Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste grastrimmers

Redactie     16:46    


Met een grasmaaier is het niet of nauwelijks mogelijk moeilijk bereikbare randjes van het gazon netjes te maaien. Voor weinig geld kun je echter een grastrimmer kopen waarmee dat wel mogelijk is. Maar wat zijn goede grastrimmers? Hier de beste trimmers uit de grastrimmer test.


Voor zo'n 40 euro heb je al een elektrische grastrimmer. Voor de kosten hoef je de aanschaf van dit handige tuingereedschap dus niet te laten. Bovendien is een grastrimmer tuingereedschap die weinig ruimte in de schuur inneemt.

Beste grastrimmer kopen

Kijk bij Beste Grastrimmer Kopen waar je goedkoop een goede grastrimmer kunt kopen. Bovendien vind je op die pagina een Grastrimmer Keuzehulp waarmee je de voor jou beste en goedkoopste grastrimmer kunt vinden en je vind er de top 10 van grastrimmers.

Je koopt bij de winkels uit het overzicht van beste Grastrimmer Kopen ook onderstaande grastrimmers die door de deskundigen van de Grasmachinestore uitgeroepen zijn tot beste koop.

Beste goedkope grastrimmer: Wolf Garten Campus 350 RT

Voor 4 tientjes heb je deze elektrische grastrimmer al in huis. Het is een lichtgewicht grastrimmer met een draaibare kop waarmee je zelfs op de moeilijkste plekjes komt. Het tuingereedschap beschikt over een telescopische steel zodat je ver kunt reiken. Het is een goedkope maar goede trimmer voor het gazon.


Gezien de zeer lage prijs is het logisch dat deze grastrimmer niet over een accu beschikt. Dan zit je toch echt een prijsniveau hoger. Een stopcontact en verlengsnoer zijn bij deze Wolf Garten grastrimmer wel nodig.

Beste grastrimmer met accu: Black & Decker GLC1823L20-QW

Deze Black & Decker grastrimmer heeft wel een accu, en dat merk je aan de prijs. De prijs van deze trimmer loopt al aardig richting de 100 euro. Je hebt dan wel een krachtige gazontrimmer waarmee je niet alleen de randjes mooi maakt, maar ook hoog gras en onkruid kunt maaien.


Met de Black & Decker GLC1823L20-QW kun je bijna 2 kilometer tuin trimmen voor de accu leeg is. Ook bij deze grastrimmer heb je een telescopische steel en een kantelbare kop. Bovendien heb je een extra handgreep tot je beschikking voor een optimale werkhouding.

Kijk voor deze en andere grastrimmers bij de beste winkels bij bovengenoemde Beste Grastrimmer Kopen.

Zie ook: Meer grastrimmer testen

Onderwerpen:
Test beste grastrimmers, beste koop, beste grastrimmer test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.