Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste allmountain ski ANWB skitest

 


ANWB testte voor de 22e keer alle belangrijke ski's. Naar de beste allround ski's van deze ANWB skitest keken we op Testresults.nl al eerder. Dit keer kijken we naar Allmountain ski's. Dit zijn ski's voor mensen die zowel op de piste als daarbuiten willen skiën.


Getest: Beste allmountain ski's
Getest door: ANWB
Datum test: ANWB Skitest 2015 / 2016 (Eind november 2015)

Beste allmountain ski's (nadruk piste): Atomic Nomad Blackeye TI
Beste allmountain ski's (50% piste): Armada Invictus 95 T
Beste allmountain ski's dames: Atomic Vantage 85W
Te koop bij: Aanbevolen winkels ski's

Bij de test werd er verschil gemaakt tussen allmountain ski's die vooral op de piste worden gebruikt, met af en toe een uitstapje daarbuiten (allmountain performance ski's) en ski's die net zo veel op als buiten de piste gebruikt worden (allmountain free ski's).

Beste allmountain performance ski's: Atomic Nomad Blackeye TI

Gebruik je de ski's vooral op de piste, maar wil je er ook af en toe in de ruwe sneeuw mee skiën dan is volgens de ANWB de Atomic Nomad Blackeye TI de beste ski. Deze Atamic ski is een klassieker die jaar in jaar uit goed scoort bij tests. Het is een echte allround ski waarmee je op vele terreinen uit de voeten kunt.

De Atomic Nomad Blackeye TI geeft veel grip. Nieuw is de in bovenste laag geïntegreerde Carbon Tank Mesh die de ski's harder maakt dan voroge versie van de Blackeye.

Beste allmountain free ski's: Armada Invictus 95 T

Wil je zowel goed op als buiten de piste kunnen skiën dan is de Armada Invictus 95 T de beste allrounder. Het is een smalle ski, maar wel met een brede taille. Buiten de piste komt deze ski het best tot zijn recht met veel drijfvermogen en een goede voortgang. Op de piste doen deze ski's in de lange snelle bochten, maar op korte bochten op de piste betaal je de prijs. Deze ski is daarom alleen echt interessant als je heel regelmatig buiten de piste gaat skiën.

Beste dames allmountain ski's: Atomic Vantage 85W

Voor dames is de Atomic Vantage 85W volgens het ANWB testteam de beste keuze. Het zijn ski's die zowel op de piste als in de diepe sneeuw heel goed presteren. je moet wel wat kracht gebruiken maar dat zal sportieve skisters die zowel op de piste als in de ruwe sneeuw willen skiën niet afschrikken.


Onderwerp:
Bij de ANWB skitest 2015 / 2016 zijn de beste allmountain ski's getest. Een allmountain ski is een alround ski die zowel voor gebruik op de piste als buiten de piste geschikt is. Bij de ANWB allmountain ski test zijn de beste all mountain performance ski (Atomic), de beste allmountain free ski (Armada) en de beste all mountain ski dames (Atomic) getest. Kijk bij de beste winkels voor ski's bovenaan om deze beste allmountain ski's en andere goede ski's goedkoop online te kopen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *