Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Giant Prime E+2 (beste elektrische fiets van 2017)

Redactie     18:17    


De Giant Prime E+2, een stijlvolle sportieve elektrische fiets met een hoog rijcomfort, is uitgeroepen tot de E-bike van het jaar 2017. Hier alle informatie over deze beste elektrische fiets van het jaar.

De E-bike van het Jaar maakt deel uit van de Fiets van het Jaar verkiezing die wordt georganiseerd door de RAI Vereniging. Een deskundige en onafhankelijke vakjury koos voor de Giant Prime E+2 als E-bike van het jaar 2017. Deze elektrische fiets is met korting te koop bij de beste online winkels van Giant fietsen.

Beste e-bike van 2017: Giant Prime E+2 

De Giant Prime E+2 beschikt over een krachtige motor die een natuurlijk aanvoelende trapondersteuning geeft. Zowel met als zonder ondersteuning is het een heel comfortabele fiets om op te rijden. Het lage frame zorgt voor een sportieve zithouding.

Het oog wil ook wat, en dat is bij de Giant Prime E+2 dik in orde. Het is een modern en origineel ogende e-bike met een laag en breed aluminium frame. De bedrading is in het frame weggewerkt wat het strakke uiterlijk natuurlijk ten goede komt. Een leuke gadget is de usb-aansluiting waarmee je je onder het trappen je telefoon kunt opladen.


Alle onderdelen zijn van topmerken als Shimano (shifters, derailleur, remmen), Selle Royal (zadel), Abus (fietsslot) en Schwalbe (banden). De remmen zijn veilige hydraulische schrijfremmen, de motor (van Giant zelf) is krachtig en met de Lithium-Ion accu maak je veel kilometers.

Bij bovengenoemde winkel koop je deze beste elektrische fiets van 2017 met een interessante korting.

Zie ook: Meer testen e-bikes

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.