Reacties

 1. In de bouwmarkt worden enorm hoge kortingen op verf gegeven. Vooral op hun eigen merk verf. Daardoor dacht ik lange tijd dat die verf goedkoop was. Maar online betaal je er dan vaak nog veel minder voor. Structureel! Ik bestel de laatste jaren mijn verf en beits alleen nog maar bij verfwinkels online. Laat je niet door de bouwmarkt misleiden en koop nooit verf als er geen hoge korting op zit! Dan betaal je veel te veel.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.