Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste pastamachine

Redactie     15:24    Zelf spaghetti, lasagne, tagliolini, ravioli en fettuccin maken? Dat kan allemaal met de Marcato Atlas pastamachine die door de Duitse vergelijkingsite Expertentesten is uitgeroepen tot de beste pastamachine. Maak nu zelf verse pasta!

Getest: Test beste pastamachine
Getest door: Testsieger.de
Beste pastamachine: Marcato Atlas 150
Beste pastamachine voor spaghetti: Marcato Multipast
Te koop bij: Aanbiedingen Marcato pastamachines


Beste pastamachine: Marcato Atlas

Met de Marcato Atlas 150 pastamachine kun je zelf drie soorten pasta maken: lasagne, fettuccin en  tagliolini. Dit kun je nog uitbreiden met extra opzetstukken waarmee je nog meer soorten pasta kun bereiden zoals spaghetti, reginette of ravioli.


Je kunt de Marcato Atlas 150 pastamachine met motor en zonder motor kopen. Zonder motor gebruik je een zwengel om handmatig te draaien. Door de machine handmatig te bedienen en te kiezen voor een versie zonder motor kun je enkele tientjes besparen op de aanschafprijs.

De Marcato Atlas is een pastamachine van hoge kwaliteit, gemaakt van hoogwaardig verchroomd staal met  messen en walsen van geanodiseerd aluminium.

Je koopt deze beste pastamachine uit de test bij de bovengenoemde aanbiedingen van Marcato pastamachines.

Marcato Multipast pastamaker

Wil je spaghetti maken? Kies dan voor de Marcato Multipast. Dit is dezelfde Marcato Atlas 150 pastamachine, zonder motor, maar dan met de uitbreidingen voor spaghetti, reginette en ravioli meegeleverd. Dit is goedkoper dan dat je deze uitbreidingen er los bijkoopt. De Marcato Multipast is te koop bij dezelfde bovengenoemde aanbiedingen.


Meer goede pastamachines

Er zijn nog meer goede pastamachines. Een goed beeld van wat er allemaal aan pastamachines te koop is krijg je in het overzicht met alle pastamachines. Daar vind je meer dan 100 verschillende pastamachines met al hun mogelijkheden, specificaties, prijzen en vaak ook met ervaringen van gebruikers van de pastamachines. Je vindt er luxe en professionele pastamachines, maar ook eenvoudige goedkope pastamachines voor thuis.


Zelf pasta maken met een pastamachine

Traditioneel wordt pasta met wieltjes gesneden en daarna met een grote rolstok gerold. Dit handwerk heeft echter plaatsgemaakt voor de pastamachine. Voor thuisgebruik zijn er goede en voordelige pastamachines te koop waarvan de Marcato Atlas volgens de test dus de beste pastamachine is. Een grote pan (minimaal 3 liter) is ook onmisbaar bij pasta maken. Hierin kook je de pasta. Gebruik eventueel een pan meteen vergiet-inzet voor veilig afgieten.Tip: Voeg dan wat spinazievocht, bietensap of inktvisinkt toe aan het pastadeeg en je krijgt groene, roze of zwarte pasta.

De beste pastamachines tegen de laagste prijs koop je bij de bovengenoemde aanbiedingen.Foto's Marcato

Onderwerp:
Marcato is de grote testwinnaar van de pastamachine test. Zowel de beste pastamachine als de nummer twee in de test betrof Marcato pastamachines. Deze pastamakers zijn van zeer hoge kwaliteit. Je kunt de beste pastamachine uit de test (de Marcato Atlas) ook kopen in een versie met motor. Meer goede pastamachines vind je in het bovengenoemde overzicht met alle pastamachines.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.