Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste pastamachine

 Zelf spaghetti, lasagne, tagliolini, ravioli en fettuccin maken? Dat kan allemaal met de Marcato Atlas pastamachine die door de Duitse vergelijkingsite Expertentesten is uitgeroepen tot de beste pastamachine. Maak nu zelf verse pasta met de beste pastamachine!

Getest: Test beste pastamachine
Getest door: Testsieger.de
Beste pastamachine: Marcato Atlas 150
Beste pastamachine voor spaghetti: Marcato Multipast
Te koop bij: Aanbiedingen Marcato pastamachines
Zie ook: Aanbiedingen alle pastamachines (ruim 200)


Beste pastamachine: Marcato Atlas

Deze beste pastamachine is een veelzijdige pastamaker. Met de Marcato Atlas 150 pastamachine kun je standaard zelf drie soorten pasta maken: lasagne, fettuccin en tagliolini. Maar de mogelijkheden kun je nog veel verder uitbreiden met extra opzetstukken. Daarmee maak je nog veel meer soorten pasta, zoals spaghetti, reginette of ravioli.Je kunt de Marcato Atlas 150 pastamachine met motor en zonder motor kopen. Zonder motor gebruik je een zwengel om handmatig te draaien. 

Door de pastamachine handmatig te bedienen en te kiezen voor een versie zonder motor kun je enkele tientjes besparen op de aanschafprijs.

Met zonder motor, de Marcato Atlas is een pastamachine van hoge kwaliteit, gemaakt van hoogwaardig verchroomd staal met  messen en walsen van geanodiseerd aluminium.

Je koopt deze beste pastamachine uit de test bij de bovengenoemde aanbiedingen van Marcato pastamachines.

Meer goede pastamachines

Er zijn nog meer goede pastamachines. Een goed beeld van wat er allemaal aan pastamachines te koop is krijg je in het overzicht met aanbiedingen van alle pastamachine bovenaan deze pagina.

Daar vind je circa 200 verschillende pastamachines met al hun mogelijkheden, specificaties, prijzen en vaak ook met ervaringen van gebruikers van de pastamachines. Je vindt er luxe en professionele pastamachines, maar ook eenvoudige goedkope pastamachines voor thuis.

Naast pastamachines van Marcato (wereldwijd de marktleider) vind je daar ondermeer ook pasta machines van Imperia, Smeg, Royal Catering, Gefu en andere goede fabrikanten van goede pastamakers.


Zelf pasta maken met een pastamachine

Traditioneel wordt pasta met wieltjes gesneden en daarna met een grote rolstok gerold. Dit handwerk heeft echter plaatsgemaakt voor de pastamachine. Voor thuisgebruik zijn er goede en voordelige pastamachines te koop waarvan de Marcato Atlas volgens de test dus de beste pastamachine is. 

Een grote pan (minimaal 3 liter) is ook onmisbaar bij pasta maken. Hierin kook je de pasta. Gebruik eventueel een pan meteen vergiet-inzet voor veilig afgieten.Tip: Voeg dan wat spinazievocht, bietensap of inktvisinkt toe aan het pastadeeg en je krijgt groene, roze of zwarte pasta.

De beste pastamachines tegen de laagste prijs koop je bij de bovengenoemde aanbiedingen.Foto's Marcato

Onderwerp:
Marcato is de grote testwinnaar van de pastamachine test. Zowel de beste pastamachine als de nummer twee in de test betrof Marcato pastamachines. Marcato pastamakers zijn van zeer hoge kwaliteit. Marcato is dan ook de marktleider in pastamakers. Je kunt de beste pastamachine uit de test (de Marcato Atlas) ook kopen in een versie met motor. Meer goede pastamachines vind je in het bovengenoemde overzicht met alle pastamachines.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.