Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste voorhoofdthermometer test

De beste voorhoofdthermometer uit de test en andere goede voorhoofdthermometers, met informatie en aanbiedingen van deze koortthermometers.

Withings beste voorhoofdthermometer test

De makkelijkste en meest comfortabele manier om je lichaamstemperatuur te meten is via een goede voorhoofdthermometer. Een voorhoofdthermometer is een contactloze thermometer die je alleen maar tegen het voorhoofd hoeft aan te houden om je temperatuur te meten.

De beste voorhoofdthermometer en andere goede voorhoofdthermometers

Hieronder vind je de beste voorhoofdthermometer uit de meest recente thermometer test. Ook hebben we een overzicht met alle voorhoofdthermometers, met alle prijzen, specificaties, een review en ervaringen van gebruikers. Uit dit overzicht kun je makkelijk je persoonlijk beste voorhoofdthermometer selecteren.

Het meten van de temperatuur van het lichaam via het voorhoofd werkt via (onschuldige) infrarood straling. Het contactloos meten van de lichaamstemperatuur gaat heel snel en is een hygiƫnische manier van meten, wat vooral een voordeel is als meerdere mensen de koortsthermometer gebruiken.


Medisana voorhoofdthermometer contactloos

Medisana voorhoofdthermometer contactloos meten


Ook gaat het meten van de temperatuur bij kleine kinderen heel makkelijk bij een contactloze voorhoofdthermometer. Dat meten kan zelfs als het kind slaapt. De voorhoofdthermometer hou je op enige afstand van het voorhoofdom de lichaamstemperatuur te meten.

Combinatie voorhoofdthemometer en oorthermometer

Bij sommige voorhoofdthermometers kun je de temperatuur ook via het oor meten. Dat lijkt handig, maar dit zijn geen contactloze thermometers. Bij een gecombineerde voorhoofdthemometer / oorthermometer moet je de thermometer tegen de huid van het voorhoofd houden om te meten. Dat is minder hygiƫnisch dan een contactloze voorhoofd thermometer en kleine kinderen zullen bij zo'n meting eerder protesteren.

Slimme voorhoofdthermometer met app

Van bijna alle elektrische apparaten en apparaatjes komen tegenwoordig smart varianten op de markt. Zelfs van de voorhoofdthermometer. Slim betekent in dit geval dat de voorhoofdthermometer met een app communiceert.

Withings slimme voorhoofdthermometer app

Withings slimme voorhoofdthermometer met app


Een slimme voorhoofdthermometer met app heeft vooral als voordeel dat de metingen opgeslagen en geanalyseerd kunnen worden op een smartphone, computer of tablet. 

Er zijn meer voorhoofdthermometers die meetgegevens kunnen opslaan, maar in een app kunnen de meetgevens van een groot aantal personen in tabellen en grafieken worden weergegeven, worden geanalyseerd en worden uitgewisseld. Je kunt de metingen bijvoorbeeld naar een dokter doorsturen.

Bij de bovenstaande beste voorhoofdthermometer test vind je ook de beste voorhoofdthermometer met app.

Andere beste thermometers

Bovenaan vind je de beste voorhoofdthermometer uit de test en andere goede voorhoofdthermometers. 

Goede voorhoofd thermometers worden onder andere gemaakt door Medisana, Beurer, Sanitas, Whitings, Inventum, Microlife, Cresta, Braun en Wellue.

Zoek je een andere goede thermometer voor het meter van koorts zoals de beste oorthermometer of de beste staafthermometer? Kijk dan bij de onderstaande beste koortsthermometers uit de test.

Foto bovenaan: Slimme voorhoofdthermometer met app Whithings


Onderwerp:
De voorhoofdthermometer is een vriendelijke thermometer om de lichaamstemperatuur te meten. Je hoeft deze koortsthermometer alleen tegen het voorhoofd te houden om de temperatuur van het lichaam te meten. Hier de beste voorhoofdthermometer uit de test en andere goede voorhoofdthermometers.

Een reactie posten

2 Reacties

  1. Een voorhoofdthermometer is iets minder betrouwbaar dan een rectale thermometer maar een een stuk makkelijker in het gebruik. En vooral plezieriger. Overigens is het verschil maar maximaal 0,2 of 0,3 graden dus nog best betrouwbaar.

    Bovendien kun je de onnauwkeurigheid wat verminderen door voor gebruik je voorhoofd even schoon te maken. Bijvoorbeeld makeup maakt de meting wat minder betrouwbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Francine Weesp3 maart 2024 om 16:50

    Ideaal om de temperatuur van kinderen te meten zonder tegenstribbelen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.