Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stereo set (HiFi set) onder de 450 euro

Redactie     17:16    


Wat is de beste voordelige HiFi set? Laten we zeggen, onder de 450 euro? De experts van What Hi*Fi testen alle gangbare stereo sets, en bij hen komt de Denon mini set als beste voordelige stereo set uit de test. Hier alle informatie over deze als beste HiFi set geteste Denon mini-set.

What Hi*Fi testte de Denon D-M40DAB, maar deze is inmiddels opgevolgd door de (nog betere) Denon D-M41DAB. Wij bespreken hieronder dan ook deze nieuwere en betere versie. Kijk voor de actuele lage winkelprijs en alle specificaties bij de aanbiedingen van Denon stereo sets.

De beste stereoset onder de 450 euro: Denon D-M41DAB

Muziek afspelen op de Denon D-M41DAB doe je vanaf cd, radio, usb-stick, iphone/ipad of andere smartphone of mediaplayer. Één van de verbeteringen die is doorgevoerd is dat de M41DAB ook bluetooth ondersteund. Daarmee blijft deze beste stereo set van deze tijd, want natuurlijk wil je tegenwoordig je muziek vanaf je telefoon ook op je stereoset kunnen afspelen.
Ook het geluid is ten opzichte van de voorganger verbeterd. Een geweldige prestatie, want juist om dat geluid werd het vorige Denon micro systeem tot beste HiFi set uitgeroepen. De tweeweg speakers van de Denon D-M41DAB geven een prachtig helder geluid. Voor meer diepte en meer bas is een subwoofer wel aan te raden, maar dat geldt voor iedere stereo-set.

Ook de radio van deze beste voordelige HiFi set klinkt geweldig. Zoals de naam al aangeeft ondersteunt deze Denon stereoset digitale DAB+ radio. Dit digitale geluid is ruisvrij. De hoge kwaliteit is een wereld van verschil met de radiokwaliteit zoals je deze uit de ether ontvangt.


Ook MP3 bestanden kun je met deze beste stereo set uit de test afspelen. Dat maakt het gemis van netwerkaansluitingen extra groot. Gelukkig kun je in tegenstelling tot bij zijn voorganger bij de Denon D-41DAB alles draadloos streamen via bluetooth. Dat maakt deze kleine stereoset tot de beste HiFi set onder de 450 euro.

Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen van Denon stereo sets om deze beste HiFi set en andere Denon stereosets goedkoop te kopen.

Onderwerp:
Whats*HiFi testte de Denon microset als beste goedkope stereo set. Deze beste kleine HiFi-set is inmiddels opgevolgd door de Denon D-M41DAB, maar deze is alleen nog maar (veel) beter geworden. Zo wordt nu bluetooth ook ondersteund, zodat je vanaf je smartphone muziek kunt streamen, en ook het al zo goede geluid is nog beter geworden. Kortom de beste goedkope stereoset uit de test is nog beter geworden
.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.