Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Bloemen bezorgen. Test beste online boeket aanbieder


Het televisieprogramma heeft webwinkels getest die boeketten bloemen thuis bezorgen. De resultaten per winkel bleken flink te verschillen.

Getest: Bloemen online bestellen en laten bezorgen
Getest door: Vara Kassa
Publicatie test:  Maart 2016
Beste online bloemist: Topbloemen

Kassa van de Vara bestelde 16 boeketten bij 8 verschillende online winkels, een grote bos en een kleine bos. Welke site is het beste in bloemen bezorgen?

De uitslag test bloemen bezorgen

De website Topbloemen is volgens Kassa de beste site om online bloemen te bestellen. Topbloemen levert een prachtig boeket dat op een heel aantrekkelijke manier wordt verpakt, iets dat ook heel belangrijk is als je iemand laat verrassen met een mooi boeket bloemen. Ook is er bij Topbloemen een duidelijk verschil tussen een grote bos en een kleine bos. Bij sommige andere online bloemen aanbieders is de prijs het enige echte verschil tussen groot en klein.

De tweede plek was voor Bloemenzaak.nl. Deze online bloemenzaak leverde een hele aantrekkelijke bos moet bloemen van goede kwaliteit, maar ze leverde niet op tijd wat heel kwalijk kan zijn als je iemand een boeket stuurt voor een bepaalde gelegenheid.

Fleurop werd derde. Maar ook hier waren kanttekeningen. Er was nauwelijks een verschil tussen de kleine bos en de (duurdere) grote bos. Het boeket was mooi en trendy maar leek helemaal niet op de boeket zoals je deze van de foto besteld.

De nummers vier tot en met zeven waren respectievelijk Greetz, Euroflorist, Verstuur Een Bloemetje en Flower Service. Het slechtst scoorde de online bloemist Floriƫnt. De boeketten van deze online bloemenzaak kwamen nooit aan.

Kijk hieronder naar dit item van Vara Kassa en kijk bij bloemen online bestellen voor bovenstaande en andere goede websites voor het bezorgen van bloemen.


Kassa test bloemen bezorg sites

Zie ook: