Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vouwstoel

 

De beste vouwstoelen. Iedere vouwstoel in dit overzicht heeft een waardering van 5 sterren gekregen.

De vouwstoel is een eenvoudige goedkope campingstoel, maar vooral ook een handig stoeltje om mee te nemen. De vouwstoel wordt ook wel visstoel of festivalstoel genoemd.

Easy Camp vouwstoeltje

Easy Camp vouwstoelEen goede vouwstoel is heel licht, op te vouwen tot een klein pakketje en zodoende makkelijk mee te nemen. Zelfs backpack (rugzak) of in een fietstas.

De beste vouwstoelen

Het zijn vooral de bekende fabrikanten van kampeer artikelen en outdoor artikelen die goede vouwstoelen maken. Bijvoorbeeld Outwell, OTB, Tectake, Eno, Regatta, Easy Camp, Eurotrail en Lafuma. Hieronder vind je een overzicht met alle beste vouwstoelen. Al deze beste vouwstoeltjes hebben een 5 sterren waardering gekregen.

Eurotrail vouwstoel

Eurotrail vouwstoel

Wat is een vouwstoel?

Verwar de vouwstoel niet met de klapstoel. Een klapstoel klap je dubbel waarbij nog een vrij groot rechthoekig voorwerp overhoudt. Een vouwstoel vouw je in elkaar tot een staafvormig voorwerp dat je onder je arm kunt meedragen of in een tas kunt steken. Een vouwstoel is dus veel compacter om mee te nemen. Dit maakt de vouwstoel tot beste stoel voor een uitstapje. Of nu met de auto weggaat of met het openbaar vervoer, de fiets of lopend.

Ondanks zijn lichte gewicht en de mogelijkheid hem klein op te vouwen is een goede vouwstoel sterk en stabiel om in te zitten. De zitting en de achterleuning van de vouwstoel zijn ongevuld maar er zijn vaak wel armleuningen op het stoeltje aanwezig. Soms bevat een leuning een bekerhouder.

De vouwstoel wordt veel gebruikt bij het vissen, op festivals en andere evenementen en op de camping. Maar je kunt ook een paar vouwstoeltjes achter in de auto leggen om te gebruiken tijdens een rustpauze of picknick. 

Kijk voor aanbiedingen van alle goede vouwstoelen in het beste vouwstoel overzicht hier boven.

Zie ook:
Een vouwstoel is een handig stoeltje om mee te nemen. Handig als campingstoel, festival stoel of visstoel, maar ook als eenvoudige goedkope tuinstoel, terrasstoel of balkonstoel. Een goede vouwstoel is een lichtgewicht stoel die je klein kunt opvouwen om mee te nemen.

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *