Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stereo set (HiFi set)

Redactie     14:03    


Wat is de beste voordelige HiFi set? Laten we zeggen, onder de 400 euro? De experts van What Hi*Fi testen alle gangbare stereo sets, en bij hen komt de Denon D-M40DAB als beste voordelige stereo set uit de test. Hier alle informatie over deze als beste HiFi set geteste Denon mini-set.

Deze goede en populaire stereo set is goedkoop online te koop bij de aanbevolen elektronicawinkels.

Best getest: Denon D-M40DAB

Muziek afspelen op de Denon D-M40DAB die je vanaf cd, radio, usb-stick, iphone/ipad of andere smartphone of mediaplayer. Dat moet helaas wel altijd bedraad, want Bluetooth, WiFi of een andere draadloze technologie wordt niet ondersteund, en ook een ethernet-aansluiting ontbreekt. Dat is vandaag de dag een behoorlijk nadeel, maar dat heeft What Hi*Fi er niet van weerhouden om deze stereoset tot beste HiFi set uit te roepen. En dat komt vooral door de geluidskwaliteit.De tweeweg speakers van de Denon D-M40DAB geven een prachtig helder geluid. Voor meer diepte en meer bas is een subwoofer wel aan te raden.

Ook de radio klinkt geweldig, want zoals de naam al aangeeft ondersteunt deze Denon stereoset digitale DAB+ radio. Dit digitale geluid is ruisvrij. De hoge kwaliteit is een wereld van verschil met de radiokwaliteit zoals je deze uit de ether ontvangt.


Ook MP3 bestanden kun je met deze beste stereo set uit de test afspelen. Dat maakt het gemis van netwerkaansluitingen extra groot.

Kijk bij bovengenoemde elektronicawinkels om deze en andere stereo sets goedkoop te kopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.