Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Giant Prime E+2

De Giant Prime is een Giant elektrische fiets die vaak in de prijzen gevallen is. Zo was de Giant Prima E+2 enige tijd terug e-bike van het jaar.

Giant Prime E+2 e-bike

De Giant Prime E+2 is een stijlvolle sportieve elektrische fiets met een hoog rijcomfort. Een aantal jaar terug werd deze elektrische fiets uitgeroepen tot e-bike van het jaar.

Deze Fiets van het Jaar verkiezing die wordt georganiseerd door de RAI Vereniging. Een deskundige en onafhankelijke vakjury koos voor de Giant Prime E+2 als E-bike van het jaar. Deze elektrische fiets is met korting te koop bij de beste online winkels van Giant fietsen.

Review Giant Prime E+2 

De Giant Prime E+2 beschikt over een krachtige motor die een natuurlijk aanvoelende trapondersteuning geeft. Zowel met als zonder ondersteuning is het een heel comfortabele fiets om op te rijden. Het lage frame zorgt voor een sportieve zithouding.

Het oog wil ook wat, en dat is bij de Giant Prime E+2 dik in orde. Het is een modern en origineel ogende e-bike met een laag en breed aluminium frame. De bedrading is in het frame weggewerkt wat het strakke uiterlijk natuurlijk ten goede komt. Een leuke gadget is de usb-aansluiting waarmee je je onder het trappen je telefoon kunt opladen.


Alle onderdelen zijn van topmerken als Shimano (shifters, derailleur, remmen), Selle Royal (zadel), Abus (fietsslot) en Schwalbe (banden). De remmen zijn veilige hydraulische schrijfremmen, de motor (van Giant zelf) is krachtig en met de Lithium-Ion accu maak je veel kilometers.

Bij bovengenoemde winkel koop je deze beste elektrische fiets van 2017 met een interessante korting.

Zie ook: Meer testen e-bikes

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Giant is niet voor niets de grootste fietsfabrikant in de wereld. Ze maken goede betrouwbare fietsen. Terwijl ik met een duur merk als Sparta slechte ervaringen heb heeft mijn Giant fiets mij nooit in de steek gelaten. Ik rij al meer dan 40 jaar op dezelfde Giant hybride fiets. Inmiddels piept en kraakt deze behoorlijk, maar hij heeft me nooit in de steek gelaten.

    Nu denk ik aan een elektrische fiets (de jaren gaan tellen) en kijk ik in eerste instantie weer naar een Giant fiets. De Entour bestaat niet meer, maar met de Giant Entour, Giant Grandtour maken ze heel betaalbare elektrische fietsen. Ze hebben ook de Giant Dailytour die is wat duurder. Ik heb dus nog wat te kiezen, maar ik denk wel dat mijn keuze op een Giant e-bike valt.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.